Autolle.comin vaihtoauto on varma valinta

Kaikki vaihtoautomme ovat tarkastettuja ja katsastettuja. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan omiin tarpeisiisi ja saat auton näppärästi omaan pihaan ilmaisella kotiintoimituksella. Valikoimastamme löytyy muun muassa Audin, BMW:n, Mercedes Benzin, Skodan, Teslan, Toyotan, Volkswagenin ja Volvon vaihtoautoja. Olemme myös yksi Suomen suurimpia sähköautojen vaihtoautoliikkeitä. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi! 

Myytävät vaihtoautot

Auton ostaminen Autolle.comista - näin helppoa se on!

Olemme toimittaneet yli 15.000 autoa Suomeen

Tarjoamme kaikki autokaupan palvelut kotiinkuljetuksesta vakuutuksiin

Kun asioit Autolle.comissa, saat mahdollisuuden tutustua autoon rauhassa ennen ostamista, tarkat tiedot sen käyttöhistoriasta ja kotiinkuljetuksen suoraan pihaasi.

auton palvelut

A-tarkastettu ja katsastettu

Automme käyvät läpi perusteelliset testit ennen myyntiin pääsyä. Autot on katsastettu ulkopuolisen katsastuksen ammattilaisen toimesta.

auton palvelut

Ajamme auton ilmaiseksi pihaasi

Tuomme auton koeajettavaksi ja luovutettavaksi suoraan kotiosoitteeseesi - ilman lisäkuluja sinulle!

auton palvelut

Auton ostaminen rahoituksella on sinulle joustavaa

Rahoituksemme avulla voit pilkkoa maksut sinulle sopiviin eriin. Hoidamme paperiasiasi kuntoon, ja saat luottopäätöksen ilman pankissa neuvotteluja.

Mikä on vaihtoauto?

Vaihtoauto tarkoittaa käytännössä käytettyä autoa. Tyypillisesti autoilija myy vanhan autonsa hyvityshintaa vastaan autonvaihdon yhteydessä. Näin autot vaihtavat omistajaa ikään kuin vaihtokauppana eli vaihtoautoina. Toki moni hankkii käytetyn auton myös ensiautoksi, jolloin varsinaista vaihtokauppaa ei synny. Käytetty auto on hyvä ratkaisu monessa tilanteessa, ja valikoimaa löytyy runsaasti.

Mitä kannattaa huomioida vaihtoautoa hankkiessa?

Vaihtoautoa ostaessa on hyvä huomioida ajoneuvon historia. Vaihtoautolla on ollut jo yksi tai useampi omistaja, kun taas uusi auto tulee suoraan maahantuojan tehtaalta. Vaihtoauton hankintaa harkitessa kannattaa varmistaa, että määräaikaishuollot on tehty ajallaan. Autosta myöhemmin saatava hyvitys määräytyy hyvin pitkälti huoltohistorian perusteella. Lisäksi autoon kannattaa tutustua huolella, tutkia ulkokuori ja sisätilat, jotta ne miellyttävät itseä ja sopivat omiin tarpeisiin.

Vaihtoauton ostaminen

Vaihtoauton voi ostaa joko autoliikkeestä tai yksityiseltä myyjältä. Yksityisen myyjän kanssa kauppaa käydessä on nähtävä vaivaa hieman enemmän, eikä auton taustatiedoista tai toimivuudesta välttämättä ole saatavilla kattavaa tietoa. Autoliikkeestä vaihtoauton hankinta on helppoa ja turvallista, sillä liike on tehnyt ajoneuvosta jo hyvän taustatyön. Autolle.comin vaihtoautot ovat aina tarkastettuja ja turvallisia, joten osto on helppoa ja luotettavaa. Autokaupan tueksi tarjoamme kaikki palvelut kotiinkuljetuksesta vakuutuksiin.

Tarkastettu ja katsastettu vaihtoauto helposti, joustavasti ja turvallisesti

Autolle.comin vaihtoautovalikoima kattaa tuhansia vaihtoautoja Suomesta ja ulkomailta. Ostaessasi vaihtoauton Autolle.comista saat mahdollisuuden tutustua rauhassa autoon ennen ostopäätöstä, tarkat tiedot auton käyttöhistoriasta ja kotiintoimituksen suoraan pihaasi. Jokainen Autolle.comin vaihtoauto käy läpi perusteelliset testit ennen myyntiin pääsyä ja katsastetaan ulkopuolisen katsastuksen ammattilaisen toimesta. Tuomme auton koeajettavaksi ja luovutettavaksi suoraan kotiosoitteeseesi, ilman lisäkuluja. Tarjoamme myös rahoitusta vaihtoauton hankintaan. Sen avulla voit pilkkoa maksut sinulle sopiviin eriin ja hoidamme puolestasi tarvittavat paperiasiat kuntoon. Lue lisää vaihtoauton ostamisesta Autolle.comista!

Vaihtoauton rahoittaminen

Autolle.com tarjoaa autoihinsa kattavat rahoitusmahdollisuudet. Iso osa valikoimastamme on saatavilla sekä leasing, että osamaksurahoituksella, ja rahoituskumppanimme varmistavat että saat aina varmasti kilpailukykyiseen hintaan autoosi rahoituksen. Voit tutustua autorahoitus laskuriimme täällä, ja arvioida tulevan autosi kk-kuluja jo etukäteen.

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 040 749 9586

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä

Autolle.com yritysmyynti

Etsitkö työsuhdeautoa? Toimitamme eri merkkien uusia autoja - myös nopealla toimituksella!