Tesla-vaihtoauto – tietoisen autoilijan valinta

Teslan perusti vuonna 2003 joukko insinöörejä, jotka halusivat osoittaa, ettei sähköllä ajaessa tarvitse tehdä kompromisseja. Sähköautot voivat olla parempia, nopeampia ja hauskempia, kuin polttomoottoriautot. Tesla ei enää ole vain rajatun, varakkaan joukon auto, vaan Teslalta on tullut malleja suurelle yleisölle ja erilaisiin tarpeisiin. Myös perheautoksi Tesla voi olla hyvä valinta, sillä Teslat ovat sisätiloiltaan yllättävänkin tilavia. Tesla-vaihtoautojen valikoimamme näet alempana tällä sivulla.

Kenelle Tesla sopii?

Tesla on laatuauto tietoiselle autoilijalle. Se tarjoaa mahdollisuuden ajaa ekologisemmin, täysin sähköllä. Sähköllä ajaminen on vaivatonta, jos kotona tai työpaikalla on mahdollisuus lataukseen – ja nykyään Suomessa varsin hyvä julkinen latausverkostokin tulee sähköautoilua hyvin. Alhaiset käyttökustannukset ja päästöttömyys ovat monelle Tesla-kuljettajalle tärkeitä seikkoja auton valinnassa. Vaikka Teslat ovat vielä melko uusia, näyttää kuitenkin siltä, että ne pitävät arvonsa varsin hyvin myös iän myötä.

Tesla Model 3, Model Y, Model S ja Model X

Teslan malliston yläpäästä löytyvät Model S ja Model X -mallit, joista ylellinen Model S oikeastaan aloitti Teslan nousun sähköautovalmistajien eliittiin. Varsinainen läpimurto on kuitenkin tullut edullisemman Model 3:n julkaisun jälkeen, kun Model 3 versioita on myyty määrällisesti sähköautoksi huikeita määriä. Voidaan ehkä todeta että Model 3 toi ensimmäistä kertaa tehokkaan sähköauton vähän tavallisemmankin kansalaisen ulottuville. Tesla Model X on suuri ja ylellinen perheauto, ja Model 3 pieni sedan, joten Tesla toi tähän väliin vielä Model Y:n joka perustuu Model 3:n teknologiaan mutta on tilavampiin kuoriin rakennettu.

Standard range, Performance, Dual motor - mitä Teslan eri versiot tarkoittavat?

Tesla jakaa mallistonsa eri versioihin sen mukaan miten iso akku ja montako sähkömoottoria niissä on. Edullisin vaihtoehto on Standard Range, jossa on aina yksi sähkömoottori ja vähän pienempi akku. Kaksimoottoriset mallit ovat tyyppimerkiltään joko Dual motor, tai Performance, joista Dual motor on kaksimoottorinen isompi akkuinen, ja Performance on vielä tehoiltaan piristetty variantti Dual Motor mallista.

Tesla yksityisleasingillä - riskitön tapa kokeilla sähköautoilua

Autolle.comin Huoleton yksityisleasingautojen valikoimassa on aina tarjolla vähän ajettuja Tesla-sähköautoja liisattavaksi heti käyttöösi. Jos olet miettinyt sopiiko sähköauto juuri sinun käyttötarpeisiisi, voit helposti kokeilla sähköautoa liisaamalla sellaisen vaikka vain vuodeksi käyttöösi. Valikoimamme liisattavat Tesla-mallit löydät tämän linkin takaa.

Valikoimamme Tesla vaihtoautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä