Miksi auto kannattaa ostaa kotiin toimitettuna?

22.03.2019

Autojen kotiin toimittaminen on suhteellisen uusi myyntitapa ja tämän takia se saattaa joskus herättää kysymyksiä. Autolle.com on toimittanut autot asiakkaiden kotiin nyt jo viiden vuoden ajan ja toimituksia onkin kertynyt jo yli 17 000 kappaletta. Miksi sinulle asiakkaana auton osto kotiin toimitettuna on järkevä asia eikä pelättävä juttu?Tänä päivänä monet autoliikkeet Suomessa lupaavat autollesi kotiin toimituksen. Siltikin usein asiakas kohtaa tilanteen, jossa auton myyjä houkuttelee hänet myymälälle paikan päälle tekemään kauppakirjat uudesta autosta. Miksi näin tapahtuu? 

Kotiin toimitus on etämyyntiä, jolloin asiakkaalla on 14 päivän vaihto-oikeus ostamalleen tuotteelle. Lisäksi myyjällä on tällöin velvollisuus ilmoittaa kaikki tietämänsä autoon liittyen. Kun asiakas taas tekee kaupat myymälällä, esimerkiksi tämä kyseinen velvollisuus myyjältä katoaa ja siirtyy ostajalle. Asiakkaan tulisi omatoimisesti havaita mm. kytkimen, jarrujen, tekniikan sekä auton kunto yleisesti. Asiakkaana sinulla on siis velvollisuus havainnoida nämä asiat itse. 

Usein autoliikkeiden autoon tekemä tarkastus on koeajo. Lyhyellä koeajolla ei havaita kaikkia autossa piileviä vikoja eikä niitä näin ollen voida asiakkaalle myöskään kertoa. Millä tiedoilla itse haluat tehdä autokaupat?

"Auto käydään läpi kokonaisvaltaisesti niin korin, tekniikan ja sisustan osalta. Myös OBD -vikakoodit luetaan"


Kaikki automme ovat kuntotarkastettuja sekä katsastettuja. Autot käyvät läpi yli 100-kohtaisen kuntotarkastuksen sekä pitkän koeajon – näin voimme parhaiten havaita kaikki mahdolliset puutteet ja huoltotarpeet. Auto käydään läpi kokonaisvaltaisesti niin korin, tekniikan ja sisustan osalta. Myös OBD -vikakoodit luetaan. Autojen huolellinen tarkastus varmistaa sen, että voit asiakkaana aina nähdä, millaista tuotetta olet ostamassa. Jokaisessa myynti-ilmoituksessa on näkyvillä kuntotarkastusrapotti, jonka alta löydät kaikki tiedot autossa olevista mahdollisista käytönjäljistä tai vioista.Tällöin voimme tehdä todella avoimempaa autokauppaa ja myydä ylpeinä tuotteitamme. Eikä ole mikään salaisuus, että onhan tämä toimintamalli myös meille järkevämpi. Sinä voitat ja me voitamme. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta.

Automme toimitetaan sinulle haluamaasi osoitteeseen. Saat etukäteen kaikki tiedot, tarkastusraportin ja kuvat autosta. Näin voit hyvillä mielin luottaa siihen, että auto on kaikinpuolin ikänsä mukaisessa kunnossa. Toimitusedustajamme tuo auton mökille, kotiisi tai vaikkapa työpaikalle jossa saat koeajaa sen rauhassa.

Haluamme tehdä kanssasi avointa autokauppaa, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä!

Niklas Nukari, toimitusjohtaja

Lue lisää

Auto Ruotsista - ilman huolia

19.02.2019

Auton hankintaa miettiessä kannattaa myös harkita vaihtoehtona sen ostamisesta Ruotsista. Mitä syitä siihen on, että tämä on varteenotettava vaihtoehto? 

Tällä hetkellä Ruotsissa ajetaan uudemmilla autoilla kuin meillä täällä Suomessa. Maamme autokanta on koko Euroopan vanhimpia. Ruotsissa on siis paljon laajempi valikoima, jos etsii vähän ajettua ja uudempaa autoa. Kun valikoimaa on enemmän, voi oma hyvin varusteltu unelma-auto löytyä jopa reilusti edullisemmin. Usein saamme asiakkaillemme säästöä jopa tuhansia euroja. 

Nykyään suomalaiset tuovat autoja enemmän Ruotsista kuin Saksasta. Syitä on varmasti useampia, mutta Suomen sääoloja ajatellen Ruotsista löytyy talvea varten paremmin varustellut autot. Saksasta tuodessa autoista harvoin löytyy kunnollisia talvirenkaita. Talven liukkailla keleillä renkaat ovat kuitenkin tärkeät ja Vaikka autot Saksassa olisivat muuten huippu varusteltuja, lohkolämmitin ja webasto ovat silti varusteena harvinaisempia. Talvipakkasilla mukavuutta ovat myös penkinlämmittimet, jotka löytyvät lähes kaikista Ruotsin autoista. 

Tuntuuhan se omalla tavallaan kuitenkin turvallisemmalta nähdä auto paikan päällä ja koeajaa se ennen ostopäätöstä. On hyvä joskus kyseenalaistaa, kuinka paljon paikallinen myyjä todellisuudessa tietää myymästään autosta, jos se on ainoastaan koeajettu. Kaikki Ruotsista tuomamme autot ovat käyneet läpi huolellisen tarkastuksen eli ne on testattu sekä kuntotarkastettu. Saamme autostasi tarkastuslistan, jossa on lueteltuna kaikki ominaisuudet sekä puutteet autoon liittyen. Olemme valikoineet vain luotettavimmat kumppanit partnereiksemme Ruotsista.


RAPORTISSA ON YKSiTyiSKOHTAISESTI KÄYTY KOKO AUTON RUNKO, SISUSTA JA TEKNIIKKA LÄPI. KAIKKI KOHDAT TARKASTETAAN JA TESTATAAN SEKÄ TEHDÄÄN NÄISTÄ TARVITTAVAT MERKINNÄT. NÄIN VOIMME VARMISTUA, ETTÄ AUTO ON TODELLA HYVÄSSÄ KUNNOSSA. 


Jos innostuit ajatuksesta ja Ruotsista tuonti kiinnostaa, autamme sinua mielellämme. Auto on pihassasi jopa 72 tunnissa ja voimme samalla viedä vanhan autosi vaihdossa. Ostos on turvallista tehdä eikä sinulle tule yllätyksiä matkan varrella, sillä tarkastuksen avulla tiedät mitä olet ostamassa. Kauttamme saat autoosi myös rahoituksen, vakuutuksen sekä lisäksi kaikki muut autoliikkeen palvelut.

Lue lisää tarjoamistamme tuontipaketeista sekä tutustu auton helposti sujuvaan tuontiprosessiin!
Viime vuonna toimitimme satoja autoja asiakkaille! – Helppoa ja turvallista ostamista – Hoidamme verot, kotiintoimituksen, maahantulokatsastuksen, A-turvan sekä kaikki tarvittavat asiakirjat.


Meiltä auto Ruotsista vain 299€ ennakkomaksulla!Lue lisää