Ruotsi-auton ostaminen

26.11.2018

Auton ostaminen Ruotsista on kauttamme yhtä helppoa, kuin meiltä auton ostaminen muutenkin. Tiesithän, että Ruotsi-autojen myynti on kasvanut noin 200 % ja olemme toimittaneet asiakkaillemme jo yli 600 autoa. Ostaminen on täysin turvallista, sillä asioit vain meidän kanssa autoa Ruotsista ostaessasi.

Miksi Ruotsi-auto?

Ruotsissa autot ovat pääsääntöisesti hyvin huollettuja, paremmin varusteltuja ja vähemmän ajettuja kuin Suomessa. Lisäksi Ruotsi-autoissa on usein pohjoismaihin tarkoitetut talvirenkaat sekä lisälämmittimet. Valitessasi Ruotsi-auton voit säästää jopa tuhansia euroja.

Toimi näin:

1. Valitse haluamasi auto

Löydät sivustoltamme Ruotsi-auto-osion. Valitse haluamasi auto ja ota meihin yhteyttä. Voit myös varata auton suoraan klikkaamalla ”Varaa tämä auto”-painiketta. Myyjä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

2. Käy ajoneuvo myyjän kanssa läpi

Tässä vaiheessa myyjä kertoo sinulle ajoneuvosta, sen kunnosta, tekniikasta ja varusteista. Lisäksi saat myyjältä rengastiedot ja auton taustatiedot, kuten kolari- ja vakuutushistoria sekä edeltävät omistajat.

3. Sovi kaupan ehdoista

Voit kertoa myyjälle, tarvitsetko rahoitusta tai annatko nykyisen autosi meille vaihdossa. Voit myös halutessasi valita autoosi laajennettuna lisäturvapalveluja. Myös vakuutustiedot katsotaan tässä vaiheessa sekä sovitaan, milloin auto on kotipihassasi.

4. Ota rennosti!

Auto saapuu sinun luoksesi, oli se sitten työpaikkasi tai kotisi pihaan. Tarkasta auto ja totea, että kunto vastaa kertomaamme. Sen jälkeen täytätte toimitusedustajamme kanssa kauppakirjan ja muut kauppaan liittyvät dokumentit.

Liity sinäkin onnellisten Ruotsi-autojen omistajien joukkoon! #avoimempaaautokauppaaVuoden Start-up!

12.11.2018


Autolle.com valittiin Vuoden Oululaiseksi Start-up yritykseksi!

Vuoden 2016 oululainen Start-Up yritys -palkinnon saaminen on meidän koko tiimille äärettömän mahtava juttu! Menestyksen takana on tietysti asiakkaiden tarpeita vastaavat palvelut, vahva yrittäjyystahto sekä rohkea asenne kokeilla uutta. Kuitenkin suurimpina menetyksen kulmakivinä ovat meihin luottavat, mahtavat asiakkaamme sekä todella yhtenäinen ja vahva huipputiimi. Ilman meidän agendaan sitoutunutta ja koko Suomen parasta porukkaa ei varmasti oltaisi tässä. Suurin kiitos kuuluu siis asiakkaillemme sekä koko Autolle.comin tiimille!

Oulun kaupungin johtaja(vas) onnitteli meitä myös voitosta. Palkintoa olivat vastaanottamassa Matias Vuorma myynnistä(vas), Emilia Pellikka logistiikasta sekä meidän myyntijohtaja/varatoimitusjohtaja Sampo Lämsä(oik.).

Syitä miksi meidät valittiin vuoden start-upiksi olivat mm. liikeidean omaperäisyys sekä toiminnan ja palvelujen innovatiivisuus. Lisäksi olemme herättäneet positiivista henkeä omalla toiminnallamme sekä luoneet edellytyksiä kasvulle ja uusien työpaikkojen syntymiselle!

Nämä voimme kyllä allekirjoittaa ja vielä kerran kiittää!

Autolle.com jatkaa vahvaa kasvuaan

12.11.2018


Kuinka on mahdollista, että perinteisen autokaupan ollessa haastavassa tilanteessa, Autolle.com jatkaa vahvaa kasvuaan?

Digitalisaatio autokaupassa

Olemme ensimmäinen autokauppa, jossa pystyt ostamaan auton täysin verkosta. Kehitämme digitalisia palveluitamme jatkuvasti ja olemme aina askeleen edellä. Toimintatapamme on ainutlaatuinen, joka poikkeaa kilpailijoistamme. Auton etämyynti on yleistymässä ja me olemme konseptin pioneereja.

Ainutlaatuinen palvelukonsepti, joka palvelee niin auton myyjää kuin ostajaa. Ketterä ja poikkeuksellisen kevytrakenteinen toimintamalli.

Palvelukonseptimme vuoksi tarjoamme Suomen edullisimmat vaihtoautot, tämä palvelee niin auton ostajaa kuin myyjääkin. Varastonkiertomme on yksi Suomen nopeimmista, meillä autosi myydään keskimäärin noin 9 päivässä. Toimintamallimme ei sido suuria määriä pääomaa, joten epäkuranttiusriskiä ei ole. Tarjoamme auton ostajalle kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman auton tarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.

Asiakas saa kaikki autokaupan edut ja uuden auton oston voi tehdä täysin ilman kompromisseja, sillä kaikki myymämme autot käyvät yrityksemme nimissä. Näin kannamme myös vastuun jokaisesta autosta.

Valmius nopeaan kehitykseen

Emme suunnittele projekteja vuosikausia vaan toimimme nopeasti ja ketterästi. Istumme alas avaintiimin kanssa ja tuloksia syntyy. Vuosien suunnittelulla ja pohtimisella menettää vain kilpailuetua. Nopea kehitys vaatii oikeanlaiset työntekijät, jotka pystyvät sopeutumaan nopeasti muuttuvaan ympäristöön. Yrityksellämme on myös rajaton skaalattavuus, joten voimme laajentaa toimintaamme hyvin tehokkaasti.

Työntekijöiden lähes käsittämättömän hyvä asenne

Meillä on vain parhaimmat työntekijät töissä. Emme pystyisi kasvamaan näin nopeasti ilman työntekijöiden loistavaa asennetta. Jos haluat osaksi menestystarinaa, katso avoimet työpaikat https://autolle.com/toihin-meille/

Emme pystyisi kuitenkaan kasvamaan ilman asiakkaitamme, joten SUURI KIITOS kaikille meidän asiakkaille!

Terveisin,

Niklas Nukari