Medialle

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama vaihtoautokauppa. Nukari toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti. Auton vaihto oli todella kallista ja Nukari päätti tehdä tähän ratkaisun, näin syntyi Autolle.comin yritysidea ja yrityksen ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi -palvelun avulla jokainen voi jättää autonsa veloituksetta myyntiin Autolle.comille ja näin saada autostaan reilun markkinahinnan sekä hoitaa autonsa myynnin nopeasti ja vaivatta. Ostaja saa taas ammattilaisen tarkastaman auton ilmaisella kotiinkuljetuksella, aina Suomen edullisimpaan hintaan.

Nykyisin Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com palkittiin Vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi ja Nukari pokasi Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä -palkinnon. Yritys toimii ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Ohjenuorana on, että välitetään asiakkaasta ja halutaan rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita.

Toiminta perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Yrityksen verkosto kattaa koko Suomen. Yrityksen perusperiaate on, että koko henkilöstö tähtää parhaaseen asiakaskokemukseen sekä auton myynti- että ostotapahtumassa.

Lisätiedot, materiaalit ja haastattelupyynnöt:

Niklas Nukari Toimitusjohtaja niklas.nukari(at)autolle.com

Vapaasti käytettävät tiedotteet:

AUTOLLE.COM JATKAA VAHVAA KASVUAAN: https://autolle.com/blogi/autolle-com-jatkaa-vahvaa-kasvuaan

AUTOLLE.COMIN LIIKETOIMINTA KERTAHEITOLLA KAMUXIN HAASTAJAKSI: https://autolle.com/blogi/autolle-comin-liiketoiminta-kertaheitolla-kamuxin-haastajaksi

VUODEN 2016 START-UP: https://autolle.com/blogi/vuoden-start-up

VUODEN NUORI YRITTÄJÄ ON TAKUULLECOM OY:N / AUTOLLE.COM:IN NIKLAS NUKARI: https://autolle.com/blogi/vuoden-nuori-yrittaja-on-takuullecom-oyn-autolle-comin-niklas-nukari