Autolle.com laajenee Ouluun

02.03.2021

Autolle.com tiedote 2.3.2021 

Autolle.com-automyyntiä pyörittävä Autollecom Oy avaa Oulun Ruskoon viidennen toimipisteensä maaliskuussa. Yhtiö palkkasi A-Katsastuksen vieressä sijaitsevaan toimipisteeseen 4 uutta työntekijää autokaupan myyntitehtäviin nykyisen 7 henkilön lisäksi. 

Myymälään on varattu noin 400 autopaikkaa ja näin ollen se on yksi Suomen suurimmista vaihtoautomyymälöistä. Lisäksi toimipisteeseen tulee nykyaikainen 3D-kuvauslaitteisto, joka mahdollistaa AutoRahaksi -asiakkaiden ja vaihtoautojen huippulaatuisen kuvauksen.

Autolle.com on oululaislähtöisen Niklas Nukarin vuonna 2014 perustama yritys, joka toimii tänä päivänä vaihtoautokaupan sekä yksityis- ja yritysleasingin parissa. 

”Autolle.com on jo vuosia ollut yksi Suomen nopeimmin kasvavia autoalan yrityksiä”, kertoo Nukari, joka nykyisellään itse asuu talvet Rukalla, Kuusamossa.

Nukari perusti yrityksen omiensa sanojen mukaan ”ketutukseen”. Kun Nukari toimi myyntiedustajana ja joutui vaihtamaan useita autoja vuodessa, hän huomasi auton vaihtamisen olevan ”älyttömän kallista”.

28-vuotias Nukari vuokrasi ensin 24m2 toimiston Oulun Laanilassa sijaitsevasta teollisuusalueelta. 

”Toimisto sijaitsi peltihallin toisessa kerroksessa ja alakerrassa oli hampun kasvattamo, joka ei liittynyt mitenkään autokauppaan”, hän naurahtaa. 

Liiketoiminta lähti liikenteeseen Nukarin ottaessa 30 000 euron keittiöremonttiin lainaa ja lopulta Finnveran yrityslainan. 

”Toimitilat olivat niin rumat, ettei asiakkaita kehdannut pyytään myymälälle, ja tästä syystä autoja ruvettiin myymään kotiin asiakkaille, ja näin kehittyi Suomen eniten autoja kotiin toimittava yritys!”

”Kyllä Oulussa on ollut hyvä yrittäjänä olla, jos ei parhaat niin Suomeen parhaat puitteet yrityksen perustamiseen”, Nukari jatkaa.

Autolle.comin toimintamalli perustuu digitalisaation ympärille. Yritys työllistää noin 80 henkeä, ja sen vuoden 2020 liikevaihto oli 45,9 miljoonaa euroa. Suomen Yrittäjät palkitsi 28-vuotiaan toimitusjohtajan Niklas Nukarin Vuoden nuorena yrittäjänä toukokuussa 2017. 

Nyt huhtikuussa päättyvä tilikausi nousee liikevaihdoltaan kokonaisuudessaan noin 61 miljoonaan euroon.  

 ”Kasvu ei tule suinkaan loppumaan tähän tilikauteen, vaan ennustan jo ensi tilikauden nousevan lähemmäs 100 miljoonaan. Meillä on muutama todella kova ässä hihassa, ja näin ollen 100 miljoonan puhkaisu on mahdollista jo meillä kuluvalla tilikaudella.”

”Tuomme Ouluun hyvin uudenlaista autokauppaa, jossa asiakas tietää mitä ostaa entistäkin paremmin”, Nukari lupaa.

Nukari kertoo, että yli 85 prosenttia Autolle.comin kaupoista tehdään netissä, ja samalla prosentilla autot myös toimitetaan valmiiksi kotiin.

Autolle.comilla on toimipisteet tällä hetkellä Kempeleessä, Vantaalla ja Kotkassa. Raision myymälä sekä Oulun suurmyymälä avataan virallisesti 9. maaliskuuta.

 

Autolle.com Oy

Niklas Nukari, toimitusjohtaja

puhelin: 010 524 3302 

sähköposti: niklas.nukari@autolle.com