Sähköauton leasing on riskitön tapa aloittaa sähköautoilu

Kiinnostaako sähköautoilu, mutta omistamisen riskit pelottavat? Autollecomin Huoleton yksityisleasing valikoimasta löytyy paljon eri hintaisia ja kokoisia sähköautoja. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä!

Sähköauton leasing

Sähköauton yksityisleasing on hyvä vaihtoehto kun haluat tutustua sähköautoiluun ja kokeilla sopiiko se sinun liikkumistarpeisiisi. Autollecomin Huoleton autojen valikoimasta löytyy eri hintaisia ja kokoisia, vähän käytettyjä täyssähköautoja joista löydät varmasti sinulle ja perheellesi sopivan vaihtoehdon.

Mitä sähköauton yksityisleasing pitää sisällään?

Autollecomin Huoleton leasing sisältää sovitun vuotuisen kilometrimäärän, huollot ja korjaukset, kahdet renkaat, sekä halutessasi rengaspalvelut (renkaanvaihdot, säilytys ja uusinnat). Sinulle jää vain auton vakuuttaminen (liikenne ja kaskovakuutukset), sekä auton veroista huolehtiminen. Tutustu Huoleton yksityisleasingin sisältöön tarkemmin täällä.

Entäs se lataaminen?

Sähköauton lataamista murehditaan yleensä aivan turhaan. Jos päivittäiset ajosi sisältävät normaalia työmatka-ajoa ja kauppareissuja, auton päivittäinen lataustarve on melko vähäinen, eikä kotona välttämättä tarvita varsinaista kiinteästi asennettua sähköauton latausasemaa. Jo tavallisesta Suko-pistorasiasta sähköauto lataa 12 tunnissa yön yli (8A virralla) n. 150-170km lisää ajomatkaa. Tällöin pidemmän ajomatkan jälkeen kotiin päästyäsi, mikäli akku on kovin tyhjä, ei akku välttämättä ole aamulla aivan täyteen latautunut - mutta siinä on joka tapauksessa yleensä riittävästi varaustasoa taas päivittäisiin perusajoihin.

Sopiiko sähköauto minulle?

Jos mietit sähköauton hankintaa, mutta epäilet sen sopivuutta omiin ajotarpeisiisi, on sähköauton liisaaminen Autollecomin Huoleton yksityisleasingin kautta sinulle helppo tapa kokeilla sähköautoilua. Lyhyimmät leasingsopimuksemme ovat tavallisesti 12kk, mutta kampanjaluonteisesti tarjoamme ajoittain 6kk tai jopa vain 1kk mittaisia leasingsopimuksia. Kannattaa siis seurata sivustoamme ja kampanjoitamme.

 

Jäikö jokin mietityttämään? Lue lisää sähköautoartikkeleita blogeistamme ja tutustu sähköautoilijan oppaisiin sivuillamme.

  • Sähköautoilijan oppaat linkki
  • Blogi: Sähköautoilun vaikutukset ymparistöön linkki
  • Blogi: Kuinka järjestän sähköautoni latauksen kotona kustannustehokkaasti ja turvallisesti linkki
  • Blogi: Sähköautojen kestävyys käytössä linkki

Jos etsit Teslan liisattavia sähköautoja, löydät valikoimamme suoraan täältä.


Etsitkö työsuhdeautoa?

Meiltä saat maahantuojien ja yhteistyökumppanien kautta uusia autoja nopealla toimituksella. Kerro meille minkä merkkistä ja mallista autoa olet etsimässä, niin me etsimme sinulle sellaisen ja teemme taatusti kilpailukykyisen leasingtarjouksen tarpeesi mukaan.


Valikoimamme täyssähköiset leasingautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä