Autolle.com yritysmyynti

Kone- ja laiteleasing

Koneet ja laitteet kannattaa hankkia leasingsopimuksella, jolloin investointiin kuluvaa rahaa ei tarvitse sitoa taseeseen, vaan se voidaan vapauttaa tuottavampaan käyttöön. Palvelumuotona tässä sopimuksessa on rahoitusleasing, jossa laite jää yrityksen omistukseen vuokra-ajan jälkeen.

Vain mielikuvitus rajana

Kaivinkone, lavetti, kalastusalus, henkilönostin, tietokone… Olkoon leasingtarpeesi mikä tahansa työkone, meiltä löydät siihen järkevän ratkaisun. Etenkin kalliiden laitteiden ja koneiden kohdalla hyödyt näkyvät nopeasti. Leasingia voi siis hyödyntää pelkkien ajoneuvojen lisäksi kaikkiin työkoneisiin.
 

Kone- ja laiteleasingin parhaita etuja

  • Kiinteä vuokra koko vuokrakauden ajan
  • Joustava vuokra-aika
  • Laite jää yrityksen omistukseen vuokra-ajan jälkeen
  • Leasingvuokrat voidaan vähentää verotuksessa
  • Kalliit laitteet on helpompi rahoittaa
  • Pääomaa ei tarvitse sitoa investointiin
  • Ei sido käyttöomaisuutta taseeseen
  • Budjetointi on ennustettavampaa
  • Pienemmät kokonaiskulut verrattuna ostamiseen

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Voit myös jättää viesti-kenttään tarkempia lisätietoja leasingtarpeestasi.

Tiesitkö tämän leasingista?

Leasing on pitkäaikaista vuokraamista ja se ei lähtökohtaisesti johda omistamiseen. Nykyaikaiset leasingtuotteet joustavat muutostilanteissa.

auton palvelut

Ilman käsirahaa

Leasingkohde on usein sopimuksen vakuutena, joten korkeampaa 1. erää tai käsirahaa ei vaadita ja näin ollen kassavaikutusta ei muodostu.

auton palvelut

Helppo budjetoida

Saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuussa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun saakka,

auton palvelut

ALV Vähennyskelpoisuus

Leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, josta alv:n osuus on siis vähennyskelpoista.

Autolle.com yritysmyynti

Toimimme osana vaihtoautokauppaan erikoistunutta Autollecom Oy konsernia. Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa auto- ja kalustomyynnin sekä rahoituksen yrityksille. Hyödynnämme monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja asiakkaan tarpeet huomioiden. Autollecom Auto Rahaksi-palvelun kautta pystymme myös ostamaan tarpeettomaksi käyneen, tai muuten tasettanne rasittavan autokalustonne varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä

Soita myyntipalveluumme

010 5243 301

Lähetä Whatsapp viesti

050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä viesti