BMW vaihtoauto – ajamisen iloa ja laatua

BMW on saksalainen premium-automerkki, joka on kehittänyt jo vuodesta 1928 autoja, jotka pyrkivät tuottamaan kuljettajalleen parhaan mahdollisen ajamisen ilon ja erinomaisen ajokokemuksen. Bemarille on tunnusomaista laatu, urheilullisuus, dynaamisuus ja tyylikäs muotoilu. Laadukas BMW kestää aikaa ja pitää arvonsa erittäin hyvin. Korkeasta laadusta kertoo jo se, että näin 2020-luvullakin ovat edelleen melko kysyttyjä jotkin 2000-luvun alkupuolen BMW-mallit.

Mitä BMW-kuljettaja toivoo – ja saa?

BMW-kuljettaja toivoo parasta mahdollista ajokokemusta ja tyylikästä muotoilua, hyvää varustelua unohtamatta. Bemareissa onkin tyypillisesti tyylikäs ulkoasu, upea sisätila ja ajokokemusta parantavat avustimet.

Vaikka kyseessä on premium-luokan auto, on BMW:llä malleja, jotka ovat saavuttaneet huikean suosion ja muodostuneet varsinaisiksi kansanautoiksi. BMW:llä on vannoutunut kuljettajakuntansa, mutta toisaalta Bemari voi olla hyvä valinta moneen elämäntilanteeseen ja toimiva ratkaisu esimerkiksi lapsiperheille. Eikä ihme, sillä laadukas auto tarjoaa paitsi mukavan ajokokemuksen ja tyylikkään ulkoasun, myös luotettavuutta, varmuutta ja pitää arvonsa hyvin.

BMW:n sähköautot

BMW i3 oli yksi ensimmäisistä suurempaa suosiota saavuttaneista sähköautoista jonka BMW esitteli jo vuonna 2013. Nyt myöhemmin BMW on nyt esitellyt i3:n malliston jatkoksi useita tyylikkäitä sähköautoja, kuten iX, iX1, iX3, ja i4. Käytettynä näitä uusia malleja on vielä vähänlaisesti saatavilla, mutta i3:n eri malleja meilläkin on lähes aina valikoimassamme. Tutustu BMW sähköautojen valikoimaamme tästä linkistä.

BMW yksityisleasing

Tänä päivänä yksityisleasing on myös varteenotettava vaihtoehto auton hankintaan. BMW-leasingautovalikoimamme löydät täältä.

BMW vaihtoautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä