Volvo-vaihtoauto – tilaa, luotettavuutta ja turvallisuutta

Tutustu huippuluokan valikoimaamme ja löydä unelmiesi Volvo helposti ja vaivattomasti. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita käytettyjä Volvo-vaihtoautoja, jotka on tarkastettu huolellisesti ja varustettu luotettavilla historiatiedoilla. Olitpa sitten etsimässä urheilullista sedan-mallia, tilavaa farmaria tai eleganttia katumaasturia, meiltä löydät juuri sinulle sopivan Volvo-vaihtoauton. Tutustu valikoimaamme nyt ja koe ajonautinto, luotettavuus ja skandinaavinen muotoilu yhdessä paketissa

Valikoimamme Volvo vaihtoautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä

Volvo-vaihtoauto on käytettynäkin erinoimainen valinta

Volvo on varsinainen perheautojen klassikko. Eikä ihme, sillä Volvossa riittää tilaa, se on vakaa ja turvallinen. Myös kustannuksiltaan Volvo on monelle saavutettavissa, vaikka onkin laatuauto. Hankintahinnaltaan Volvo on maltillinen ja käyttökustannuksetkin tyypillisesti varsin kohtuulliset.

Mitä voit odottaa Volvo-vaihtoautolta?

Volvon missiona on tehdä elämästä helpompaa, laadukkaampaa ja turvallisempaa. Kehityksessä Volvo on aina panostanut autojensa turvallisuuteen ja suunnittelussa huomioidaan sekä auton lähiympäristön turvallisuus että ajajan ja matkustajien turvallisuus. Volvo on tunnettu isona ja turvallisena autona, jonka moottori jaksaa vääntää ja kestää. Volvo on vahvasti mukana kehityksessä kohti sähköisempää tulevaisuutta. Volvon täyssähköiset XC40 ja C40 mallit ovat aloittaneet malliston uudistamisen, ja plugin-hybridiautojakin alkaa olla mukavasti saatavilla jo käytettyinäkin.

Volvon suosittu XC ja Cross Country mallisto

Volvon erityisen suosituiksi vaihtoautomalleiksi ovat nousseet XC-sarjan maasturit XC40, XC60 ja XC90. Jos et pidä varsinaisen maasturin korkeudesta tai ulkonäöstä, tarjoaa Volvo vielä Cross Country-mallistonsa myötä korkeampaa maavaraa ja nelivetoa useisiin eri farmarimalleihin (V40CC, V60CC ja V90CC).

Volvo yksityisleasing

Yksityisleasing on helppo tapa hankkia vähän käytetty Volvo. Huoleton yksityisleasing tarjoaa sinulle nimensä mukaisesti huolettoman vaihtoehdon, jossa auton käyttökustannukset ovat aina ennalta tiedossa. Yksityisleasing sisältää huollot, korjaukset ja renkaat, vain verot ja vakuutukset jäävät sinulle. Tutustu yksityisleasing valikoimamme Volvoihin tästä.