Volkswagen-vaihtoauto – koko kansan auto sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen

Saksalainen Volkswagen on tuonut autoja markkinoille jo vuodesta 1937. Sen tavaramerkkinä on alusta saakka ollut laaja valikoima, josta löytyy sopivia autoja jokaiseen elämäntilanteeseen ja erilaisiin ajotarpeisiin. Volkswagenit eivät ole hinnaltaan korkeimmasta päästä, vaikka laadullisesti ne ovat erittäin hyviä – Volkkari onkin siirtynyt askel askeleelta kohti premium-luokkaa. Tutustu Volkswagen-vaihtoautojen valikoimaamme tällä sivulla

Mitä Volkswagen tarjoaa?

Nimensä mukaisesti Volkswagen (eli suomeksi Kansanauto) tuo markkinoille autoja koko kansan tarpeisiin ja on yksi maailman kattavimman automalliston omaava merkki. Laajasta mallistosta löytyy niin tehokkaita ja urheilullisia, perheille sopivia kuin pienempiä arkikäyttöön soveltuvia autoja. Monipuolisuudellaan hurmaava Volkswagen tarjoaa laatua jokaiselle käyttäjäryhmälle.

Volkswagen sähköautot

Volkswagenin ID.3 esiteltiin 2016 konseptina ja tuotantoon se tuli 2019. Sympaattisen ID.3:n lisäksi VW on esitellyt ID perheeseen ID.4 ja ID.5 cross-over mallit, sekä ihastuttavan ID.Buzz tila-auton! Käytettynä VW:n sähköautoja alkaa saamaan jo varsin mukavasti - joten tutustu valikoimaamme tästä linkistä.

Volkswagen sähköauto yksityisleasingilla

Yksityisleasing on tänä päivänä varsin houkutteleva vaihtoehto lähteä kokeilemaan sähköautojen maailmaa. Valikoimassamme on yleensä vähintään ID.3 ja ID.4 malleja sekä pieniä eUP henkilöautoja. Tutustu koko liisattavien VW sähköautojen valikoimaamme täällä.

Volkswagen vaihtoautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä