Auton ostaminen Autolle.comista - tarjoamme kaikki autokaupan palvelut kotiinkuljetuksesta vakuutuksiin

Voisiko auton ostaminen helpommaksi mennä? Kun asioit Autolle.comissa, saat mahdollisuuden tutustua autoon rauhassa ennen ostamista, tarkat tiedot sen käyttöhistoriasta ja kotiinkuljetuksen suoraan pihaasi.

Meiltä saat avoimempaa autokauppaa: jokainen automme on katsastettu ja kuntotarkastettu, ja kerromme aina auton senhetkisen rehellisen kunnon. Koko Autolle.comin toiminta on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota auton ostajalle, vaihtajalle ja myyjälle ennennäkemättömän vaivatonta ja avointa autokauppaa. Teemme auton ostamisesta sinulle helppoa ja kannattavaa. Meillä on Suomen edullisimmat vaihtoautot - takuulla!

Valikoimamme kattaa tuhansia vaihtoautoja Suomesta ja ulkomailta, ja tuomme säännöllisesti autoja myös eri puolilta Eurooppaa.

Lue tästä infoa auton ostamisesta -tietopaketti. Paketti sisältää auton ostoon liittyvää infoa, vaihto- ja peruutusohjeet sekä A-Turvaehdot.

Auton ostaminen Autolle.comista - näin helppoa se on!

  1. Selaa myynti-ilmoituksistamme sinua eniten kiinnostava auto. Halutessasi myyjämme käy kanssasi läpi auton tiedot ja kunnon kohta kohdalta chatissa, puhelimitse, WhatsAppissa, sähköpostitse tai toimipisteellämme.
  2. Varaa auto suoraan verkosta.
  3. Mikäli sinulla on vaihtoauto, annamme sinulle tarjouksen ja arvion vaihtoautosi välirahasta verkossa heti.
  4. Mikäli mielessäsi on auton osto rahoituksella, annamme sinulle myös rahoitustarjouksen verkossa heti.
  5. Kun olet maksanut varausmaksun, sovimme kanssasi ajankohdan ja paikan koeajolle.
  6. Edustajamme ajaa auton kotiisi koeajolle. Samalla voit varmistua siitä, että antamamme tiedot autosta pitävät paikkansa. Voit koeajaa halutessasi myös toimipisteessämme.
  7. Kun koeajo on sujunut kuten pitää, auton oston paperit kirjoitetaan saman tien - vaikka sitten kotonasi, jonne auto on jo kuljetettu. Myyjämme avustaa sähköisten paperien tekemisessä tarvittaessa.

Palvelemme chatissa ja puhelimitse joka päivä klo 8.00-22.00. Mikäli haluat hoitaa autokaupan puhelimitse tai toimipisteellämme, sekin onnistuu. Toimipisteillämme palvelemme arkisin klo 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-15.00.

Puhelinnumero: 010 5243 301

WhatsApp: 040 749 9586

Sähköposti: myynti@autolle.com

Auton ostaminen Autolle.comista – tarkastetut autot kotiinkuljetuksella 

A-tarkastettu ja katsastettu 

Automme käyvät läpi perusteelliset testit ennen myyntiin pääsyään. Ammattilaisemme kuntotarkastavat ja koeajavat auton. Automme on katsastettu ulkopuolisen katsastuksen ammattilaisen toimesta.

Ajamme auton ilmaiseksi pihaasi – koeaja kotona tai toimipisteessä

Ajamme auton koeajolle ja luovutettavaksi suoraan kotiosoitteeseesi – ilman lisäkuluja sinulle! Kun olet sopinut henkilökuntamme kanssa koeajosta, ajamme ennalta sovittuna ajankohtana kotiisi.  Ja kun auto on sitä mitä pitääkin, voimme tehdä kaupat saman tien kotonasi. Voit koeajaa auton myös toimipisteessämme.

14 päivän vaihto-oikeus

Meille avoin autokauppa tarkoittaa myös sitä, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos siis jostain syystä haluat vaihtaa ostamasi auton, voit tehdä sen 14 päivän sisällä. Auton tulee olla siinä teknisessä ja ulkonäöllisessä kunnossa, kuin mitä se oli luovutushetkellä.

Auton ostaminen rahoituksella on sinulle joustavaa

Rahoituksemme avulla voit pilkkoa maksut sinulle sopiviin eriin. Hoidamme paperiasiasi kuntoon, ja saat luottopäätöksen ilman pankissa neuvotteluja.

Tarjoamme jopa 24 kk:n lisäturvan autollesi

Kun haluat tehdä autosi ylläpidon mahdollisimman helpoksi, A-Turva-palvelumme mahdollistaa autosi turvallisemman toimintakyvyn perusvakuutusta laajemmin.

Suomen kenties kattavin lisäturva, A-Turva 24 kk, on saatavilla kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu enintään 160 000 km, ja jotka ovat maksimissaan kuuden vuoden ikäisiä. Kuluvia osia lukuun ottamatta A-Turva 24 kk korvaa miltei kaiken autostasi! Sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja me hoidamme homman siitä eteenpäin. A-Turvamme ovat joko 6, 12 tai 24 kk:n mittaisia.

Autovakuutukset tuovat lisäturvaa

Kun haluat vakuuttaa autosi yleisimpien vahinkojen osalta, joita liikennevakuutus ei korvaa, tarjoamme sinulle vakuutuspalveluita. A-Kasko-vakuutuksemme sisältää mm. kolarointi- ja lunastusetuvakuutuksen. A-Laajakasko sisältää myös lasivakuutuksen ja A-Tieturva tuo avun nopeasti paikalle vahinkotilanteissa.

A-Huoltoraha tulee apuun äkillisissä huoltokustannuksissa

A-Huoltorahan tuella odottamattomat huoltokulut eivät pääse yllättämään budjettiasi! A-Huoltoraha auttaa sinua, kun autosi tulee esimerkiksi huoltaa tai kun edessä on vaikkapa uusien renkaiden osto.  

Olemme toimittaneet yli 15 000 autoa Suomeen

Auton ostaminen ulkomailta sujuu kauttamme ilman yllätyksiä nopealla aikataululla. Käytössäsi on Suomen valikoimamme lisäksi käytännössä koko Euroopan autovalikoima, ja hoidamme kaiken koko auton tuonnissa puolestasi.

Lue lisää Autot Euroopasta -tuonnistamme!

Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Autolle.com – kokemuksia: Anni löysi etsimänsä auton ja kaupat tehtiin seuraavana päivänä

Anni etsi kiireiseen perhearkeensa sopivaa vaihtoautoa. Vertailun perusteella Audi A3 vaikutti juuri siltä, mitä Anni etsi. Anni tutustui lukuisiin autonmyyntisivuihin, joissa tarjottiin vaihtelevia summia vaihtoauton hyvityksestä. Autokauppaa tuntevana Anni kuitenkin tiesi, että autosta maksettavalla välirahalla on ratkaiseva merkitys.

Anni vakuuttui Autolle.comin selkeästä myynti-ilmoituksesta ja auton kuntotarkastuksen rehellisistä tiedoista. Hyvityshintakin oli reilu, 2200 €. Heti seuraavana päivänä Autolle.comin edustaja ajoi auton Annin pihaan, ja kaupat syntyivät koeajon jälkeen kahvipannun äärellä. Anni oli tyytyväinen: auto oli luvatussa kunnossa, paperityöt tehtiin sähköisesti ja auton osto oli Annille mahdollisimman vaivaton.