Infoa auton ostajalle

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon! Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Autolle.comista ja infopaketin auton ostajalle.

Lue tästä infoa auton ostajalle -tietopaketti. Paketti sisältää auton ostoon liittyvää infoa, vaihto- ja peruutusohjeet sekä A-Turvaehdot.

Miksi Autolle.com?


Koko Autolle.comin toiminta on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota ihmisille jotain ennennäkemättömän hyvää. Teemme auton vaihdosta helppoa ja kannattavaa. Meillä on Suomen edullisimmat vaihtoautot - takuulla!

Autolle.com tarjoaa kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ammattilaisen suorittaman auton kuntotarkastuksen. Lisäksi voit tilata auton vaikkapa kotiisi koeajoon ja tehdä ostopäätöksen vasta sen jälkeen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle.

Meillä autokauppa on turvallista! Kaikki Autolle.comin tilimyyntiautot ovat ulkopuolisen ammattilaisten tarkastamia. A-Tarkastuksesta tehdään aina erillinen laaja kuntotarkastusraportti, joka on asiakkaidemme nähtävissä. Lue lisää kuntotarkastuksesta.

Autolle.com on haastanut perinteisen autokaupan ja on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on huomioitu laajemminkin ja meidät palkittiin vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi.

Toimitusjohtajamme Niklas Nukari sai Vuoden Nuori Yrittäjä 2017 –palkinnon ja on sijalla viisi vastikään julkaistussa Nordic Business Reportin 25 and under in Northern Europe –listauksessa.

Autolle.comin toimintamalli:

  1. Valitse haluamasi auto laajasta valikoimastamme ja ota yhteyttä 010 5243 301. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti(a)autolle.com
  2. Myyjä käy kanssasi auton tiedot ja kunnon läpi. Myyjän kanssa voit myös sopia vaihtoautosta.
  3. Auto toimitetaan sinulle jopa 72 tunnissa! Voit koeajaa auton ja varmistua siitä, että myyjän antamat tiedot pitävät paikkaansa.
  4. Paperit allekirjoitetaan ja olet uuden auton omistaja. Helppoa ja nopeaa!