EE RU EN SW

Autolle.comin kautta auton vaihtaminen on ennennäkemättömän monipuolista. Tarjoamme auton vaihtoon 3 ostotapaa, jotka mahdollistavat Suomen edullisimmat vaihtoautot ja asiakkaiden käyttöön mahdollisimman helpon tavan auton vaihtoon ja ostoon. Auto Rahaksi! -palvelun avulla voit myös vain myydä autosi.

Mikäli valikoimassamme ei löytynyt sopivaa vaihtoehtoa sinulle, etsimme sinulle juuri haluamasi auton Avaimet käteen -palvelun avulla!

Auto Rahaksi! -palvelun avulla voit myydä meille autosi. Myymme autosi markkinahinnalla ja pystymme maksamaan sinulle hyvän ostohinnan. Suurin hyöty tässä on suoran autokaupan edut ja uuden auton oston voit tehdä täysin ilman kompromisseja.

Keskimääräinen myyntiaikamme on noin 10 vuorokautta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä! Kannamme täyden vastuun auton myynnistä ja tarjoamme autosi ostajalle kaikki autoliikkeen edut.

Autolle.com tarjoaa asiakkaalle turvallisen ja luotettavan rahoitusratkaisun. Rahoituksen ansiosta voit maksaa autosi sinulle sopivissa kuukausierissä. Autolle.comin rahoitus on joustava. Ostamasi auto toimii rahoituksen vakuutena.

Vaihtoautosi toimii useimmissa tapauksissa rahoituksen käsirahana. Luottopäätöksen saat nopeasti ilman erillisiä pankkineuvotteluita. Rahoituksen yhteyteen voit myös valita A-Huoltoraha -palvelun. Hoidamme kaikki rahoitukseen liittyvät paperityöt ja lunastamme vaihtoautosi mahdollisen loppuvelan.

Meillä on aidosti ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen. Kun olet valinnut sopivan auton valikoimastamme ja sopinut kaupoista, tuomme auton ilmaiseksi kotiisi. Kotona voit tehdä koeajon ja tarkistaa auton kaikin puolin sekä varmistua siitä, että kaikki myyjän kanssa sovitut asiat pitävät paikkaansa.

Toimitusedustajamme pitävät huolen, että autosi saapuu sovitussa ajassa aina kotiovellesi saakka. Missä tahansa asut, olemme aina lähellä sinua!

Kaikki Autolle.comin takuuautot ovat ulkopuolisen ammattilaisten tarkastamia. A-Tarkastuksesta tehdään aina erillinen laaja kuntotarkastusraportti, joka on asiakkaidemme nähtävissä.

Raportista näet auton teknisen kunnon kohta kohdalta sekä tarkat kuvat. A-Tarkastuksen ansiosta sinun ei tarvitse luottaa ainoastaan omaan tai myyjän arvioon auton kunnosta.

Myönnämme kaikkiin autoihin A-Turva -palveluvalikoimaan kuuluvat tuotteet. A-Turva kuuluu jokaiseen meiltä ostettuun autoon. Lisäturvallisuutta auton ostamiseen saat hankkimalla A-Turva 6kk tai A-Turva 12kk.

Mikäli se ikävin sattuu ja tarvitset apua tien päällä ilman yllättäviä kustannuksia, A-Tieturva on sinua varten. Autolle.com tarjoaa turvavaihtoehdot asiakkaalle todella edulliseen hintaan. Lue lisää A-Turvapalveluvalikoimasta tästä.

 

Huoltoraha Plus sisältää moottorin öljynvaihdon huolto + suodatin, katsastuksen sekä keväällä ja syksyllä renkaiden vaihdon ja kausisäilytyksen.

Alk. 5e/kk

Moottorin öljynvaihdon huolto + suodatin, katsastuksen sekä
keväällä ja syksyllä renkaiden vaihdon ja kausisäilytyksen.

Sisältää myös 4 x auton nouto ja palautus!

Alk. 8e/kk

A-Kasko 299e
A-Kasko lasilla 369e

Lue lisää A-kaskosta täältä. 

Meiltä saat monipuoliset autokaupan palvelut! Sen lisäksi, että meillä on Suomen edullisimmat vaihtoautot, saat meiltä myös mm. rahoituksen, kaskon, huollot ja tieturvan!