Auto rahaksi

Myymme auton puolestasi

Palvelu on sinulle ilmainen, ja myytävä auto on sinulla käytössäsi koko myynnin ajan.

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo 9:00 - 17:00

auton palvelut

Jätä meille autosi perustiedot ja omat yhteystietosi

Ota meihin yhteyttä. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, täyttää tarjouspyyntölomakkeen tai soittaa meille. Myös chattimme auttaa asioinnissa!

auton palvelut

Otamme sinuun yhteyttä

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme läpi autosi tiedot, oletetun hinnan ja palvelumme toimintamallin. Sovimme myös ajan autosi kuntotarkastukselle.

auton palvelut

Teemme kuntotarkastuksen autollesi

Tarkastamme ja kuvaamme autosi joko lähimmässä Autolle.com-toimipisteessä tai yhteistyökumppanillamme. Kuntotarkastus on sinulle täysin maksuton.

auton palvelut

Julkaisemme ilmoituksen puolestasi

Julkaisemme myynti-ilmoituksen, vastaamme asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin ja myymme autoasi ammattimaisesti.

auton palvelut

Hoidamme kaikki auton myynnin vaiheet koeajosta papereihin

Haemme autosi koeajolle, jolla myynti vahvistetaan. Koeajo suoritetaan meidän vastuullamme ja kustannuksellamme. Ajamme auton koeajolle suoraan kiinnostuneen ostajan luokse.

auton palvelut

Teemme paperit kuntoon ja saat ennalta sovitut rahat tilillesi

Huolehdimme kaikki auton myyntiin kuuluvat asiakirjat kuntoon sinun ja ostajan kanssa. Onnistuneen koeajon jälkeen teemme kanssasi ostosopimuksen, ja siirrämme sovitun kauppasumman tilillesi.

Asiakkaiden kokemuksia

Miksi valita Auto Rahaksi?

Tarjoamme autosi ostajalle kaikki autokaupan palvelut, minkä ansiosta käytetyn auton myynti ja ostaminen meiltä on helppoa. Autosi ostaja saa muun muassa auton joustavan rahoituksen, auton vaihdon, ilmaisen kotiinkuljetuksen suoraan pihaan sekä ammattilaisten tekemän auton kuntotarkastuksen.

Myymme autosi markkinahinnalla ja maksamme sinulle hyvän ostohinnan. Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Suurimman hyödyn saat siinä vaiheessa, kun myyt autosi ja ostat uuden auton ilman vaihtoautoa. Saat suoran autokaupan edut, ja voit ostaa uuden auton täysin ilman kompromisseja.

Tavoitteemme on, että autosi on myyty 20 vuorokauden sisällä myyntiin laittamisesta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä! Myyntiaika on mahdollinen, koska verkkokauppamme on aktiivinen, tavoitamme asiakkaat hyvin ja markkinahinnat ovat kilpailukykyiset kevyen kulurakenteen ansiosta. Kun siis myyt autosi Autolle.comissa, voit odottaa nopeaa palvelua autoalan rautaisilta ammattilaisilta.

Hoidamme autosi myynnin jokaisen toimenpiteen myynti-ilmoituksesta alkaen. Laadimme autokaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Autot käyvät myyntihetkellä yhtiömme nimissä, joten otamme täyden vastuun myynnistä ja autostasi.

Varmistamme jokaisen myyntiin tulevan auton laadun ennen myyntiä, joten ammattilaisemme tekevät jokaiselle autolle kuntotarkastuksen ja katsastuksen. Myynti-ilmoituksistamme voit lukea esimerkiksi auton yleiskunnosta, ajokilometreistä ja katsastuksista. Kun kerromme selkeästi auton ominaisuuksista, se löytää nopeammin oikean ostajan. Me kannatamme avoimempaa autokauppaa!

Auton myynti on sinulle joustavaa, sillä voit käyttää autoasi entiseen tapaan ostotapahtumaan saakka. Voit siis ajaa päivittäiset matkasi huoletta siihen saakka, kunnes kaupat syntyvät ja autosi vaihtaa omistajaa. Me ajamme auton suoraan ostajan luokse.

Soita meille

Soita Auto Rahaksi -palveluun (ma-pe klo 9-17)

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä