A-Tarkastus - 100-kohtainen kuntotarkastus


Lähes kaikki automme käyvät läpi laajan, yli tunnin kestävän testin ympäri Suomea olevilla tarkastuspisteillä. Aluksi auto tarkastetaan ammattilaisemme toimesta, jolloin autoon tehdään kuntotarkastus. Testaamamme autot koeajetaan ja käydään läpi huolellisesti – näin voimme parhaiten havaita kaikki mahdolliset puutteet ja huoltotarpeet. Tämän jälkeen autot käyvät vielä katsastuksessa, jossa auto ajetaan nosturille ja ulkopuolinen ammattilainen katsoo auton läpi.


Miksi yritämme löytää kaikki mahdolliset puutteet? 

Olemme ainoa autoliike, jonka toimintamalli perustuu edulliseen kustannusrakenteeseen. Myymämme autot eivät ole meillä varastoituna, kun auto tarkastetaan. Meillä auto tarkastetaan ennen kuin se tulee meille myyntiin, jolloin etsimme autosta kaikki huoltotarpeet ja puutteet, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta. Sinä voitat, me voitamme! Siksi teemme Avoimempaa autokauppaa! 

Testaajamme käyvät jokaisesta autosta läpi 100 tarkastettavaa kohtaa. Autosta tarkastetaan muun muassa renkaat, pyöräntuenta, jarrut, sisusta, kori ja tekniikka sekä tehdyt ja tulevat huollot. Tarkastettava ajoneuvo kytketään langattomasti tietokoneisiimme, joiden avulla pystymme selvittämään mahdolliset sähköiset vikakoodit. Lisäksi kuntotarkastajamme tarkastavat auton sisätilat ja maalipinnan paksuusmittarilla. 

Avoimuus, edullisuus ja tinkimätön laatu ovat tärkeimmät arvomme. Autojen huolellinen tarkastus varmistaa sen, että voit asiakkaana aina nähdä, millaista tuotetta olet ostamassa. Jokaisessa myynti-ilmoituksessa on näkyvillä kuntotarkastusrapotti, jonka alta löydät kaikki tiedot autossa olevista mahdollisista käytönjäljistä tai vioista.