Auto Rahaksi

Kun haluat myydä autosi nopeasti, valitse Auto Rahaksi -palvelu. Auto Rahaksi -palvelumme tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että myymme auton puolestasi. Palvelu on sinulle täysin ilmainen. Kuntotarkastamme, katsastamme ja valokuvaamme autosi veloituksetta sekä maksamme sinulle autostasi parhaan hinnan. Autosi on käytössäsi koko myyntiprosessin ajan. Autoliikkeenä tarjoamme autosi ostajalle kaikki autoliikkeen palvelut kuten rahoituksen, vaihtoautot sekä ilmaisen kotiintoimituksen - tämä nopeuttaa autosi myyntiaikaa huomattavasti. Kannamme myyjän vastuun toteutuneesta autokaupasta.

Voit myydä autosi Auto Rahaksi -palvelumme kautta, mikäli se on vuosimalliltaan vähintään 2008, mittarilukemaltaan enintään 195 000 km ja moottoritilavuudeltaan enintään 3.0 (bensa) ja 3.5 (diesel). Tietyissä tilanteissa pystymme joustamaan rajoissamme, joten ota rohkeasti yhtyettä niin ammattilaisemme arvioi autosi hinnan.

km

Mikäli jäät pohtimaan täyttääkö autosi myyntikriteerimme, mikä on ammattilaisemme arvio autosi myyntiajasta tai minkä hinnan saat autostasi, ota rohkeasti yhteyttä.

tai soita Auto Rahaksi -palveluumme: 010 205 0823

tai soita Auto Rahaksi -palveluumme: 010 205 0823

1. Reilu hinta

Meiltä saat autostasi reilun hinnan! Myymme autosi markkinahinnalla ja pystymme maksamaan sinulle hyvän ostohinnan. Suurimman hyödyn saat siinä vaiheessa, kun myyt autosi ja ostat uuden auton ilman vaihtoautoa. Saat suoran autokaupan edut ja uuden auton oston voit tehdä täysin ilman kompromisseja.

2. Nopea myyntiaika

Keskimääräinen myyntiaikamme on noin 10 vuorokautta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä! Tämän mahdollistaa aktiivinen verkkokauppamme, asiakkaiden hyvä tavoitettavuus sekä kevyen kulurakenteen ansioista kilpailevat markkinahinnat.

3. Kannamme vastuun myynnistä

Ottaessamme autosi myyntiin, kannamme myynnin mukana tulevan vastuun. Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Autot käyvät yhtiömme nimissä, joten otamme täyden vastuun autostasi.

4. Palvelut

Autolle tarjoaa autosi ostajalle kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, auton vaihdon, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman auton tarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.