Medialle

Tässä median käyttöön vapaassa jakelussa olevat tiedotteemme, sekä kuva- ja logoaineistomme.

 

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama vaihtoautokauppa. Nukari toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti. Auton vaihto oli todella kallista ja Nukari päätti tehdä tähän ratkaisun, näin syntyi Autolle.comin yritysidea ja yrityksen ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi! Palvelun avulla jokainen voi jättää autonsa veloituksetta myyntiin Autolle.comille ja näin saada autostaan reilun markkinahinnan sekä hoitaa autonsa myynnin nopeasti ja vaivatta. Ostaja saa taas ulkopuolisen ammattilaisen tarkastaman auton ilmaisella kotiinkuljetuksella, aina Suomen edullisimpaan hintaan. 

Nykyisin Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com palkittiin Vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi ja Nukari pokasi Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä -palkinnon. Yritys toimii ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Ohjenuorana on, että välitetään asiakkaasta ja halutaan rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toiminta perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Yrityksen verkosto kattaa koko Suomen. Yrityksen perusperiaate on, että koko henkilöstö tähtää parhaaseen asiakaskokemukseen sekä auton myynti- että ostotapahtumassa.

 

Lisätiedot, materiaalit ja haastattelupyynnöt:

Niklas Nukari
Toimitujohtaja
010 524 3302
niklas.nukari(a)autolle.com

Jenni Ahokas
Markkinointi
044 7347394
jenni.ahokas(a)autolle.com

AUTOLLE.COM LAAJENEE KUOPIOON

Uusi toimipiste työllistää 10 uutta työntekijää suoraan, ja noin 15 epäsuorasti!

Autolle.com -vaihtoautopalvelustaan tunnettu Takuullecom Oy avaa Kuopioon viidennen toimipisteensä helmikuussa 2018. Yhtiö palkkaa uuteen toimipisteeseen 10 uutta työntekijää autokaupan myyntitehtäviin.

– Savo on ollut meille aina merkittävä kauppapaikka, jonne olemme myyneet paljon autoja. Kuopio on Pohjois-Savon maakuntakeskuksena luonnollinen valinta uudelle toimipisteelle, kertoo yhtiön toimitusjohtaja, yrittäjä Niklas Nukari.

Vuonna 2014 perustettu Takuullecom Oy on haastanut perinteisen autokaupan ja rakentanut Autolle.comin toimintamalliaan digitalisaation ympärille alusta saakka. Muutamassa vuodessa yritys on kasvanut n. 60 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Vuoden 2016 liikevaihto oli 23,5 miljoonaa euroa. Kasvutarina on huomattu laajalti, ja Suomen Yrittäjät palkitsi 24-vuotiaan Niklas Nukarin Vuoden nuorena yrittäjänä toukokuussa 2017.

– Autokauppa on ollut jo hetken aikaa murroksessa ja me olemme olleet etunenässä digitalisoimassa sitä. Tuommekin Pohjois-Savoon hyvin uudenlaista ja tuoretta autokauppaa, Nukari toteaa.

Autolle.comilla on toimipisteet tällä hetkellä Oulussa, Ylivieskassa, Espoossa ja Hämeenlinnassa. Kuopion toimisto avataan 3.2. ja sen henkilökunnan rekrytointi käynnistyy lähiaikoina. Myymälä on jo kolmas joka avataan Nukarin syntymäpäivänä. Tästä alkaakin siis muodostua jo perinne,

Lisätiedot: Niklas Nukari, yrittäjä ja toimitusjohtaja, p. 050 467 2797, niklas.nukari@autolle.com

NIKLAS

Vuoden nuori yrittäjä on Takuullecom Oy:n / Autolle.com:in Niklas Nukari

 

niklas

Vuoden nuori yrittäjä on Takuullecom Oy:n Niklas Nukari. Suomen Yrittäjien järjestämässä kilpailussa toiseksi sijoittui LVI Kurikka Oy:n Jonne Kurikka ja kolmanneksi ForestVital Oy:n Petri Jykylä.

Palkinnot jaettiin Nuorten Yrittäjien valtakunnallisessa Get Together -tapahtumassa Tampereella perjantai-iltana.
Takuullecom Oy on yrittäjä Niklas Nukarin, 24, vuonna 2014 perustama henkilöautojen ja moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaan keskittynyt yritys Pohjois-Pohjanmaalta. Yritys tunnetaan parhaiten Autolle.com-vaihtoautopalvelusta. Vuonna 2016 yritys työllisti yrittäjän itsensä lisäksi 44 henkilöä ja sen liikevaihto oli 24,5 miljoona euroa.

Tuomariston mukaan Takuullecom osoittaa loistavasti, että nuorikin yritys voi perinteisiä toimintatapoja tuulettamalla menestyä erittäin kilpailulla toimialalla, jota ovat hallinneet isot toimijat ja alan konkarit. Yritys ei ole tyytynyt toistamaan alan traditioita, vaan on jo toimintansa alkutaipaleella kehittänyt uuden toimintamallin, jossa digitaaliset ja muut palvelut sulautuvat saumattomasti yhteen tuottaen onnistuneen asiakaskokemuksen. Nuori yrittäjä on kasvattanut yritystään rohkeasti ja ottanut määrätietoisesti suunnan myös kotimarkkinoiden ulkopuolelle.

Nukari pokkasi Yksityisyrittäjäin Säätiön lahjoittamat 20 000 euroa Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Tampereella perjantai-iltana.

Katso video voittajasta.
Lue yrittäjän haastattelu.

Kilpailu ja sen kulku

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Voittajan valinnassa otetaan huomioon erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen ja yrittäjäasenteeseen liittyen.

Tuomaristoon kuuluivat hallitseva Vuoden nuori yrittäjä Anniina Isokangas (PaaPii Design Oy), viestintäjohtaja Taru Jussila (Suomen Yrittäjät), sarjayrittäjä Ilkka O. Lavas (Lavas Design Oy), yrittäjä Kirsi Piha (Ellun Kanat Oy), toimitusjohtaja Sam Nieminen (Yksityisyrittäjäin Säätiö, SGN Group Oy), kansanedustaja-yrittäjä Antero Vartia ja Nuorten Yrittäjien valiokunta edustajanaan puheenjohtaja Leo Kadieff.

 

Autolle.com valittiin Vuoden Oululaiseksi Start-up yritykseksi!

 

Vuoden 2016 oululainen Start-Up yritys -palkinnon saaminen on meidän koko tiimille äärettömän mahtava juttu! Menestyksen takana on tietysti asiakkaiden tarpeita vastaavat palvelut, vahva yrittäjyystahto sekä rohkea asenne kokeilla uutta. Kuitenkin suurimpina menetyksen kulmakivinä ovat meihin luottavat, mahtavat asiakkaamme sekä todella yhtenäinen ja vahva huipputiimi. Ilman meidän agendaan sitoutunutta ja koko Suomen parasta porukkaa ei varmasti oltaisi tässä. Suurin kiitos kuuluu siis asiakkaillemme sekä koko Autolle.comin tiimille!

IMG-20170421-WA0010IMG-20170421-WA0008

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama autoalan yritys. Niklas toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti, tämä kävikin yllättävän kovasti lompakon päälle. Jokainen auton vaihto oli kaikkea muuta kuin sijoitus ja rahaa paloi turhaan, joten Niklas etsi edullisempaa vaihtoehtoa vaihtaa autoa. Sitä ei kuitenkaan löytynyt, joten näin syntyi Autolle.com:in yritysidea ja yrityksemme ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi!

Toimintamme alkoi vaatimattomissa olosuhteissa, vanhassa ilmastoimattomassa peltihallissa keskellä teollisuusaluetta. Ensimmäisiä kauppoja tehtiin kesällä, joista yksi jäi hyvin palavasti mieleen, tämä kauppa oli yrityksen toimintamallin käännekohta. Kuumana kesäpäivänä vanhempaa Volvoa ostamaan tullut asiakas oli niin pituudeltaan kuin leveydeltään isokokoinen mies. Sinä päivänä meillä oli mehutarjoilu ja Niklas vei jo kuudetta pillimehua, kun asiakas oli aikansa istunut ja hikoillut (lattialla oli lammikko!) ja tehnyt kauppaa automyyjän kanssa. Sitten myyjä kysyi asiakkaalta, että tehdäänkö Vollesta kaupat? Asiakkaan vastaus oli, että tehdään vain, koska toimistossa oli niin järkyttävän kuuma, ettei hän enää jaksaisi lähteä minnekään muitakaan autoja katselemaan!

Sillä hetkellä tajusimme, että kustannustehokkuus ja hienot tilat eivät kuuluneet samaan lauseeseen, emmekä voisi kutsua asiakkaita meidän nykyisiin tiloihimme. Näin alkoi muodostumaan meidän nykyisen konseptin kokonaisuus: ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen ja siinä tärkeässä roolissa oleva ulkopuolisen ammattilaisen tarkastus! Konseptimme ja kulurakenteemme ansiosta pystymme takaamaan Suomen edullisimmat vaihtoautot ja näin vastamaan asiakkaiden tarpeisiin hinta- ja palvelutasolla.

Autolle.com on lähtenyt pienestä ja kasvanut räjähdysmäisesti, tuonut alalle paljon uudistuksia ja haastanut vaihtoautokauppaa. Toiminta laajenee jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla ja uudistuksia kehitetään päivittäin. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää ja palkkaa koko ajan lisää työvoimaa. Oulun toimistoon on palkattu 28 työntekijää viimeisen puolentoista vuodenaikana. Liikevaihto on päättyvällä tilikaudella noin 25 M€.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Sampo Lämsä
Varatoimitusjohtaja, Autolle.com/Takuullecom Oy
010 2050 821
sampo.lamsa(a)autolle.com

 

 

Avaamme uuden liikkeen Espooseen, tarkemmin tietoa alla olevasta tiedotteesta!

Lehdistötiedote: Avaamme uuden liikkeen Espooseen 18.3.

Tiedotteessa käytetty kuva:
Niklas Nukari

Logomme käytettäväksi verkossa julkaistavaan mediaan.

Painokelpoinen logo tästä

 

Autollecom_logo_RGB_HIGHRES
Autollecom_logo_RGB_WEBPIENI

Autollecom_A-logo_oranssi_RGB