Autot Saksasta - kuntotarkastettu auto kotiisi jopa 10 päivässä

Kun hankit auton Saksasta Autolle.comista, hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi. Saat katsastetun, kuntotarkastetun ja vakuutetun auton suoraan kotipihaasi. Pääset ajamaan uudella autollasi pian, sillä toimitamme autot Saksasta Suomeen jopa 10 päivässä! Hoidamme luonnollisesti kaikki asiakirjat ja huolehdimme, että autosi verotus on kunnossa.

Autolle.comista ostaessasi tiedät mistä maksat, ja saat tiedot auton käyttöhistoriasta ja rehellisestä kunnosta. Palvelumme sisältää kaikki mitä uuden autosi hankinta vaatii: voit valita auton koko Euroopan laajuisesta valikoimasta, jättää kuntotarkastukset meidän huoleksemme ja maksaa tarvittaessa rahoituksella. Tarvittaessa otamme entisen autosi vaihdossa, kun ostat auton Saksasta.

Me Autolle.comissa teemme avoimempaa autokauppaa. Olemme kokenut Saksa-autojen välittäjä, ja toimitamme vuosittain satoja autoja Suomeen eri maista. Henkilökuntamme tarkastaa paikan päällä jokaisen myyntiautomme kunnon.

autot saksasta

Jätä soittopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja siinä sovelletaan Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja.

Autot Saksasta Autolle.comista - hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi


Hanki autot Saksasta meiltä - helpompaa se ei voisi olla!

Toimitamme vuosittain satoja autoja Euroopasta Suomeen. Kun olet valmis liittymään tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, yksi yhteydenotto riittää!


Auton ostaminen Saksasta – maailman suosituimmat automerkit fiksuun hintaan ulottuvillasi

Saksa on itseoikeutetusti Euroopan johtava automaa, jonka autovalikoima ja tekninen osaaminen hakevat vertaistaan. Kilpailukykyiset hinnat, tunnetut automerkit ja Euroopan suurimpiin kuuluva valikoima tekevät auton ostamisesta Saksasta järkevää.

Auton hankkiminen Saksasta on ennen kaikkea hintatietoisen autoilijan valinta. Saksan autojen hinnat ovat tunnetusti kilpailukykyisempiä kuin Suomessa, ja voit säästää jopa tuhansia euroja, kun hankit auton Saksasta Suomen sijaan. Koska molemmissa maissa on käytössä euro, valuuttakurssi ei aiheuta heilahduksia auton hintoihin.

Autoa ulkomailta etsittäessä on syytä tarkastella hinnan ohella myös auton keskimääräistä käyttöikää, sillä se kertoo autokannan laadusta. Saksalaisten henkilöautojen 9,3 vuoden keski-ikä kuuluu Euroopan alhaisimpiin: Suomeen verrattuna Saksan henkilöautot ovat lähes kolme vuotta nuorempia.

Suomalaista auton ostajaa houkuttaa hinnan ohella myös tieto siitä, että Saksan automerkit ovat maailman suosituimpia. Esimerkiksi suurimpiin autovalmistajiin lukeutuva Volkswagen, Suomessa suosittu Audi, korkeasta laadustaan tunnettu BMW, klassikkomerkki Mercedes-Benz, monipuolinen Opel ja urheilullinen Porsche ovat saksalaisen auto-osaamisen kärkikastia.

Kun hankit auton Saksasta Autolle.comista, sinulla on mahdollisuus valita auto koko maanlaajuisesta valikoimasta. Me tuomme Suomeen käytetyt autot Saksasta:

  • Henkilöautot Saksasta
  • Pakettiautot Saksasta
  • Matkailuautot Saksasta
  • Vaihtoautot Saksasta
  • Sähköautot Saksasta

Kun haluat hankkia auton Saksasta fiksulla hinnalla, jopa 10 päivässä ja kaikilla autoliikkeen palveluilla, ota meihin yhteyttä jo tänään!


Soita tai jätä soittopyyntö

Voit itse valita sinulle parhaiten sopivan yhteydenottotavan:

1. Voit soittaa myyntipalveluumme klo 8-22 välillä numeroon: 010 5243 301

2. Voit jättää soittopyynnön myyjillemme

Jätä soittopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja siinä sovelletaan Googlen Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja.