Mercedes-Benz vaihtoauto – modernia luksusta

Saksalainen Mercedes-Benz, eli tutummin Mersu, on valmistanut klassikoita vuodesta 1926. Se on alusta asti halunnut luoda maineen edelläkävijänä, jonka otteita muut seuraavat perässä. Statuksen saavutettuaan sen on täytynyt tehdä töitä pitääkseen lupauksensa. Perinteisesti luksusautoja rikkaille tuottanut Mersu laajensi mallistoaan 2000-luvun alkupuolella koko kansan saataville. Sen maine varakkaiden statusautona ei ole kuitenkaan hävinnyt minnekään.

Mitä Mercedes-Benz tarjoaa?

Mersu tuo omistajalleen laatua ja luotettavuutta. Autoissa yhdistyvät luksus ja urheilullisuus, jonka ansiosta se on pidetty myös nuorten keskuudessa. Mersun korkea suosio ei ole hiipunut vuosien saatossa ja se kulkee perinteisesti suvussa polvelta toiselle. Moni tarttuu Mersuun, kun halutaan satsata parempaan.

Mercedes-Benz yksityisleasing

Mikäli kaipaat helppoa ja huoletonta ajamista, kannattaa harkita Mercedes-Benzin hankkimista yksityisleasingilla. Yksityisleasing sisältää niin huollot, korjaukset kuin renkaat ja näin auton käyttökustannukset ovat aina ennalta tiedossa. Tutustu tästä Mersun yksityisleasing-valikoimaan.

Valikoimamme Mercedes-Benz-vaihtoautot

Soita myyntipalveluumme

Varastossamme on hyvä valikoima vähän käytettyjä autoja valmiina liisattavaksi

Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä viesti verkkomyyjällemme numeroon 050 413 0770

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä