Tervetuloa muuttamaan autosi rahaksi!

Auto Rahaksi -sivulle

[]
1 Ilmoittajan tiedot
2 Autosi tiedot
3 Tekniset tiedot
4 Lisävarusteet
5 Loppusuora
1. Ilmoittajan tiedot

Pakollinen kohta *

Ilmoittajan nimi
Puhelinnumero

Kirjoita alle, jos paikkakuntaasi ei ole listassa.

Kirjoita muu sijainti
Lataa kuvat autostasiKuvan max. koko 10 Mb. Sallitut tiedostotyypit .JPG tai .PNG. RGB-värit. Voit ladata enintään 10 kuvaa.
Lataa
2. Autosi tiedot
Mallitarkennus
KäyttöönottovuosiTieto löytyy autosi rekisteriotteesta.
Oma arviosi auton markkinahinnasta
Autosi rekisterinumero
LisätiedotVapaaehtoinen selostus myytävästä ajoneuvosta, lisätietoja, vanteiden kuvaus, mahdolliset virhekuvaukset.
0 /
3. Tekniset tiedot
Mittarilukema (km)
4. Lisävarusteet

Sisätilat ja mukavuudet

Turvallisuus
Sisätilat ja mukavuudet
Elektroniikka
Rengastiedot

Renkaiden millimäärä/prosentti/yleiskunto

Renkaiden millimäärä/prosentti/yleiskunto

Muut lisävarusteet
5. Loppusuora
VAIHTOKAUPPA TOISEEN AUTOON?
Kerro millaisen auton haluaisit
Previous
Next

Tervetuloa Auto Rahaksi -palveluun, olen Antti ja toimin palveuoppaanasi! Jätä tähän kohtaan tarvittavat tiedot sekä lisää mahdollisimman monipuoliset kuvat autostasi -ne nopeuttavat autosi myyntiä! Voit lähettää kuvat myös myöhemmin sähköpostitse osoitteeseen autorahaksi@autolle.com. Mikäli sinulla tulee kysyttävää, ole yhteydessä chatissa tai puhelimetse 010 2050 913.

Autosi tiedot auttavat ostajiamme hinnoittelemaan autosi. Mikäli et ole varma autosi mallista tai muista tarkemmista tiedoista, jätä nämä kohdat tyhjäksi.

No niin! Puolet tiedoista on jo täytetty! Ennen kuin huomaatkaan, Auto Rahaksi -tiimi soittaa sinulle ja laitetaan autosi myyntiin! Mittarilukeman voit pyöristää, ellet muista tarkkaa lukua. Nyt vaan valitset loput tiedot vetovalikoista!

Enää raksit lisävarusteisiin ja se on siinä! Tämän kohdan jälkeen hyväksyt tiedot loppusuora -kohdassa, pian voimme muuttaa autosi rahaksi!

Mikäli myyt autosi hankkiaksesi uuden tilalle, rastita kohta: “Kyllä, myös vaihtokauppa kiinnostaa”, niin myyjämme valikoi toiveidesi mukaisen auton ja on sinuun yhteydessä pikimiten! Lopuksi lähetä lomake ja se on siinä! Soitamme sinulle vuorokauden sisällä ja lähdetään muuttamaan autosi rahaksi!

img

MIKSI VALITA AUTO RAHAKSI -PALVELU?

Reilu hinta

Meiltä saat autostasi reilun hinnan! Myymme autosi markkinahinnalla ja pystymme maksamaan sinulle hyvän ostohinnan. Suurimman hyödyn saat siinä vaiheessa, kun myyt autosi ja ostat uuden auton ilman vaihtoautoa. Saat suoran autokaupan edut ja uuden auton oston voit tehdä täysin ilman kompromisseja.

Nopea myyntiaika

Keskimääräinen myyntiaikamme on noin 10 vuorokautta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä! Tämän mahdollistaa aktiivinen verkkokauppamme, asiakkaiden hyvä tavoitettavuus sekä kevyeen kulurakenteen ansioista kilpailevat markkinahinnat.

Kannamme vastuun myynnistä

Ottaessamme autosi myyntiin, kannamme myynnin mukana tulevan vastuun. Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Autot käyvät yhtiömme nimissä, joten otamme täyden vastuun autostasi.

Palvelut

Autolle.com tarjoaa autosi ostajalle kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, auton vaihdon, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman auton tarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.

Soita
""
1

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Puhelinnumerosi
Previous
Next
Soita