Auto Rahaksi - Jutan tarina

01.08.2019

Jutan auto oli ollut tovin myynnissä Nettiautossa, kun hänelle soitettiin Autolle.comilta. Hänelle tarjottiin ilmaista Auto Rahaksi -autonmyyntipalvelua. Konsepti kuulosti kertakaikkiaan kiinnostavalta ja vaivattomalta! Hän oli erittäin iloinen, että häneen oltiin yhteydessä ja hänelle tarjottiin apua auton myymisessä.

Autolle.com arvioi auton myyntihinnaksi 14 490 €. Tällöin Jutan saama ostohinta olisi 13 000 €. Jutta oli vertaillut autojen hintoja ja piti hinnoittelua oikeana. Toinen autoliike oli kuitenkin antanut 700 € korkeamman ostotarjouksen. Vaikka Autolle.comin konsepti kuulosti vaivattomalta, päätti Jutta tarttua toisen autoliikkeen tarjoukseen ensin. Olihan hänellä autosta vielä reilu loppuvelka jäljellä. Viikot vierivät ja Jutta joutui pettymään - auto ei hieman korkeammalla hinnalla herättänytkään ostajien mielenkiintoa! 

Tilanteesta sisuuntuneena Jutta näppäili Autolle.comin numeron ja varasi kuntotarkastusajan aiemmin sovituilla ehdoilla. Jutta yllättyi siitä, miten avoimelta Autolle.comin toiminta näytti! Hänen autostaan otettiin myyntikuvien lisäksi virhekuvat suuremmista naarmuista ja kiveniskuista. Pian hän ymmärsi, että näillä keinoilla auton ostaminen tehdään luotettavaksi ja läpinäkyväksi.

 

Luotettavan myynnin ja oikean hinnan siivittämänä Jutan autosta tulvi kyselyitä Autolle.comille ja se myytiinkin muutamassa päivässä! Myynnin jälkeen auto noudettiin Jutan pihasta ja rahat siirtyivät hänen tililleen parissa päivässä. Ainoa asia mitä Jutta katui oli se, ettei hän ollut heti tarttunut Autolle.comin tarjoukseen!


Haluan tarjouksen autostani!

Auto Rahaksi -palvelumme palvelee arkisin klo 09.00-17.00.

Auto Rahaksi -puhelinnumero: 010 2050 913

Auto Rahaksi -sähköposti: autorahaksi@autolle.com