Ruotsi-auton ostaminen

26.11.2018

Auton ostaminen Ruotsista on kauttamme yhtä helppoa, kuin meiltä auton ostaminen muutenkin. Tiesithän, että Ruotsi-autojen myynti on kasvanut noin 200 % ja olemme toimittaneet asiakkaillemme jo yli 600 autoa. Ostaminen on täysin turvallista, sillä asioit vain meidän kanssa autoa Ruotsista ostaessasi.

Miksi Ruotsi-auto?

Ruotsissa autot ovat pääsääntöisesti hyvin huollettuja, paremmin varusteltuja ja vähemmän ajettuja kuin Suomessa. Lisäksi Ruotsi-autoissa on usein pohjoismaihin tarkoitetut talvirenkaat sekä lisälämmittimet. Valitessasi Ruotsi-auton voit säästää jopa tuhansia euroja.

Toimi näin:

1. Valitse haluamasi auto

Löydät sivustoltamme Autot-Ruotsista-osion. Valitse haluamasi auto ja ota meihin yhteyttä. Voit myös varata auton suoraan klikkaamalla ”Varaa tämä auto”-painiketta. Myyjä ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

2. Käy ajoneuvo myyjän kanssa läpi

Tässä vaiheessa myyjä kertoo sinulle ajoneuvosta, sen kunnosta, tekniikasta ja varusteista. Lisäksi saat myyjältä rengastiedot ja auton taustatiedot, kuten kolari- ja vakuutushistoria sekä edeltävät omistajat.

3. Sovi kaupan ehdoista

Voit kertoa myyjälle, tarvitsetko rahoitusta tai annatko nykyisen autosi meille vaihdossa. Voit myös halutessasi valita autoosi laajennettuna lisäturvapalveluja. Myös vakuutustiedot katsotaan tässä vaiheessa sekä sovitaan, milloin auto on kotipihassasi.

4. Ota rennosti!

Auto saapuu sinun luoksesi, oli se sitten työpaikkasi tai kotisi pihaan. Tarkasta auto ja totea, että kunto vastaa kertomaamme. Sen jälkeen täytätte toimitusedustajamme kanssa kauppakirjan ja muut kauppaan liittyvät dokumentit.

Liity sinäkin onnellisten Ruotsi-autojen omistajien joukkoon! #avoimempaaautokauppaa