Lisää huoltokorjaamoita Teslan sähköautoille ympäri Suomen

04.06.2020

Atoy Autohuolto aloittaa Tesla-autojen huollot kesäkuussa kaikilla 18 toimipisteellään.


Tesla Model S

 

Merkittävä hidaste sähköautojen ja etenkin Teslojen yleistymisen tiellä on ollut huoltopaikkojen vähäinen määrä. Sähköautoihin liittyvä tekniikka vaatii erityistä osaamista autohuollossa, vaikka suurin osa esimerkiksi alustan osissa onkin perinteistä mekaniikkaa.

Teslalla on omia huoltopisteitään koko Suomessa vain kaksi: Vantaalla ja hetki sitten avatussa Tampereen toimipisteessä.

Huoltopaikkojen kasvavaan kysyntään Atoy Autohuolto vastaa tuomalla markkinoille Tesloille suunnatut huoltopaketit, jotka sisältävät yleisimmät tarkastus- ja huoltotoimenpiteitä vaativat kohteet painavassa sähköautossa.

Atoylla on 18 eri toimipistettä, joista jokaisessa pystytään nyt huoltamaan Teslan Model S ja X-mallien yleisimmät huoltokohteet, kuten jarrut, ohjauskulmat, ilmastoinnin ja tasauspyörästön öljynvaihdon.

Pääset lukemaan Atoyn julkaiseman lehdistötiedotteen tästä .

Kun Teslalla pääsee täydellä akulla parhaimmillaan yli 600 kilometrin matkan ilman välilatausta, pikalatauspaikkoja on lähes jokaisen valtaväylän varrella ja nyt huoltopaikkojakin on tarjolla kauttaaltaan koko Suomen, en keksi enää yhtään syytä olla vaihtamatta ympäristöystävälliseen ja käyttökuluiltaan edulliseen sähköautoon.

Autolle.com on avannut uuden, erityisesti ekoautoille suunnitellun automyymälän. Sieltä löydät asiantuntevat myyjät, jotka auttavat sinua sopivan sähköauton hankkimisessa.

Martinkyläntie 45, Vantaa.
Aukioloajat ma-pe klo 10-18, la klo 10-15.
Soita: 010 205 0915
WhatsApp: 040 749 9586