Autokauppaa helposti kaikissa kanavissa

28.08.2020

Perinteinen autokauppa siinä muodossa kun sitä on yleensä totuttu ajattelemaan, alkaa olla jo historiaa. Kun ennen auton pystyi hankkimaan oikeastaan vain menemällä fyysisesti autokauppaan tai tapaamalla yksityisen myyjän, voi auton hankkia nykyään muullakin tavoin.

Laatuauton voi nimittäin saada verkkokauppaostamisen lisäksi myös puhelimitse tai vaikkapa Whatsappin välityksellä. Digitaalisten kanavien avulla voi säästää auton hankinnassa lukuisia tunteja aikaa sekä vaivaa. Koska kaikki Autolle.com:n ajoneuvot kuntotarkastetaan äärimmäisen huolellisesti ja sopimuspaperit täytetään digitaalisesti, ei automyyjää enää tarvitse välttämättä tavata kasvotusten! Ja auto toimitetaan halutessasi suoraan kotiovellesi.

Näillä kaikilla tavoin voit asioida Autolle.com:n kanssa

Autolle.comin kanssa käyt kauppaa haluamaasi kanavaa pitkin. Nämä kaikki kanavat ovat käytössäsi, kun haluat keskustella tarkemmin auton myynnistä tai ostosta

  • Puhelin
  • Chat-palvelu
  • WhatsApp
  • Sähköposti
  • Yhteydenottopyyntö
  • Verkkosivu

Asiakaspalvelumme aukioloajat ovat myöskin markkinoiden laajimmat: automyyjän saa kiinni kaikkia kanavia pitkin vaikka vielä iltasaunan jälkeen kello kymmeneen asti illalla.

Lue alta tarkemmin kaikista tarjoamistamme yhteydenottotavoista ja tutustu nykyaikaiseen malliimme käydä digitaalista autokauppaa erittäin vaivattomasti ja asiakasystävällisesti!

Lue lisää auton kattavasta kuntotarkastuksesta

Lue lisää koeajosta, auton toimituksesta ja kauppakirjojen tekemisestä digitaalisesti

Asiakaspalvelua kaikissa kanavissa joka päivä klo 8-22

Autolle.com:n myyjään saa yhteyden haluamaansa kanavaa pitkin. Palvelemme puhelimitse, chatissa sekä Whatsappissa joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen. Siis myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Puhelinpalvelu

Soita 010 5243 301, joka päivä klo 8-22

WhatsApp

Lähetä viesti WhatsAppissa 040 749 9586

Chat

Chat palvelee joka päivä klo 8-22. Avaa chat-ikkuna sivuston oikeasta alareunasta

Sähköposti

Kun haluat ostaa auton, ota yhteyttä: myynti@autolle.com
Kun haluat myydä autosi, ota yhteyttä:  autorahaksi@autolle.com

Yhteydenottopyyntö

Jätä puhelinnumero ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Jätä yhteydenottopyyntö etusivulta

Verkkosivu

Auton voi hankkia suoraan verkkosivujemme kautta! Valitse sopiva auto, lue sen kuntotarkastustiedot ja osta auto. Myyjämme ottavat yhteyttä sopimuspaperien tekoon ja auton toimitukseen liittyen haluamallasi tavalla. Tarvittaessa autamme autorahoituksen hankkimisessa.

Muu palvelu

Myyjämme vastaavat kaikkiin autoon ja sen ostamiseen ja rahoitukseen liittyviin kysymyksiin missä tahansa kanavassa. Puhelinkeskustelua voi hyvin jatkaa vaikka Whatsappin puolella tai chatista voi siirtyä keskustelemaan autosta lisää puhelimitse. Olemme joustavan autokaupan ammattilaisia, joten siksi palvelummekin joustaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Entä jos auton ostaminen verkosta ilman ihmiskontaktia tuntuu vieraalta? Ei hätää, myyjämme palvelevat kyllä ihan niin kuin perinteisessä autokaupassa. Voimme sopia tapaamisen myös kasvokkain.

Kattava kuntotarkastus takaa auton kunnon

Auton etäostamisessa mieltä voi askarruttaa auton kunto. Autothan pitää koeajaa tai ainakin edes vähän potkia renkaita! Itse asiassa ei tarvitse enää, vaan auton kunto voidaan varmistaa etukäteen ja välttää näin kaikki ikävät yllätykset, joita ostaja ei aina hoksaa edes itse kiinnittää huomiota autoa ostaessaan. Ja me kyllä annamme autosta kaiken oleellisen tiedon avoimesti ja rehellisesti.

Autolle.com:ssa auto ei nimittäin edes pääse myyntiin, ennen kuin se on testattu perusteellisesti. Kaikki automme tarkastetaan ja katsastetaan huolellisesti ulkopuolisen katsastuksen ammattilaisen toimesta. Tämä kuntotarkastus on huomattavasti perinteistä katsastusta monipuolisempi. Tämän jälkeen autosta tehdään kuntoraportti, johon merkataan kaikki auton perustiedot sekä sen viat ja puutteet. Näin tiedät asiakkaana täsmälleen, mitä saat ilman riskejä.

Kattavan kuntoraportin ansiosta autojen selailu ja vertailu onnistuu hyvin etänä verkossa ilman käyntiä myymälässä. Jokaisen myynnissä olevan auton kuntoraporttia pääsee tarkastelemaan verkkosivuillamme ilmaiseksi kunkin auton kohdalla.

Näin laaja kuntoraportti takaa sen, ettei autoa todellakaan tarvitse ostaa säkissä; Autolle.com on ainoa toimija, joka tarjoaa näin laajan raportin myytävän auton kunnosta.

Auton voi ostaa riskittömästi poistumatta kotoaan

Jos kaikki vaikuttaisi olevan selvää, auton kunto on selvillä ja autorahoituskin onnistuu. Mitä jos silti sielua hivelisi testata hieman rattituntumaa ennen lopullista ostopäätöstä? Onnistuuko siis koeajo?

Asiakas voi itse valita, haluaako mennä paikan päälle koeajamaan kiinnostuksen kohteena olevan yksilön tai auto voidaan toimittaa myös suoraan kotiovellesi. Jos auto on halutunlainen, kaupat voidaan solmia suoraan asiakkaan kotona ja myyjämme voi avustaa sähköisten paperien tekemisessä. Auton voi siis kirjaimellisesti ostaa poistumatta kotoaan.

Ostaminen on turvallista: autossa on nimittäin 14 päivän vaihto-oikeus, joten jos jostain syystä auto ei tunnukaan omalta, voi sen vaihtaa kahden viikon kuluessa kaupoista. Auton tulee toki olla siinä kunnossa, missä se oli luovutettaessa.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tee elämäsi onnistuneimmat autokaupat vaikka saman tien!