Auto Ruotsista - ilman huolia

19.02.2019

Auton hankintaa miettiessä kannattaa myös harkita vaihtoehtona sen ostamisesta Ruotsista. Mitä syitä siihen on, että tämä on varteenotettava vaihtoehto?

Tällä hetkellä Ruotsissa ajetaan uudemmilla autoilla kuin meillä täällä Suomessa. Maamme autokanta on koko Euroopan vanhimpia. Ruotsissa on siis paljon laajempi valikoima, jos etsii vähän ajettua ja uudempaa autoa. Kun valikoimaa on enemmän, voi oma hyvin varusteltu unelma-auto löytyä jopa reilusti edullisemmin. Usein saamme asiakkaillemme säästöä jopa tuhansia euroja.

Nykyään suomalaiset tuovat autoja enemmän Ruotsista kuin Saksasta. Syitä on varmasti useampia, mutta Suomen sääoloja ajatellen Ruotsista löytyy talvea varten paremmin varustellut autot. Saksasta tuodessa autoista harvoin löytyy kunnollisia talvirenkaita. Talven liukkailla keleillä renkaat ovat kuitenkin tärkeät ja Vaikka autot Saksassa olisivat muuten huippu varusteltuja, lohkolämmitin ja webasto ovat silti varusteena harvinaisempia. Talvipakkasilla mukavuutta ovat myös penkinlämmittimet, jotka löytyvät lähes kaikista Ruotsin autoista.

Tuntuuhan se omalla tavallaan kuitenkin turvallisemmalta nähdä auto paikan päällä ja koeajaa se ennen ostopäätöstä. On hyvä joskus kyseenalaistaa, kuinka paljon paikallinen myyjä todellisuudessa tietää myymästään autosta, jos se on ainoastaan koeajettu. Kaikki Ruotsista tuomamme autot ovat käyneet läpi huolellisen tarkastuksen eli ne on testattu sekä kuntotarkastettu. Saamme autostasi tarkastuslistan, jossa on lueteltuna kaikki ominaisuudet sekä puutteet autoon liittyen. Olemme valikoineet vain luotettavimmat kumppanit partnereiksemme Ruotsista.


RAPORTISSA ON YKSITYISKOHTAISESTI KÄYTY KOKO AUTON RUNKO, SISUSTA JA TEKNIIKKA LÄPI. KAIKKI KOHDAT TARKASTETAAN JA TESTATAAN SEKÄ TEHDÄÄN NÄISTÄ TARVITTAVAT MERKINNÄT. NÄIN VOIMME VARMISTUA, ETTÄ AUTO ON TODELLA HYVÄSSÄ KUNNOSSA. 


Jos innostuit ajatuksesta ja Ruotsista tuonti kiinnostaa, autamme sinua mielellämme. Auto on pihassasi jopa 72 tunnissa ja voimme samalla viedä vanhan autosi vaihdossa. Ostos on turvallista tehdä eikä sinulle tule yllätyksiä matkan varrella, sillä tarkastuksen avulla tiedät mitä olet ostamassa. Kauttamme saat autoosi myös rahoituksen, vakuutuksen sekä lisäksi kaikki muut autoliikkeen palvelut.

Lue lisää tarjoamistamme tuontipaketeista sekä tutustu auton helposti sujuvaan tuontiprosessiin!

Viime vuonna toimitimme satoja autoja asiakkaille! – Helppoa ja turvallista ostamista – Hoidamme verot, kotiintoimituksen, maahantulokatsastuksen, A-turvan sekä kaikki tarvittavat asiakirjat.