EE RU EN SW

Autolle.com on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia, olit sitten myymässä tai ostamassa autoa!

Kaikki myyntitiliautomme ovat ammattilaisen kuntotarkastamia. Kuntoraportin näet ilmoituksen yhteydessä, jolloin saat aina tarkan kuvan auton kunnosta. Tämän ansioista ostajan ei tarvitse luottaa ainoastaan omaan taitoon autoon tutustuessa. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää. Myönnämme kaikkiin autoihin A-Turvan, jonka kanssa saat turvallisia kilometrejä jopa vuodeksi!

Emme ylläpidä kalliita kiinteistöjä, vaan toimimme poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Varaston pidämme laadukkaana ja nopeasti kiertävänä. Osa myyntivarastostamme on Auto Rahaksi! -palvelun kautta myyntiin tulleita autoja, mikä myös näkyy säästönä varastokustannuksissa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä. Olemme takuulla Suomen edullisin vaihtoautokauppa!

Koko Autolle.comin toiminta on lähtenyt liikkeelle halusta tarjota ihmisille jotain ennennäkemättömän hyvää. Teemme auton vaihdosta helppoa ja kannattavaa. Haluamme, että asiakkaamme on tietoinen auton huolloista ja käytöstä myös kaupan teon jälkeen. Tarjoamme osaamisemme ja laajan yhteistyöverkostomme asiakkaidemme hyödyksi.

Lue asiakaskokemuksia täältä.

Meillä on aidosti ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen. Toimitamme kaikki myynnissä olevat automme kotiisi, jossa voit koeajaa ja tarkastaa auton kaikin puolin sekä viimeistellä kaupan. Missä tahansa asut, olemme aina lähellä sinua!

Lue lisää ilmaisesta kotiintoimituksesta täältä.

  Autolle.com -yritystarina

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama autoalan yritys. Niklas toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti, tämä kävikin yllättävän kovasti lompakon päälle. Jokainen auton vaihto oli kaikkea muuta kuin sijoitus ja rahaa paloi turhaan, joten Niklas etsi edullisempaa vaihtoehtoa vaihtaa autoa. Sitä ei kuitenkaan löytynyt joten näin syntyi Autolle.com:in yritysidea ja yrityksemme ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi!  

Toimintamme alkoi vaatimattomissa olosuhteissa, vanhassa ilmastoimattomassa peltihallissa keskellä teollisuusaluetta. Ensimmäisiä kauppoja tehtiin kesällä, joista yksi jäi hyvin palavasti mieleen, tämä kauppa oli yrityksen toimintamallin käännekohta. Kuumana kesäpäivänä vanhempaa Volvoa ostamaan tullut asiakas oli niin pituudeltaan kuin leveydeltään isokokoinen mies. Sinä päivänä meillä oli mehutarjoilu ja Niklas vei jo kuudetta pillimehua, kun asiakas oli aikansa istunut ja hikoillut (lattialla oli lammikko!) ja tehnyt kauppaa automyyjän kanssa. Sitten myyjä kysyi asiakkaalta, että tehdäänkö Vollesta kaupat? Asiakkaan vastaus oli, että tehdään vain, koska toimistossa oli niin järkyttävän kuuma, ettei hän enää jaksaisi lähteä minnekään muitakaan autoja katselemaan!

Sillä hetkellä tajusimme, että kustannustehokkuus ja hienot tilat eivät kuuluneet samaan lauseeseen, emmekä voisi kutsua asiakkaita meidän nykyisiin tiloihimme. Näin alkoi muodostumaan meidän nykyisen konseptin kokonaisuus: ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen ja siinä tärkeässä roolissa oleva ulkopuolisen ammattilaisen tarkastus!

Takuulla Suomen edullisimmat vaihtoautot -hintalupaus joka pidetään!

 

Toimintamme kulmakiviä on poikkeuksellisen kevyt kulurakenne. Olemme karsineet kaikki turhat kulut rakentamalla koko liiketoimintamalli palvelemaan asiakkaan tärkeimpiä tarpeita. Emme ylläpidä ympäri Suomea kalliita liiketiloja, jotka ovat valtava kuluerä autoliikkeille, vaan myymme 95% autoistamme etämyynnillä. Takuuautomme käyvät ulkopuolisen ammattilaisen tarkastuksessa, jolloin auton kunnosta on paljon laajempi tietämys kuin tavallisessa autokaupassa. Kaikki automme toimitetaan asiakkaille ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen. Näillä tavoilla voimme tuoda asiakkaalle lisäetua niin laajan valikoiman saatavuudella kuin ilmaisella kotiinkuljetuksella ja samalla pitää kulumme pieninä. Tärkein, kevyen kulurakenteemme salaisuus on Auto Rahaksi! -palvelussa. Otamme asiakkaiden autoja myyntiin minkä ansioista vältämme lisäkulut autojen varastoinnista sekä varastonkierrosta.  Nämä sekä monet muut päivittäisessä tekemisessä huomioidut seikat mahdollistavat hintalupauksemme -Takuulla Suomen edullisimmat vaihtoautot.