Autolle.com – Takuulla Suomen edullisimmat vaihtoautot!

Autolle.com - yritystarina


Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama autoalan yritys. Niklas toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti, tämä kävikin yllättävän kovasti lompakon päälle. Jokainen auton vaihto oli kaikkea muuta kuin sijoitus ja rahaa paloi turhaan, joten Niklas etsi edullisempaa vaihtoehtoa vaihtaa autoa. Sitä ei kuitenkaan löytynyt joten näin syntyi Autolle.com:in yritysidea ja yrityksemme ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi!

Toimintamme alkoi vaatimattomissa olosuhteissa, vanhassa ilmastoimattomassa peltihallissa keskellä teollisuusaluetta. Ensimmäisiä kauppoja tehtiin kesällä, joista yksi jäi hyvin palavasti mieleen, tämä kauppa oli yrityksen toimintamallin käännekohta. Kuumana kesäpäivänä vanhempaa Volvoa ostamaan tullut asiakas oli niin pituudeltaan kuin leveydeltään isokokoinen mies. Sinä päivänä meillä oli mehutarjoilu ja Niklas vei jo kuudetta pillimehua, kun asiakas oli aikansa istunut ja hikoillut (lattialla oli lammikko!) ja tehnyt kauppaa automyyjän kanssa. Sitten myyjä kysyi asiakkaalta, että tehdäänkö Vollesta kaupat? Asiakkaan vastaus oli, että tehdään vain, koska toimistossa oli niin järkyttävän kuuma, ettei hän enää jaksaisi lähteä minnekään muitakaan autoja katselemaan!

Sillä hetkellä tajusimme, että kustannustehokkuus ja hienot tilat eivät kuuluneet samaan lauseeseen, emmekä voisi kutsua asiakkaita meidän nykyisiin tiloihimme. Näin alkoi muodostumaan meidän nykyisen konseptin kokonaisuus: ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen ja siinä tärkeässä roolissa oleva ulkopuolisen ammattilaisen tarkastus!

Takuulla Suomen edullisimmat vaihtoautot -hintalupaus joka pidetään!

Toimintamme kulmakiviä on poikkeuksellisen kevyt kulurakenne. Olemme karsineet kaikki turhat kulut rakentamalla koko liiketoimintamalli palvelemaan asiakkaan tärkeimpiä tarpeita. Emme ylläpidä ympäri Suomea kalliita liiketiloja, jotka ovat valtava kuluerä autoliikkeille, vaan myymme 95% autoistamme etämyynnillä. Takuuautomme käyvät tarkastuksessa, jolloin auton kunnosta on paljon laajempi tietämys, kuin tavallisessa autokaupassa. Kaikki automme toimitetaan asiakkaille ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen. Näillä tavoilla voimme tuoda asiakkaalle lisäetua niin laajan valikoiman saatavuudella kuin ilmaisella kotiinkuljetuksella ja samalla pitää kulumme pieninä. Tärkein, kevyen kulurakenteemme salaisuus on Auto Rahaksi! -palvelussa. Otamme asiakkaiden autoja myyntiin minkä ansioista vältämme lisäkulut autojen varastoinnista sekä varastonkierrosta. Nämä sekä monet muut päivittäisessä tekemisessä huomioidut seikat mahdollistavat hintalupauksemme - Takuulla Suomen edullisimmat vaihtoautot.


Osta kuntotarkastettu auto tästä


Muuta Autosi Rahaksi tästä