1. Ota yhteyttä 010 5243 301: Myyjän kanssa käytte läpi auton tiedot. Laajan kuntotarkastuksen ansiosta saat puhelimitse auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen.
 2. Tehdään kaupat: Saat autosta tarkan kuvauksen ja kuntotarkastusraportin tiedot, laskemme mahdollisen vaihtoauton hyvityshinnan sekä rahoitustarjouksen.
 3. Palvelut: Meiltä saat kaikki autoliikken palvelut ja vähän enemmänkin! Lisäksi valittavinasi on myös A-Turva, A-Kasko ja A-Huoltoraha!
 1. Valitse: Kun olet löytänyt sivuiltamme sopivan auton, ETENE -napista pääset verkkokauppaan. Oston aikana voit kysyä apua chatistamme tai myyjiltämme puhelimitse.
 2. Vaihtoauto: Mikäli haluat laittaa nykyisen autosi vaihdossa, täytät autosi tiedot ja saat autostasi hyvityshinnan tietoosi 3-5 min kuluttua puhelimeesi
 3. Rahoitus: Mikäli on tarve, voit hakea autoosi rahoituksen. Päätöksen saat muutaman minuutin kuluessa.
 4. Oston vahvistus: Vahvistusvaiheessa voit siirtyä maksamaan valitsemasi käsirahan määrän valitsemallasi maksutavalla. Myyjämme on vielä yhteydessä kahden tunnin sisällä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä varmistaakseen ostosi.
 5. Palvelut: Meiltä saat kaikki autoliikken palvelut ja vähän enemmänkin! Lisäksi valittavinasi on myös A-Turva, A-Kasko ja A-Huoltoraha!
  1. Tervetuloa: Saavu Oulun, Espoon, Ylivieskan tai Hämeenlinnan myymäläämme.
  2. Tehdään kaupat: Myyjän kanssa käytte läpi auton tiedot. Laajan kuntotarkastuksen ansiosta saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen.
  3. Palvelut: Meiltä saat kaikki autoliikken palvelut ja vähän enemmänkin! Lisäksi valittavinasi on myös A-Turva, A-Kasko ja A-Huoltoraha!

Ilmainen kotiintoimitus ja koeajo

 

Toimitamme auton sinulle ilmaiseksi kotiisi jolloin koeajat auton ja varmistut siitä, että auto vastaa myyjän kertomaa ja myynti-ilmoituksen tietoja. Mikäli auto sijaitsee myymälässämme voit suorittaa koeajon myös paikan päällä. Mikäli kauppaan kuuluu vaihtoauto, tarkastamme ja noudamme sen vaihdon yhteydessä.

Helppoa ja edullista!

 

 

Vaihto-oikeuden ehdot

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi autoon, vaihdamme sen toiseen. Vaihto-oikeus on voimassa 14 päivää kauppakirjaan merkitystä päivämäärästä. Ajoneuvon tulee olla palautettaessa siinä teknisessä ja ulkonäöllisessä kunnossa kuin se oli ostohetkellä.

Kun auto toimitetaan kotiintoimituksena, sinulla on oikeus 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuteen.

Jos päädyt auton palauttamiseen niin huomioithan, että:

 • sinun täytyy toimittaa auto itseäsi lähimpään toimipisteeseemme
 • auton täytyy olla samassa kunnossa, kuin silloin kun auto toimitettiin sinulle
 • laskutamme auton käyttöajalta kilometrien mukaan 3€/kilometri sekä yleiset kaupanpurkukulut kauppasopimuksen ehtojen mukaisesti.