Haluamme myydä autosi helpommin ja nopeammin!


Jo aiemmin olemme työskennelleet ahkerasti autosi myynnin eteen! Aiemman viiden vuoden aikana olemmekin saaneet toimittaa yli 15- tuhatta autoa asiakkaillemme kotiin! Asiakas tyytyväisyys on ollut hyvä mikä on entisestään lisännyt halukkuuttamme jakaa tätä ilosanomaa #avoimempaaautokauppaa!

Halusimme päivittää sopimusehtoja, jotta auton ostaminen on asiakkaillamme vielä turvallisempaa ja helpompaa. 

Tämän ansiosta sopimusehtoja muutetaan seuraavasti:

 Ostajaehdokkaan löydyttyä asiakas toimittaa auton sovittuun paikkaan, yleensä lähimmälle tarkastusasemalle. Autolle.com toimittaa auton uudelle asiakkaalle omalla kustannuksellaan. Autolle.com tekee toimeksiantajan kanssa koeajo-sopimuksen. Uusi asiakas koeajaa auton. Ostosopimus tehdään toimeksiantajan kanssa kun ajoneuvo on luovutettu koeajon jälkeen ostajalle. Kauppahinta suoritetaan kokonaisuudessaan luovutuksen jälkeen toimeksiantajan ilmoittamalle tilille. Mikäli uusi asiakas ei ole valmis autoa ostamaan, Autolle.com palauttaa auton mahdollisimman pian takaisin toimeksiantajalleen samaan paikkaan mistä auto noudettiin. Aiheuttamatta auton omistavalle asiakkaalle kustannuksia.

Muilta osin sopimus pysyy aiemman mukaisena ja näin ollen vain madaltaa ostajaehdokkaiden ostokynnystä ja nopeuttaa autosi myyntiä.

Kotiin toimitettavista autoista 97.6% ovat olleet kertomamme mukaisessa kunnossa ja näin ollen jääneet asiakkaille. Täten sopimus muutos ei vaikuta palvelumme laatuun kuin parantavasti. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä voit olla suoraan yhteydessä yhteyshenkilöösi tai autorahaksi@autolle.com