Kokenut ja aktiivinen automyyjämme Matias Vuorma tykkää työstään automyyjänä

27.11.2019

Kokenut ja aktiivinen automyyjämme Matias Vuorma tykkää työstään automyyjänä1. Mitä pidät automyyjän työstä?

Pidän kyllä kovasti, autojen parissa työskentely on minulle mieleistä, ja sopivan ratkaisun löytäminen asiakkaalle on palkitsevaa.

2. Miten päädyit automyyjäksi?
Olen aina tykännyt touhuta autojen kanssa, olen ollut myös autofiksari aikoinaan. Noin 5 vuotta sitten ajattelin, että olisi kiva kokeilla automyyntiä, ja sillä tiellä olen edelleen.
3. Millaisia ovat automyyjän työpäivät?
Vaihtelevia, yleensä myös aika kiireisiä. Teen aika paljon työtä puhelimitse. Jonkun verran palvelen myös tässä Kempeleen pisteellä käyviä asiakkaita. Sähköposti on myös kovalla käytöllä.
4. Mikä on työssäsi haastavinta?
No vaikea sanoa - jos on hiljaisempi päivä niin silloin fokuksen pitäminen omassa työssä. Kyllä aina silti löytyy tekemistä - pyrin silloin tekemään vanhojen asiakkaiden ja kaupanvääntöjen kontaktointia.
5. Kenelle työ sopii?
Mielestäni työ sopii henkilölle, joka tulee toimeen kaikkien eri asiakasryhmien kanssa. Pitää olla myös halu ja taito palvella asiakasta ja löytää hänelle sopiva auto hänen tarpeidensa mukaan. Tottakai myös sosiaalisia taitoja tarvitaan. Loppupeleissä asenne ratkaisee eli jos se on kohdallaan, pääsee jo pitkälle. Myyntityössä pitää välillä olla myös kärsivällinen sekä sopivasti intohimoa ja päättäväisyyttä mukaan.
6. Mukavin muisto töistä Autolle.comilla?
Vaikea nimetä yhtä ja ainoaa muistoa. Kun aloitin Autollecomilla toukokuussa 2015, pisteemme oli silloin Ruskossa, sieltä on paljon hyviä muistoja. Henkilökohtaisesti on jäänyt mieleen heinäkuu 2019, jolloin minulla tuli 1000 myytyä autoa täyteen. Mukavana muistona on jäänyt mieleen myös valinta vuoden 2018 myyjäksi.

Jos haluat tietää lisää automyyjän työstä, voit ottaa yhteyttä Matiakseen:

matias.vuorma@autolle.com