Toimitusedustajia Kempeleeseen ja Vantaalle

16.07.2020

Kasvavan kysynnän vuoksi, etsimme lisää vahvistuksia toimitusedustajiksi Kempeleeseen ja Vantaalle.

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiivisia ja energisiä. Liity joukkoomme!

Toimitamme vuosittain asiakkaille tuhansia autoja suoraan kotiin tai työpaikalle. Palvelemme asiakkaat paikan päällä hyvällä fiiliksellä ja tarvittavalla asiantuntemuksella.

Tehtävässäsi pääset ajamaan autolla, nauttimaan ympäri Suomea kauniista maisemista, kohtaamaan asiakkaan, palvelemaan hänet hymy huulilla ja palaamaan kotiin. Työ vaatii joustavuutta ja positiivista asennetta. Työtuntien määrä vaihtelee tyypillisesti 25 - 40 h/vko.

Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia sekä 2 vuoden ajokokemusta.

Voisiko tämä sopia sinulle?

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, digitaaliset työvälineet ja iloisen työympäristön. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. 

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com . Lisää otsikkoon TOIMITUSEDUSTAJA ja paikkakunta kumpaan haet.

 

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com