Ostoneuvottelijoita Kempele

27.09.2019

Etsimme ostoneuvottelijoita Kempeleen toimipisteellemme!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme.Etsimme ostoneuvottelijaa Kempeleen toimipisteellemme.

Työssäsi käsittelet yhteydenottoja asiakkailta, jotka haluavat myydä autonsa palvelumme kautta. Palkkaus muodostuu turvallisesta takuupalkasta sekä kannustavista provisioista.

Auto Rahaksi palvelumme on asiakkaille veloitukseton ja tuhansien asiakkaiden käyttämä sekä suosittelema. Autoista maksamamme hinta on tavallisiin hyvityshintoihin verrattuna selkeästi korkeampi.

Voit tutustua palveluumme täältä: https://autolle.com/auto-rahaksi

Hakijoilta haluamme nähdä innostunutta ja aktiivista otetta työntekoon. Sanavalmius ja rohkea asenne nopeuttavat työn oppimista, mutta perehdytämme ja koulutamme työhön myös kokemattoman neuvottelijan. Työssäsi et ole yksin, vaan osana vahvaa tiimiä, joka tarjoaa tuen työllesi.

Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa.

Autolle.comilla pääset osaksi innokasta ja yhtenäistä työporukkaa sekä pääset nauttimaan erinomaisista työsuhde-eduistamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Antti Jaara 040 768 2346.

Täytä hakemuslomake ilmoituksen alapuolelta, tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera maanantaihin 21.10. mennessä osoitteeseen hakemukset@autolle.com

Käy myös lukemassa mitä ostoneuvottelijamme Henri tuumaa työstään.

https://autolle.com/toihin-meille/uratarinoita/uratarina-henri-turtinen

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com