Osa-aikaisia Ostoneuvottelijoita Kempeleeseen

28.08.2020

Etsimme osa-aikaisia ostoneuvottelijoita Kempeleen toimipisteelle!

Työ sopii hyvin mm. opiskelijoille. Työaika 12h-30h / vko

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme myynnin intohimolla varustettua ostoneuvottelijaa Kempeleen toimipisteelle!

Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksellemme myönnettiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Startup -yritys palkinto 2016. Meille myönnettiin vuoden 2019 kasvaja sertifikaatti. Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin ammattilaisia. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa! 

Työssäsi mm. käsittelet yhteydenottoja asiakkailta, jotka haluavat myydä autonsa palvelumme kautta. Auto Rahaksi -palvelumme on asiakkaille veloitukseton sekä tuhansien asiakkaiden käyttämä ja suosittelema. Autoista maksamamme hinta on tavallisiin hyvityshintoihin verrattuna selkeästi korkeampi. Voit tutustua palveluumme nettisivuiltamme https://autolle.com/auto-rahaksi

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sekä hyvää tiimihenkeä. Alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Vakuuta meidät asenteellasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalullasi, niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle

- Huikeat työkaverit
- Kannustavan palkkauksen
- Rajattomat kehitysmahdollisuudet työssä ja uralla
- Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen ostoneuvottelijan tehtävään
- Mikäli liikut bussilla, maksamme bussin kuukausikortin sinulle

Odotamme sinulta

- Positiivista asennetta ja innostuneisuutta
- Halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi
- Sanavalmiutta ja tsemppaavaa tiimihenkeä

Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla  Ostoneuvottelija Kempele -viimeistään 15.9.2020. Pidäthän kiirettä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Hannes Annola arkipäivisin klo.14-16 välisenä aikana numerosta 040 768 1036. Hannes tavoitettavissa 3.9.2020 alkaen.

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com