Myyntipäällikkö Kempeleeseen

17.06.2020

Haemme myyntipäällikköä vanhempainvapaan sijaisuuteen (12kk) Kempeleen toimipisteelle.

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

Tehtäväsi
Toimit 8 hengen tiimin myyntipäällikkönä ja vastaat tiimisi tuloksesta.  Vastuullasi on myös Pohjois-Suomen vaihtoautovarasto.

Teemme autokauppaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Myymme autoja niin myymälään saapuneille, kuin sähköpostitse, chatissa, puhelimessa tai vaikka whatsapissa odottaville asiakkaille! Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen emmekä anna pienten esteiden nousta asiakkaan auton oston tielle. Markkinoimme tehokkaasti, joten Autolle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Pystyt toimimaan myös paineen alla ja antamaan tiimillesi hyvää energiaa myös vaikeina aikoina. Mikäli sinulla on kokemusta myynnistä, tiimin johtamisesta ja/tai auto alasta, ne lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle koulutuksen tehtävään, kokopäivätyön ja iloisen työympäristön. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Työn kesto 12kk. Mikäli onnistut työssäsi, tarjoamme mielellämme jatkoa sijaisuuden jälkeenkin.

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi, työkokemuksestasi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Mikäli sinulla on suosittelijoita, lisää ne tietoihisi mukaan. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/KEMPELE tai täyttämällä alla oleva lomake.

Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Sampo Lämsä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo.14.00-16.00  puh. 050 464 3491

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com