Haemme räväkkää ja rohkeaa markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta!

01.02.2019 Kaikki ilmoitukset


Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

Työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, sisältäen muun muassa kampanjasuunnittelua sekä isompien projektien toteutusta. Osallistut markkinoinnin erilaisiin kehitysprojekteihin ja uusien toimintamallien sekä palveluiden lanseeraamiseen. Vastaat myös Autolle.comin nettisivujen kehityksestä ja päivityksestä, joten kokemus Wordpressistä / Woocommercesta on tärkeää. Työhösi kuuluu myös erilaisten tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Raportoit säännöllisesti markkinointia koskevista asioista johdolle.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta monikanavaisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta, budjetoinnista ja toteutuksesta sekä tulosten analysoinnista ja raportoinnista.
  • Vahvaa taustaa digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti sosiaalisesta mediasta, sillä autoalan edelläkävijänä panostamme vahvasti digitaaliseen markkinointiin.
  • Analyyttista otetta markkinointiin. Analysoit markkinointiviestinnän tuloksia ja kehität ennakkoluulottomasti uusia keinoja saavuttaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyasiakkaita.
  • Hyvää visuaalista silmää sekä kokemusta kuvien ja videoiden editoinnista.
  • Räväkkyyttä ja rohkeutta luoda uudenlaista huomista autokaupalle!

Etsimämme henkilö on huolellinen ja pystyy hallitsemaan monta kokonaisuutta yhtä aikaa. Osaat työskennellä itsenäisesti ja proaktiivisesti. Et pelkää vastuuta. Siedät muutoksia ja kasvuyrityksen vauhdikasta arkea. Kasvamme nopeasti, joten välillä meillä on monta rautaa tulessa.

Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Kokopäivätyön ja ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, puhelinedun sekä muita työsuhde-etuja! Työpisteesi voi olla joko Oulun tai Kotkan toimipisteellämme.

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Mikäli sinulla on valtava halu ja tahto edetä uralla ja kehittyä huippuosaajaksi, voit olla etsimämme henkilö. Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi juuri sinä ansaitset tämän mahdollisuuden.

Hakemukset otsikolla MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ/OULU tai MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ/KOTKA osoitteeseen hakemukset@autolle.com 28.2.19 mennessä.


Aloitamme sopivien hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tehtävästä antaa Niklas Nukari, puh. 010 524 3302.