Haemme koneälykoodaria/osaajaa!

17.01.2019

Autolle.com etsii koneälykoodaaria/osaajaa luomaan uudenlaista huomista autokaupalle. Liity joukkoomme!Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia! 

Luomme uudenlaista huomista autokaupalle. Tavoitteenamme on rakentaa neuroverkkoteknologialla toimiva autojen virhetunnistus. Tehtävänäsi on kehittää edelläkävijäratkaisuja ja luoda uutta.

Odotamme sinulta:

  • Osaamista/kokemusta joistakin seuraavista tai kaikista ohjelmista: JavaScript, Java ja C++
  • IoT osaamista/kokemusta
  • Kokemusta sulautetuista järjestelmistä, etenkin kokemus kameroihin liittyvistä sulautetuista järjestelmistä katsotaan ehdottomasti eduksi (Embadded systems/Embadded camera systems)
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti

Eduksi katsotaan myös:

  • Python osaaminen/kokemus
  • Haluat ja pystyt ottamaan paljon vastuuta, sillä tulet vaikuttamaan ratkaisevasti tuotteen kehittämiseen liittyviin ratkaisuihin

Vastineeksi tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, mielettömät henkilökuntaedut sekä iloisen työkaverit. Työpiste voi sijaita missä tahansa/mahdollisuus myös etätyöhön.

Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla KOODAAJA.

Liitäthän hakemukseesi selkeät yhteystiedot sekä paikan, jota haet sekä myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja paikasta antaa Niklas Nukari, puh. 010 524 3302.


Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.


Lisätietoja soittamalla numeroon: 010 205 0821

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com