Auton ostaja Pääkaupunkiseudulle tai Kempeleeseen

14.10.2020

Etsimme nyt liiketoiminnan kasvattajaksi aktiivista vaihtoautojen ostajaa pääkaupunkiseudulle tai Kempeleeseen. Haluamme kasvaa ja palvella entistä paremmin asiakkaitamme.

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaistamme tekijää – aktiivista ja energistä, myyntihenkistä eteenpäin menijää. Liity joukkoomme!

Odotamme tulevalta ostajalta tavoitteellista otetta työhön. Nautit kaupankäynnistä ja saat virtaa onnistumisista. Digivalmiudet ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä. Odotamme valitulta henkilöltä aiempaa kokemusta autokaupasta.

Tehtävänäsi on kasvattaa autovarastoamme suorilla ostoilla. Neuvottelet ostoista suoraan asiakkaiden kanssa, mutta digikanavien hyödyntäminen on myös merkittävässä osassa työtä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja iloisen työympäristön. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla OSTAJA

Lisätietoja antaa tiistaisin ja torstaisin klo.14.00-15.00 Liiketoimintajohtaja Sampo Lämsä puh. 050 464 3491

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com