Automyynnin Assistentti

28.07.2020

Haemme asenteella ja aktiivisuudella varustettua Automyynnin Assistenttia Vantaan toimipisteelle! 

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

Tehtävänäsi on huolehtia pääkaupunkiseutumme autovarastosta. Pääset vastuutehtävään, jossa vastuullasi on huolehtia autovarastomme laadukkuudesta! Automme myydään tarkoilla tiedoilla, joten tarvitsemme siihen ahkeran tekijän, johon voimme luottaa. Luottamuksellisessa tehtävässä työnkuva on oma-aloitteista ja sen vuoksi tässä tehtävässä saat toteuttaa tehtäväsi hyvin itsenäisesti. Apua kuitenkin saat varmasti! 

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Aiempi autoalan ammatti katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, vakituisen kokopäivätyön sekä iloisen työympäristön! Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla MYYNTIASSISTENTTI/VANTAA.

Lisätietoja antaa Kristian Salo puh. 045 840 8771.

Hae tätä paikkaa

Käytä allaolevaa lomaketta tai lähetä hakemuksesi hakemukset@autolle.com