Haluatko tulla meille töihin?

Katso avoimet paikkamme alta ja lähetä hakemuksesi hakemukset(at)autolle.com!

Haemme Ouluun automyyjiä!

Autolle.com etsii Ouluun uusia tekijöitä – joita ei purematta niellä. Liity joukkoomme!

Haluatko olla osa uskomatonta kasvutarinaa sekä Suomen parasta työporukkaa?

Oletko elinikäinen oppija, jolle asiakas on ykkönen? 

Itsenäinen laumasielu, kenelle ajoittainen taistelustressi on osa arkipäivää ja työmoraali hipoo pilviä?

Löytyykö luonteestasi ripaus tulta, intohimoa, jääräpäisyyttä vai unelmoitko kenties jostain suuremmasta kuin osaisit toivoakaan?

Osaatko pitää hauskaa myös sadepäivinä?

Mikäli löysit palasen itseäsi edellisen listahirviön lomasta, tahdomme kuulla sinusta lisää!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme.

UUDENLAISEN AUTOKAUPAN MYYNTITEHTÄVÄ

Markkinoimme tehokkaasti ja välitämme asiakkaistamme, minkä ansiosta Autolle.com on houkutteleva sekä kiinnostava. Saamme jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta autoilijoilta.

Tehtävänäsi on tehdä autokauppaa uudella ja rohkealla tavalla.

Haluamme korostaa, ettei aikaisempi työkokemus ole pakollista, eikä meitä kiinnosta, olitko aikaisemmassa elämässäsi putkimies, kokki, rehtori, talonpoika vai lukkari. Me koulutamme SINUSTA ammattilaisen, mikäli niin asennoidut.

Sinulla on siis loppumattomat mahdollisuudet kaupantekoon, mikäli koet olevasi kaltaisemme onnistuja!

Kaikenkarvaiset ja ikäiset persoonat voivat olla tiimimme tähtiä!

Vastineeksi tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, mielettömät henkilökuntaedut sekä iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata. Oikeasti.

Työpäivämme ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten tässä työssä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Kun draivi on päällä, sinulla on vapaus tehdä työtäsi.

Virallisen CV:n tai pilkkuunsa hiotun esittelykirjeen sijasta toivomme hakemustasi lukiessamme tutustuvamme SINUUN, emme mielikuvitusystävään.

Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla MYYJÄ/OULU 17.2.2019 mennessä.

Liitäthän hakemukseesi selkeät yhteystiedot sekä paikan, jota haet.

Kutsumme mielenkiintoisimmat hakijat haastatteluun!

Lisätietoja Oulun paikasta antaa Antti Jaara, puh. 040 768 2346.

Menestyksekkääseen yritykseemme voit tutustua osoitteessa www.autolle.com.

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Pssst… Vaihtamalla paranee, joten laita hakemus tulille! 


Lue lisää

Haemme räväkkää ja rohkeaa markkinointipäällikköä vastaamaan markkinoinnin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta!


Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

Työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, sisältäen muun muassa kampanjasuunnittelua sekä isompien projektien toteutusta. Osallistut markkinoinnin erilaisiin kehitysprojekteihin ja uusien toimintamallien sekä palveluiden lanseeraamiseen. Vastaat myös Autolle.comin nettisivujen kehityksestä ja päivityksestä, joten kokemus Wordpressistä / Woocommercesta on tärkeää. Työhösi kuuluu myös erilaisten tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Raportoit säännöllisesti markkinointia koskevista asioista johdolle.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta monikanavaisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta, budjetoinnista ja toteutuksesta sekä tulosten analysoinnista ja raportoinnista.
 • Vahvaa taustaa digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti sosiaalisesta mediasta, sillä autoalan edelläkävijänä panostamme vahvasti digitaaliseen markkinointiin.
 • Analyyttista otetta markkinointiin. Analysoit markkinointiviestinnän tuloksia ja kehität ennakkoluulottomasti uusia keinoja saavuttaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyasiakkaita.
 • Hyvää visuaalista silmää sekä kokemusta kuvien ja videoiden editoinnista.
 • Räväkkyyttä ja rohkeutta luoda uudenlaista huomista autokaupalle!

Etsimämme henkilö on huolellinen ja pystyy hallitsemaan monta kokonaisuutta yhtä aikaa. Osaat työskennellä itsenäisesti ja proaktiivisesti. Et pelkää vastuuta. Siedät muutoksia ja kasvuyrityksen vauhdikasta arkea. Kasvamme nopeasti, joten välillä meillä on monta rautaa tulessa.

Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Kokopäivätyön ja ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, puhelinedun sekä muita työsuhde-etuja! Työpisteesi voi olla joko Oulun tai Kotkan toimipisteellämme.

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Mikäli sinulla on valtava halu ja tahto edetä uralla ja kehittyä huippuosaajaksi, voit olla etsimämme henkilö. Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi juuri sinä ansaitset tämän mahdollisuuden.

Hakemukset otsikolla MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ/OULU tai MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ/KOTKA osoitteeseen hakemukset@autolle.com 28.2.19 mennessä.


Aloitamme sopivien hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tehtävästä antaa Niklas Nukari, puh. 010 524 3302.

Lue lisää

Haemme koneälykoodaria/osaajaa!

Autolle.com etsii koneälykoodaaria/osaajaa luomaan uudenlaista huomista autokaupalle. Liity joukkoomme!Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia! 

Luomme uudenlaista huomista autokaupalle. Tavoitteenamme on rakentaa neuroverkkoteknologialla toimiva autojen virhetunnistus. Tehtävänäsi on kehittää edelläkävijäratkaisuja ja luoda uutta.

Odotamme sinulta:

 • Osaamista/kokemusta joistakin seuraavista tai kaikista ohjelmista: JavaScript, Java ja C++
 • IoT osaamista/kokemusta
 • Kokemusta sulautetuista järjestelmistä, etenkin kokemus kameroihin liittyvistä sulautetuista järjestelmistä katsotaan ehdottomasti eduksi (Embadded systems/Embadded camera systems)
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti

Eduksi katsotaan myös:

 • Python osaaminen/kokemus
 • Haluat ja pystyt ottamaan paljon vastuuta, sillä tulet vaikuttamaan ratkaisevasti tuotteen kehittämiseen liittyviin ratkaisuihin

Vastineeksi tarjoamme vakituisen kokopäivätyön, mielettömät henkilökuntaedut sekä iloisen työkaverit. Työpiste voi sijaita missä tahansa/mahdollisuus myös etätyöhön.

Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla KOODAAJA 31.1.2019 mennessä.

Liitäthän hakemukseesi selkeät yhteystiedot sekä paikan, jota haet sekä myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja paikasta antaa Niklas Nukari, puh. 010 524 3302.


Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.


Lue lisää

Haemme työntekijöitä uudenlaisen autokaupan palveluiden myyntitehtäviin!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

Tehtävänäsi on esitellä ja myydä uutta sekä kehittyvää autorahoituksiin liittyvää palvelua. Lisäksi tarjoat asiakkaille Auto Rahaksi -palvelua, jonka kautta asiakas voi myydä autonsa. Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen. Markkinoimme tehokkaasti, joten Autolle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Sinulla on siis todelliset ja aivan erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä tuotteillamme pystyt tuottamaan suurta hyötyä asiakkaalle.

Työssäsi hankit uusia asiakkaita, kontaktoit ja myyt Autolle.comin palveluita. Neuvottelet asiakkaiden kanssa autojen rahoittamisesta ja myynnistä kauttamme. Uniikki Auto Rahaksi -palvelumme on asiakkaille veloitukseton ja tuhansien asiakkaiden käyttämä ja suosittelema! Keskimääräinen myyntiaikamme autoissa on 10 päivää ja autoista maksamamme hinta on tavallisiin hyvityshintoihin verrattuna selkeästi korkeampi. Lisäksi tarjoat ja neuvottelet asiakkaiden kanssa autoilun kokonaisvaltaisesta palvelusta tarjoten hänelle markkinoiden parhaita tuotteita autoiluun liittyen.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Kykenet itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Olet innostunut ja energinen. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata kunnon palkkaa. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille pian hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla MYYJÄ/KOTKA.

Lisätietoja työpaikkaan liittyen antaa Simo Tjurin, puh. +358 44 779 6329, klo 10-17


Lue lisää