Tietoa koronaviruksen vaikutuksista 19.3.2020

TURVALLISTA AUTOKAUPPAA AUTOLLE.COMILLA


Myymälät

Vantaan ja Kempeleen myymälät palvelevat normaalisti klo 10-18. 

Myymälöidemme aukioloajat ovat aina ajan tasalla sekä autolle.com, että Googlen hakutuloksissa myymälöidemme osalta. Huolehdimme myymälöissä myös tarvittavista turvasuosituksista ja vältämme kättelyä. Meiltä autokauppaan saa useita maksu- ja rahoitusvaihtoehtoja, joten käteistä ei tarvitse käyttää!

Osta turvallisesti

Meiltä voit ostaa auton turvallisesti! Suojaamme kädet ja desinfioimme autot aina kotiintoimitusten yhteydessä.

Palvelemme aamusta iltaan 8-22

Autolle.comilta ostaminen on turvallista ja helppoa – myös netissä ja puhelimitse. Voit ostaa yli 700 auton valikoimastamme auton myös chatissa, netissä tai puhelimessa. Olemme toimittaneet yli 15 000 autoa asiakkaillemme kotiin. Eikä syystä meillä puhuta avoimemmasta autokaupasta. Meillä ilmoituksesta löydät kuntotarkastustiedot ja autot toimitetaan sinulle kotiin katsastettuna!

Näin et joudu osta sikaa säkissä, ja tiedät mitä saat!

Kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat?

Meille asiakastyytyväisyys on keskeinen asia. Tästä syystä mittaamme lähes jokaisen kaupan onnistumisen. Viimeisen 6kk keskiarvo on ollut 4,78/5. Emme siis turhaan lausu korulauseita avoimemmasta autokaupasta.

Toimi näin

  1. Valitse mieleisesi auto tästä. Ole yhteydessä myyjämme joko chatin kautta, puhelimitse tai suoraan netistä jättämällä soitto- tai yhteydenottopyyntö
  2. Myyjämme ottaa sinuun nopeasti yhteyttä Chatin kautta vasteaika noin 10s ja yhteydenotosta noin 7minuuttia. Saat tarkemmat tiedot sinua kiinnostavasta autosta ja sen kunnosta, sen omistaja, - ja huoltohistoriasta, sekä varustelusta. Näitä tietoaja toki löydät jo myynti ilmoituksesta. Sovi koeajoa joko kotiin tai myymälään.
  3. Myyjämme antaa sinulle samalla - chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse - markkinahintaisen tarjouksen vaihtoautostasi. Sovi myyjän kanssa avoimemmasta autokaupasta!

Niklas Nukari, toimitusjohtaja