Miksi valita Auto Rahaksi -palvelu?

Palvelut

Tarjoamme autosi ostajalle kaikki autokaupan palvelut; mm. rahoituksen, auton vaihdon, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ammattilaisen suorittaman auton kuntotarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.

Reilu hinta

Meiltä saat autostasi reilun hinnan! Myymme autosi markkinahinnalla ja pystymme maksamaan sinulle hyvän ostohinnan. Suurimman hyödyn saat siinä vaiheessa, kun myyt autosi ja ostat uuden auton ilman vaihtoautoa. Saat suoran autokaupan edut ja uuden auton oston voit tehdä täysin ilman kompromisseja.

Nopea myyntiaika

Keskimääräinen myyntiaikamme on noin 10 vuorokautta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä! Tämän mahdollistaa aktiivinen verkkokauppamme, asiakkaiden hyvä tavoitettavuus sekä kevyeen kulurakenteen ansioista kilpailevat markkinahinnat.

Kannamme vastuun myynnistä

Ottaessamme autosi myyntiin, kannamme myynnin mukana tulevan vastuun. Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Autot käyvät yhtiömme nimissä, joten otamme täyden vastuun autostasi.