EE RU EN SW

 

Palvelemme teitä MA-PE 10.00-17.00 puhelinumerosta 010 2050 913.

 

Auot-ostajamme kanssa käytte auton tiedot läpi ja sovitte auton hinnasta.  Tämän jälkeen katsotte sopivan ajankohdan ja teille lähimmän katsastusaseman johon viette auton tarkastukseen. Tarkastuksen yhteydessä otetaan kaikki tarvittavat tiedot ja kuvat auton myyntiä varten, joten auto menee myyntiin hyvin nopeasti, ja se myydään keskimäärin 10 päivässä! 

 

Mikäli autoanne ei myydä 14 vuorokauden kuluessa, maksamme sopimamme takuusumman, halutessanne voimme myös jatkaa auton myyntiä normaalihinnalla!

 

Auton myytyämme tai sen lunastettuamme tulee se toimittaa teitä lähimmälle katsastuasemalle. Kun luovutatte auton katastusasemalle, ottakaa mukaan perukirja, jolloin katsastusaseman työntekijä voi tehdä meille suoraan luovutusilmoituksen. Halutessanne rekisteröintitodistuksen ilmoitusosa (2 -osa) voidaan myös tulostaa teille (n. 9e lisämaksu) asemalla, ja voitte lähettää sen itse meille auton rekisteröintiä varten. Tämän jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia muista asioista, lähetämme rahat autosta teille n. 1-3 vuorokauden auton luovutuksesta ja hoidamme loput paperityöt puolestanne.

Olemme hoitaneet jo yli 500 kuolipesän auton myynnin, joten omaamme vankan ammattitaidon ja kokemuksen asiasta. Palvelu on ollut erittäin tykätty koska kaikki hoidetaan asiakkaan puolesta, myyntiaika on 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä ja meiltä saa autosta aidosti reilun markkinahinnan. Tarjoamme auton ostajalle tarkastetun auton ilmaisella kotiinkuljetuksella sekä tarpeen mukaan rahoituksen autoon. Nämä ovat suuria etuja auton ostajalle ja nopeuttavat auton myyntiä suuresti.

 

Palvelun helppoutta ovat arvostaneet todella monet, sillä kuolinpesien hoito on haastavaa jo itsessään, varsinkin kun se ei ole ensimmäinen mielessä oleva asia. Myymme mieluusti kuolinpesän auton puolestasi, niin voit keskittyä muihin, tärkeimpiin asoihin.

black-and-white-1282249

Mikäli haluatte tutustua aiheeseen tarkemmin, Trafi antaa lisää tietoa kuolinpesän auton myynnistä,
voitte lukea aiheesta tästä ja tästä.