FAQ

   Mikä on Autolle.comin toimintamalli?

Autolle.com tarjoaa kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman auton tarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.

Jätä autosi myyntiin täyttämällä lomake verkkosivuillamme tai soita numeroon 010 2050 913. Tämän jälkeen käydään ajoneuvon tiedot läpi ja sovitaan hinnasta. Seuraavaksi viet ajoneuvosi lähimpään katsastusasemalle. Autosi tarkistetaan, kuvataan ja laitetaan myyntiin. Autosi myydään noin 10 päivän kuluttua. Tämän jälkeen asiakas luovuttaa ajoneuvon katsastusasemalle.

Meiltä saat autostasi reilun hinnan! Myymme autosi markkinahinnalla ja pystymme maksamaan sinulle hyvän ostohinnan. Suurin hyöty tulee siinä vaiheessa, kun ostat uuden auton ilman vaihtoautoa. Saat suoran autokaupan edut ja uuden auton oston voit tehdä täysin ilman kompromisseja.

   Miten voin koeajaa auton?

Mikäli auto sijaitsee myymälässämme voit suorittaa koeajon paikan päällä. Jos auto sijaitsee toisessa myymälässä tai Auto Rahaksi! -asiakkaallamme, toimitamme auton sinulle ilmaiseksi kotiisi, jolloin koeajat auton ja varmistut siitä, että auto vastaa myyjän kertomaa.

Voit myös tilata auton koeajoon myyntipisteeseen. Huomaathan, että koeajo on varattava myyjiltämme numerosta 010 5243 301

   Paljonko auton tuonti ulkomailta maksaa?

Tuontipalvelu maksaa keskimäärin 1500 € (riippuen maasta ja kaupungista). Avaimetkäteen -palvelun hinta on autokohtainen, lisätietoja tatu-matti.nylander@autolle.com.

   Mikä on autoni myyntiaika?

Keskimääräinen myyntiaikamme on noin 10 vuorokautta. Se on jopa 90% nopeampi kuin yksityisillä myyjillä.Tämän mahdollistaa aktiivinen verkkokauppamme, asiakkaiden hyvä tavoitettavuus sekä kevyeen kulurakenteen ansioista kilpailevat markkinahinnat.

   Otatteko vastuuta autosta?

Ottaessamme autosi myyntiin, kannamme myynnin mukana tulevan vastuun. Laadimme kaupasta kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetämme tilillesi ennalta sovitun summan. Autot käyvät yhtiömme nimissä, joten otamme täyden vastuun autostasi.

   Milloin autoni tulee myyntiin?

Auto tulee myyntiin muutaman arkipäivän kuluessa siitä, kun olet käyttänyt auton kuntotarkastuksessa.

   Mitä maksutapoja hyväksytte?

Autoihimme on saatavilla rahoitus jopa 0e käsirahalla. Lisäksi voit maksaa myös käteisellä, pankki – ja luottokorteilla tai laskulla.

   Kauanko auton rekisteröinti kestää / miksi auto on vielä nimissäni?

Jos ostettavassa/myydyssä autossa (edellisellä omistajalla) on ollut rahoitusta jäljellä niin käsittely kestää 1 – 3vk.

   Paljonko auto rahaksi! -palvelu maksaa?

Palvelu on täysin maksuton, autosta sovitaan takuusumma, jonka asiakas saa kun auto on myyty. Myös A-katsastuksessa käynti on maksuton.

   Reklamaatiot
   Auto ei käynnisty tai liiku, mitä tehdä?

Jos on ostanut meiltä Tieturvan niin palveluun kuuluu hinaus ja tiepalvelut.Yleensä myös auton kaskossa on hinaus ja sijaisautovakuutus. Autokaupan hintaan ei kuulu hinaus palvelua tai sijaisautoa.

   Autossa palaa vikavalo voiko autolla ajaa?

Jos auto toimii muuten oikein, eikä kuulu outoja ääniä tai näy nestevuotoja, niin autolla voi ajaa kotiin tai korjaamolle.

   Kuuluuko auton vika A- Turvaan?

Tarjoamme kaikkiin Autolle.comin autoihin A-Turvan. Ainoana Suomessa pyrimme hoitamaan jokaisen kaupan niin, että asiakas jää aina 100% tyytyväiseksi. Tämä takuu on ns. kuluttajasuojapohjainen, jolloin korvaamme kuluttajasuojan mukaisesti. A-Turvassa huomioidaan auton ikä ja ajetut kilometrit.

A-Turva 6kk turvaa sinulle turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! A-Turva 6kk voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon.

A-Turva 12kk on saatavilla Autolle.comin kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu max. 180tkm ja jotka ovat max. 7 vuoden ikäisiä.

   Minkälainen takuu on autossa?

Uudessa autossa on takuu ja käytetyssä autossa käytössä virhevastuu. Auton normaali kulumisen ja ikäntymisen tuoma korjaustarve ei ole virhe vaan auton iän ja ajomäärän myötä odotettavissa olevaa korjausta. Käytetyssä autossa myyjäliike ei korvaa koko korjauksen hintaa. Asiakas saa korjauksen ja uusien osien myötä vastaavaa autoa paremman kuntoisen auton. Lisätietoja löytyy kuluttajaviraston sivuilta.