Ekoautot Suomen suurimmasta myymälästä!

Vantaalla sijaitseva myymälämme on myös hybridi-, kaasu-, sähkö- ja vähäpäästöisten bensa-autojen erikoisliike. Autot ovat jo Suomessa tai ne ovat tulossa Suomeen, joten ne ovat valmiita toimitukseen lähes heti. Kaikissa tuontihybrideissämme on uudet toiset renkaat ja ne ovat huollettuja ja katsastettuja. Autoista löytyy tietysti myös kattava kuntotarkastusraportti ja huoltohistoria. Olemme toimittaneet jo yli 15 000 autoa ympäri Suomen ja toimitamme auton ilmaiseksi kotiisi jopa 48 tunnin kuluessa. Auton osto Autolle.comista on turvallista, sillä kaikki vaihtoautomme ovat ammattilaisen kuntotarkastamia. Lue lisää kuntotarkastuksesta!

Katso myynnissä olevat ekoautomme

Valitse itsellesi sopiva auto, tilaa se koeajoon, tutustu, osta ja nauti! HUOM! Autot ovat jo saapuneet tai saapumassa Suomeen, joten ole nopea!

Tule tutustumaan valikoimaamme tai tuo autosi suoraan EKOautomyymälällemme, Martinkyläntie 45, Vantaa 

Soita010 205 0915 tai laita WhatsApp-viesti: 040 749 9586


Ostamme hyväkuntoisen ekoautosi nopealla aikataululla

Ostamme hiilidioksidipäästöiltään alle 120 g/km olevia autoja. Myytävän ekoauton tulee olla alle 130 000 km ajettu ja alle 9 vuoden ikäinen.

Kun haluat saada ekoautostasi fiksun hinnan nopeasti, älä aikaile, vaan ota yhteyttä jo tänään!

Otamme myyntiin myös muita kuin Ekoautoja Auto Rahaksi-palvelun kautta. 

Haluan tarjouksen hybridi-, sähkö-, kaasu- tai vähäpäästöisestä bensa-autostani

sininenlehti
km

Tai soita

Janne Kallio

040 726 0592

Ramadan Begu

010 5243302

Myy ekoautosi meille

tarjouspyynto-ikoni

Lähetä meille tarjouspyyntö yllä olevalla lomakkeella.

tarjous-ikoni

Annamme sinulle tarjouksen ekoautostasi 12 tunnin kuluessa.

tarkastus-ikoni

Tarjouksen jälkeen voit ajaa ekoautosi tarkastukseen lähimpään yhteistyökumppanimme

tarkastus-ikoni

Tarkastamme autosi monivaiheisen kuntotarkastuksemme käytänteiden mukaisesti. Me kannatamme avoimempaa autokauppaa, joten jokainen myymämme auto käy läpi tarkastukset.

teemme-kaupan-ikoni

Teemme kaupan ekoautostasi. Saat meiltä aina reilun hinnan autostasi, ja tarvittaessa lunastamme autosi loppuvelan.


Osta ekoauto Autolle.comista - kotiinkuljetus jopa kahdessa päivässä

Autolle.comista löydät todennäköisesti Suomen suurimman valikoiman ekoautoja, ja tarjontamme kasvaa jatkuvasti. Toimitamme ekoautoja ympäri Suomeen nopealla aikataululla: ajamme uuden ekoautosi maksutta kotiisi jopa 48 tunnin kuluessa. Tarvittaessa otamme vanhan autosi vaihdossa.

Saat mahdollisuuden koeajaa auton kaikessa rauhassa ennen ostopäätöstäsi. Voit koeajaa joko yhteistyökumppanimme toimipisteessä, tai voimme ajaa auton koeajettavaksi suoraan kotipihaasi.

Vantaalla sijaitseva myymälämme on hybridi-, kaasu-, sähkö- ja vähäpäästöisten bensa-autojen erikoisliike. Ekoautomme ovat jo Suomessa tai ne ovat tulossa Suomeen, joten ne ovat valmiita toimitukseen lähes heti. Kaikissa tuontihybrideissämme on uudet toiset renkaat, ja ne ovat huollettuja ja katsastettuja.

Ekoauton osto Autolle.comista on sinulle turvallista ja läpinäkyvää, sillä kaikki ekoautomme ovat ammattilaisen kuntotarkastamia. Saat tietoosi myös auton huoltohistorian. Lue lisää auton ostamisesta.

Mikä on ekoauto ja miksi se on fiksu valinta?

Tunnetko jo Teslan, ladattavat hybridiautot ja biokaasulla kulkevat kaasuautot? Ekoautot ovat nousseet kohinalla autoilun kuumimmaksi puheenaiheeksi, ja ekoautojen markkinalle voi odottaa vain kasvua. Ekoautoihin lasketaan autot, joiden kokonaispäästöt ovat tavanomaisia bensa- ja dieselautoja pienemmät. Auton vaihtaminen ekoautoon on ympäristölle ja lompakollesi järkevä teko. Ekoautoilu pienentää päästöjäsi joka päivä ilman, että sinun tarvitsee tehdä sen kummempia muutoksia elämäntyyliisi. Ekoauto on myös taloudellinen valinta: pienipäästöisten autojen verotusta halutaan keventää ja polttoainekustannukset on mahdollista saada bensa-autoilua pienemmäksi.

Sähköauto

sahko

Sähköauton voimanlähteenä on nimensä mukaisesti sähkömoottori, joka saa virtansa sähköauton latausasemasta.

Sähköauto on erinomainen valinta etenkin kaupunkiautoksi. Automaattivaihteisen sähköauton tekniikka on kevyempi kuin bensa-autossa, mikä mahdollistaa esimerkiksi nopeat lähdöt liikennevaloista.

Sähköautojen käyttäjät huomaavat nopeasti paremman ajomukavuuden. Aikaa ei tarvitse käyttää huoltoasemilla tankkaukseen, moottorin pauhu ei nosta ajoääntä ja joidenkin mallien lämmityksen voi automatisoida matkapuhelimen kautta.

Tunnetuin sähköauto on moderni Tesla, mutta myös esimerkiksi Opel, Volvo, Volkswagen ja Mercedes-Benz ovat lanseeranneet uusia sähköautoja.

Hybridiauto

hybridi

Hybridiauto toimii kahdella eri voimanlähteellä, kuten poltto- ja sähkömoottorilla. Tavanomaiseen polttomoottoriautoon verrattuna hybridiautojen polttoaineen kulutus on paljon pienempää, sillä polttoaineen kulutus voidaan optimoida käytön mukaan. Polttomoottoria käytetään usein pitkän ajomatkan turvaajana, ja kaupunkiajossa ja lyhyissä pysähdyksissä hybridiauto kulkee hyvin pelkällä sähköllä.

Toyota julkaisi ensimmäisen hybridiauton jo yli 20 vuotta sitten, ja sittemmin hybridiautojen markkina on kasvanut tasaiseen tahtiin.

Kaasuautot

kaasu

Kaasuauton voi tankata ympäristöystävällisellä bio- tai maakaasulla, minkä ansiosta autoilun päästöt vähenevät tehokkaasti. Suomessa kaasuautoilu on saanut viime vuosina merkittäviä investointeja, ja kaasutankkausasemia tullaan lisäämään runsaasti eri puolille Suomea.

Suosituimmat kaasuautojen valmistajat ovat Volkswagen, Skoda, Audi ja SEAT.

Vähäpäästöiset bensa-autot

bensa

Bensa- ja dieselautot lasketaan vähäpäästöisiksi, kun niiden hiilidioksidipäästöt ovat enintään 100 - 150 g kilometriä kohden. Ympäristön ohella myös lompakkosi kiittää, sillä alhaisempien polttoainekulujen ohella auton verotus päästöjen mukaan on pienempää.


Lue sivuiltamme lisää vinkkejä ekoauton hankintaan!