Autolle.com jatkaa kasvupolulla

31.12.2018

Vuosi 2018 on lopuillaan ja on aika tehdä katsaus siihen, mitä vuosi on pitänyt sisällään. Autolle.com jatkaa tutulla kasvupolulla ja valtaa markkinaa.

Autolle.com on laajentanut vuoden aikana palveluportfoliotaan ja autotarjontaa on kasvattanut näkyvästi Ruotsi-autot. Ruotsista tuotavat autot ovat tukeneet yrityksen kasvua ja muokanneet asiakaskuntaa monipuolisemmaksi. Näin Autolle.com pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä enemmän vähän ajettuja ja hyvin varusteltuja tuontiautoja.

Koko vuoden ajan Autolle.com on kasvanut tasaisesti. Asiakkaiden luottamuksesta kertoo vuoden aikana vahvana pysynyt 40 % kasvuvauhti. Autolle.com on myös merkittävä työllistäjä, sillä yritys työllistää yhteensä noin 70 työntekijää.

Digitaalisten palveluiden kehitys jatkuu myös tulevana vuonna. Autolle.com kehittää autokaupan digitalisaation pioneerina palveluitaan ja lanseeraa alkuvuodesta autojen verkkokaupan. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaalle tarkasti tiedot autoista ja mahdollistaa kaupankäynnin suoraan verkossa.

Autolle.com palvelee niin autoa ostamassa kuin myymässä olevaa asiakasta. Auto Rahaksi! -palvelu on kasvanut luonnollisesti samassa suhteessa myynnin kasvun kanssa. Kuntotarkastukset takaavat, että auton kunto varmistetaan kattavasti, auto koeajetaan ja auton ostaja saa kaiken tiedon tulevasta autostaan.

Autolle.com haluaa kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita upeasta vuodesta ja toivottaa menestyksekästä vuotta 2019!