Autolle.comille Kauppalehden vuoden Kasvaja-sertifikaatti 2019

23.12.2019

Autolle.comille on myönnetty Kauppalehden vuoden Kasvaja-sertifikaatti 2019!

Kasvuyritys 2019


Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti tarjotaan vain pienelle osalle suomalaisista yrityksistä. Autolle.comin liikevaihto on kasvanut huomattavasti mittausajanjaksolla, jonka merkiksi sertifikaatti on myönnetty.

Kasvaja-sertifikaatti myönnetään, kun liikevaihdon keskimääräinen vuosittainen kasvu on ylittänyt päätoimialan keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. Liikevaihdon on oltava kasvussa myös tuoreimpana mittausvuonna.

Autolle.comin liikevaihto on kasvanut tasaisen vahvasti

Autolle.com on perustettu vuoden 2014 alkupuolella. Liikevaihto ja toiminta on kasvanut kuluneiden vuosien aikana merkittävästi. Toiminnan kulmakivenä on ollut alusta saakka poikkeuksellisen kevyt kulurakenne. Tämä mahdollistaa asiakkailemme erittäin kilpailukykyiset hinnat - laadusta tinkimättä. Olemme tehneet auton ostamisesta, myynnistä ja vaihtamisesta helppoa ja vaivatonta.


Liikevaihdon kasvuAutolle.com liikevaihdon kasvu

Autolle.com täyttää Kasvaja-sertifikaatin kriteerit kirkkaasti. Kun yrityksen toiminta kasvaa useana vuotena peräkkäin, kertoo se vahvasta kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Otamme sertifikaatin ylpeänä vastaan ja jatkamme samalla tiellä myös tulevaisuudessa!


Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta 2019!