Kirjoitettu

Promoottori kesäkiertueelle

20448913_1913421312258319_1898076121843229419_o

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu! Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Uusi palvelukonsepti on herättänyt paljon mielenkiintoa ja sitä on käyttänyt jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa!

LIITY VOITTAJATIIMIIN: Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

Etsimme 1-2 aktiivista ja ahkeraa promoottoria edustamaan Autolle.comia kesäkiertueelle 2018. Kesäkiertue tulee kiertämään tapahtumissa ja festareilla ympäri Suomen. Promoottorina olet edustamasi brändin kasvot – lähestyt asiakkaita aktiivisesti, esittelet heille Autolle.comin palveluita, viihdytät heitä kiertue-autollamme sekä jaat yrityksen flyereita ja tuotteita.   Menestyäksesi promoottorina, toivomme sinun olevan reipas, sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi sekä aina halukas oppimaan uutta. Työ on keikkaluontoista ja painottuu pääsääntöisesti viikonloppuihin kesäkuusta-elokuuhun 2018. Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille jotka hakevat kokemusta myynnin ja promootiotyön parissa. Meillä pääset kehittymään nuorekkaassa ympäristössä myyntityön ammattilaiseksi! Vaatimuksena kiertueella on ajokortti. 

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen jenni.ahokas@autolle.com. Kesäkiertueen pääpaino on Keski-  ja Etelä-Suomessa.

Kirjoitettu

Lisäkäsipari jälkkimarkkinoinnin tehtäviin kesän ajaksi!

paper-3309829_640

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu! Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Uusi palvelukonsepti on herättänyt paljon mielenkiintoa ja sitä on käyttänyt jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta.

LIITY VOITTAJATIIMIIN: Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia! Liity sinäkin voittajatiimiin!

AMMATTIYLPEYS/OSAAMINEN: Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet itsenäiseen, vastuulliseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Olet innostunut ja energinen. Et hätkähdä vähästä ja omaat rautaiset hermot. Aikaisempi työkokemus ja/tai koulutustausta autoalalta ei ole välttämätöntä, mutta autotekniikan tuntemusta on hyvä olla. Korjaamo- ja varaosatuntemus katsotaan myös eduksi.

TEHTÄVÄNÄSI OVAT asiakaspalvelu ja asiakassuhteiden ylläpitäminen, reklamaatioiden käsittely sekä viestintä asiakkaiden ja korjaamoiden välillä. Työssäsi vastaat myös huolto- ja korjaustöiden sekä lisävarusteiden kilpailuttamisesta ja niihin liittyvistä sopimusasioista. Lisäksi työhösi kuuluuvat myyjien, ostajien ja logistiikan työtä avustavat ja tukevat tehtävät.

KEHITYS: Emme halua keskinkertaisuutta vaan rakastamme ammattitaitoa ja halua kehittää sitä. Tässä tehtävässä sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa oman osaamisesi tähtiin.

VAIKUTUSMAHDOLLISUUDET: Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen ja äänesi on tärkeä osa yrityksen kehityksessä. Haluamme tiimiimme henkilön, joka ei jämähdä paikoilleen.

PALKKIO: Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Ammatillisten kehitysmahdollisuuksien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme puhelinedun sekä muita työsuhde-etuja!

KOHTI MENESTYSTÄ!

Tämä työ vaatii ennen kaikkea hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi rauhallinen luonne ja autotekninen tuntemus ovat mainio lisä. Meillä yhdessä Suomen nopeimmin kasvavassa yrityksessä etenemismahdollisuudet ovat sinusta itsestäsi kiinni!

Lähetä meille pian hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan 2.5.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla JÄLKIMARKKINOINTI.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja päättyvät elokuun lopussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Jari Nukari
Hallintovastaava
040 057 8049

Oulun toimipiste sijaitsee noin 10 km Oulun keskustasta. Osoite: Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele.

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

WEB-OHJELMOIJA OULUUN!

computer-2563737_640

Haemme WEB-ohjelmoijaa vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen!

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu! Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Uusi palvelukonsepti on herättänyt paljon mielenkiintoa ja sitä on käyttänyt jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa!

LIITY VOITTAJATIIMIIN: Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

AMMATTIYLPEYS/OSAAMINEN: Etsimämme henkilö omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Hän kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, on huolellinen ja oma-aloitteinen. Toivomme sinulta löytyvän alalle soveltuvaa koulutustaustaa, aitoa kiinnostusta kehittyä ohjelmistosuunnittelijana sekä kokemusta WordPress- ja Woocommerce alustoista. Eduksi katsotaan myös osaaminen PHP, JavaScript, HTML5, CSS sekä SQL kielistä. Tehtävänäsi ovat monipuoliset web-ohjelmistojen suunnittelu- ja toteutustehtävät.

KEHITYS: Emme halua keskinkertaisuutta vaan rakastamme ammattitaitoa ja halua kehittää sitä. Sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa oma osaamisesi tähtiin.

VAIKUTUSMAHDOLLISUUDET: Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen ja äänesi on tärkeä osa yrityksen kehityksessä.

PALKKIO: Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, puhelinedun sekä muita työsuhde-etuja!

KOHTI MENESTYSTÄ!

Oletko se sinä? Älä siis pelkää vaan tartu rohkeasti haasteeseen ja kehitä itsestäsi ammattilainen! Asenne ratkaisee!

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi juuri sinä ansaitset tämän mahdollisuuden. Hakemukset otsikolla WEBOHJELMOIJA osoitteeseen hakemukset@autolle.com 29.4.2018 mennessä.

Aloitamme sopivien hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Lakkapää
Talous- ja IT
050 375 4376

Oulun toimipiste sijaitsee noin 10 km Oulun keskustasta. Osoite: Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele.

Kirjoitettu

AUTOMYYJÄ HÄMEENLINNAAN!

Hae-meille-töihin2

Haemme myynnin intohimolla varustettua työntekijää Hämeenlinnan toimipisteelle!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

UUDENLAISEN AUTOKAUPAN MYYNTITEHTÄVIIN

Tehtävänäsi on tehdä autokauppaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen. Markkinoimme tehokkaasti, joten Autolle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta. Sinulla on siis todelliset ja aivan erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä asiakkaita on valmiina odottamassa yhteydenottoasi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, vakituisen kokopäivätyön ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata kunnon palkkaa. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille 22.4.2018 mennessä hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla AUTOMYYJÄ/HÄMEENLINNA.

Lisätietoja antaa Annette Tallberg 050-3373393, ma-pe klo 10-18.

Hämeenlinnan toimipisteemme sijaitsee noin 24 km Hämeenlinnan itäpuolella.
Osoite: Pannujärventie 2, 14820 Hämeenlinna.

Autolle.com on Takuullecom Oy:n uudenlainen vaihtoautokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja kasvanut muutamassa vuodessa yli 70 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Takuullecom Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 n. 24,5 miljoonaa euroa. Yritys on palkittu Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Niklas Nukari valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017.

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

AUTOMYYJIÄ YLIVIESKAAN!

Hae-meille-töihin2

Haemme myynnin intohimolla varustettuja työntekijöitä Ylivieskan toimipisteelle!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

UUDENLAISEN AUTOKAUPAN MYYNTITEHTÄVIIN

Tehtävänäsi on tehdä autokauppaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen. Markkinoimme tehokkaasti, joten Autolle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta. Sinulla on siis todelliset ja aivan erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä asiakkaita on valmiina odottamassa yhteydenottoasi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, vakituisen kokopäivätyön ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata kunnon palkkaa. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille 22.4.2018 mennessä hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla AUTOMYYJÄ/YLIVIESKA.

Lisätietoja antaa Heikki Timonen, puh. 0503055092

Autolle.com on Takuullecom Oy:n uudenlainen vaihtoautokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja kasvanut muutamassa vuodessa yli 70 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Takuullecom Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 n. 24,5 miljoonaa euroa. Yritys on palkittu Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Niklas Nukari valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017.

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

Only way to be successful is hard work!

blogi

 

Only way to be successful is hard work!

 

Meidän motto! Joku viisas tuon kirjoitti edellisen työpaikkani ilmoitustaululle vuosia sitten ulkomailla työskennellessäni. Itsestäänselvyys toki, mutta välillä hyvä palauttaa mieleen.
Joskus olisi vain helpompi jäädä sohvalle ja jättää treenit välistä eikä ajaa 100 kilometriä suuntaansa useita kertoja viikossa työpäivän päätteeksi. Nukkua, syödä ja toimia niin kuin normaalit, normaalia elämää elävät ihmiset. Puuhastella kotona kotijuttuja verkkarit jalassa ja katsoa leffoja koko päivän. Ja jättää ne treenit välistä, edes joskus, edes kerran.

 

Voisinhan minä olla hieman armollisempi itselleni, sehän on vain inhimillistä joskus todeta että nyt ei jaksa. Kuitenkin minulla on tavoite, enkä anna periksi ennen kuin tavoitteeseen on päästy. Vielä pitää jaksaa tämä kevät ennen kisoja ja sitten voi jo vähän huilia. Lähden siis treeneihin -ihan joka kerta! Uskon vahvasti siihen, että kunhan teen parhaani ja pinnistelen sen viimeisenkin pisaran itsestäni oli sitten kyse matkasta kohti mm- kisoja tai työpaikan kuukausitavoitteesta se kiitos seisoo lopussa!

 

Joskus tavoitteisiin ei päästä ja se kirvelee, varsinkin kun et ole antanut itsellesi lupaa löysäillä. Välillä treenihallilta lähdetään kotia kohti hammasta purren, joskus mieleen hiipii epäusko siitä voidaanko me Acon kanssa ihan oikeasti hoitaa tämä homma kotiin, tehdä ehjä hyvä kokonaisuus meidän tasolla hollanninpaimenkoirien mm- kisoissa?

 

Jokaisella meillä pitäisi olla jokin ihan oma paikka, missä saa ajatukset muualle päivän hulinasta. Oli se sitten oma koti, kuntosali tai metsäpolku. Minä tarvon metsään, ihan sama vaikka olisin reisiä myöten lumessa. Sinne minä painun koirien kanssa, puhaltelen hetken ja analysoin päivän kulun. Hengitän murheet puiden oksille ja siinä se. Pää on tyhjennetty ja pöytä puhdistettu. Erittäin yksinkertaista!

 

Joskus asiat menevät niin kuin elokuvissa ja joskus ei sinne päinkään vaikka olisit rehkinyt ja hammasta purrut! Niin tai näin, minä tein päätöksen tehdä Acon kanssa parhaamme pyrkiä parhaaseen meihin ja tuulettaa villeimmin suorituksen jälkeen meni se sitten miten tahansa! Olen todella etuoikeutettu saadessani kilpailla niin kovassa sakissa maailman parhaita hollanninpaimenkoirakoita vastaan!

 

Työelämässä pätee ihan samat lainalaisuudet. Kauppaa ei tehdä puolivaloilla tai jos se puhelin painaa pöytää vasten. Joskus tulee niitä epäonnistumisia, joista on vain pakko päästä yli ja pyrkiä kohti seuraavaa onnistumista, koska sekin on ihan kulman takana kunhan sille vain antaa mahdollisuuden!

 

Autolle.comilla me tehdään työtä hyvällä fiiliksellä! Kun meillä on töissä hyvä olla se välittyy myös meidän asiakkaille. Helmikuussa me tehtiin kaikkien aikojen myyntiennätys ja se ei olisi onnistunut ilman sitä fiilistä, kovaa työtä ja periksi antamatonta asennetta! Iso kiitos siitä meidän johtoryhmälle, jotka luotte sen fiiliksen meihin työntekijöihin ja ennen kaikkea kiitos meidän asiakkaille jotka kerta toisensa jälkeen luotatte meihin ja meidän palveluihin!

 

Parhain terveisin,
Annette&Aco
Autolle.com, Hämeenlinna
Kirjoitettu

Annetten & Acon Volkswagen Caddy

28783753_10156311668954432_8695300729663801557_n

 

Jokin aika sitten kerroin, että minä ja Hämeenlinnan toimipisteen toimistokoira Aco lähdetään hollanninpaimenkoirien mm-kisoihin Rodeniin Hollantiin toukokuussa! Aika alkaa käymään vähiin ja kämmenet hikoaa jo pelkästä ajatuksesta. Toki- haluaisinhan minä suhtautua tulevaan seikkailuun samalla tavalla kuin tiimikaverini Aco eli rennon letkeesti turhia höntsäämättä mutta onhan tämä iso juttu, ainakin minulle!

Mm-lajimme mondioring on koiralle sekä fyysisesti että henkisesti kuormittava laji. Koiran täytyy siis olla todella hyvässä kunnossa kokonaisvaltaisesti. Aco tapaakin säännöllisesti fysioterapeuttia, osteopaattia ja käy koirauimalassa kohottamalla kuntoaan talvikaudella ja kesällä uidaan järvessä lähes päivittäin. Hyvän yleiskunnon ylläpito vaatii joka päiväistä vapaana juoksemista erilaisissa maastoissa veljensä Reinon kirittämänä ja lain sallimissa rajoissa tottakai. Lisäksi käymme power walkeilla, jossa Acolla on vetovaljaat ja niistä joustonarut vetovyöhön minun vyötäisilleni. On muuten hitokseen hyvä takareisitreeni myös meille kaksi jalkaisille! Lisäksi vielä lajitreenit kaksi kertaa viikossa ja tottelevaisuusharjoituksia pitkin viikkoa. Huhhuh..Toki, pari päivää viikossa me ihan vain laiskotellaan ja lenkkeillään eikä ajatella treenaamista! Lenkkeily on meille kaikille ihan yhtä tärkeää, myös koirien on saatava tuulettaa korvien väliään metsän puiden huminassa.

28782675_10156311669129432_2960061537945826445_n

20180307_102733

Kaksi kertaa viikossa uskollinen Vw Caddyni kuljettaa meidät turvallisesti treenihallille, kiukuttelematta! Treenikilometrejä tulee viikoittain nelisen sataa, joten auton pitää olla kunnossa ja luotettava. Siitä iso kiitos AD Tuuloksen pojille! Caddy on ollut hyvissä käsissä! Tänään Caddy koki myös suuren muodonmuutoksen! Kommentoikaa mitä olette teippauksista mieltä, mun mielestä ihan käsittämättömän hienot! Me likat lähdetään maailmalle tyylillä!

Oikeanlaisen auton valinta on muuten aivan äärimmäisen tärkeää, on päivänselvä asia että villejä poikamiesvuosiaan viettävä sinkkumies valitsee alleen hieman erilaisen auton kuin viiden lapsen family man. Samoin kuin chihuahuan omistaja ei välttämättä valitse sitä transportteria laumansa kuljettimeksi toisin kuin vaikkapa tanskandoggeja harrastava koiraihminen. Itselleni tuo Caddy sopii parhaiten takapenkit poistettuna jolloin takatilaan mahtuu loistavasti kaksi suurta häkkiä ja kaikki treenikamat!

Meille Autolle.comissa on tärkeää etsiä se ihan kaikista paras auto elämän eri vaiheisiin! Ja väitänpä, että siinä tehtävässä ollaan onnistuttu erinomaisesti! Tyytyväisiä asiakkaita on jo huikea määrä vaikka vasta nelisen vuotta ollaan olemassa oltu! Kauppa käy jopa niin hurjaa tahtia, että tarvitsemme koko ajan lisää hyviä tyyppejä ravistelemaan autoalaa meidän näköiseksi! Laitahhan hakemusta tulemaan, rekry käy kuumana!

AUTOMYYJÄ HÄMEENLINNAAN!

Ollaanhan kuulolla!

Parhain terveisin,

Annette ja Aco,

Autolle.com Hämeenlinna

Kirjoitettu

AUTOMYYJIÄ KARAVAANIKAUPPAAN!

road-1204956_1920

 

ETSIMME NYT AUTOMYYJIÄ KARAVAANIKAUPPAAN ALAHÄRMÄÄN!

 

Vaunulle.com on Autoverkosta.fi palvelun Ville Heikkilän ja Autolle.comin perustajan Niklas Nukarin yhteistyön tuloksena syntynyt Karanaavikauppa. Heikkilän ja Nukarin kokemus autokaupan digitalisoinnista tuodaan nyt myös asuntoauto ja -vaunumarkkinoille. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä – aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä. Liity joukkoomme!

 

UUDENLAISEN KARAVAANIKAUPAN MYYNTITEHTÄVIIN
Tehtävänäsi on tehdä matkailuautokauppaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen. Markkinoimme tehokkaasti, jotta Vaunulle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta. Sinulla on siis todelliset ja aivan erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä asiakkaita on valmiina odottamassa yhteydenottoasi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, kokopäivätyön ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata kunnon palkkaa. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille 22.4.2018 mennessä hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla MATKAILUAUTOMYYJÄ.

Aloitamme sopivien hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Ville Heikkilä, puh. 040 705 2729

Vaunulle.com
Härmäntie 19
62300 Alahärmä

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

OSTORESKONTRANHOITAJA OULUUN!

calculator-1680905_1920

Haemme ostoreskontran hoitajaa!

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu! Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Uusi palvelukonsepti on herättänyt paljon mielenkiintoa ja sitä on käyttänyt jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa!

LIITY VOITTAJATIIMIIN: Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen, ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

AMMATTIYLPEYS/OSAAMINEN: Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Hän kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, on huolellinen ja oma-aloitteinen. Hallitset hyvin erilaisten toimisto-ohjelmien kuten Excelin käytön. Tehtäviisi kuuluu muun muassa laskujen tiliöinti, hyväksyttäminen, maksuaineistojen luominen ja kuittaaminen sekä maksumuistutusten käsittely. Katsomme eduksi, mikäli sinulla löytyy tietoa yrityksen verotus- ja ALV-lainsäädännöstä.

KEHITYS: Emme halua keskinkertaisuutta vaan rakastamme ammattitaitoa ja halua kehittää sitä. Sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa oma osaamisesi tähtiin.

VAIKUTUSMAHDOLLISUUDET: Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen ja äänesi on tärkeä osa yrityksen kehityksessä.

PALKKIO: Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, puhelinedun sekä muita työsuhde-etuja!

KOHTI MENESTYSTÄ!
Tämä työ vaatii tietotaitoa ja ymmärrystä miten taloushallinto liittyy organisaatioon ja sen liiketoimintaan. Emme odota, että osaat kaikesta kaiken vaan sinulla on hyvät perustaidot ostoreskontran hoitamisesta. Oletko se sinä? Älä siis pelkää vaan tartu rohkeasti haasteeseen ja kehitä itsestäsi ammattilainen! Asenne ratkaisee!

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi juuri sinä ansaitset tämän mahdollisuuden. Hakemukset otsikolla OSTORESKONTRANHOITAJA osoitteeseen hakemukset@autolle.com 11.3.2018 mennessä.

Aloitamme sopivien hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Jari Nukari
Hallintovastaava, Autolle.com
+358 40 057 8049

 

Oulun toimipiste sijaitsee noin 10 km Oulun keskustasta. Osoite: Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele.

 

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

Autolle.comin asiakkaana säästät tuhansia euroja

autohandel-3100603_1920


Myymällä autosi Auto rahaksi -palvelumme kautta, säästät tuhansia euroja! Tästä syystä jo tuhannet ovat myyneet autonsa Autolle.comin kautta.

Emme ylläpidä kalliita kiinteistöjä, vaan toimimme poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Varaston pidämme laadukkaana ja nopeasti kiertävänä. Osa myyntivarastostamme on Auto Rahaksi! -palvelun kautta myyntiin tulleita autoja, mikä myös näkyy säästönä varastokustannuksissa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä. Olemme takuulla Suomen edullisin vaihtoautokauppa! Nyt selvitimme, olemmeko todella Suomen edullisin.

Julkaisimme aiemmin automarkkinoiden hintatutkimuksen, jonka mukaan asiakkaamme säästävät jopa 3000e myymällä auton Auto rahaksi -palvelumme kautta. Nyt julkaisimme uuden hintatutkimuksen! Aikaisemman hintatutkimuksen löydät täältä.

Tässä seuraavat 10 tarjousta:

hintatutkimus2

Meidän tarjoama hinta kahdeksalle autolle yhteensä 171420 euroa, merkkiliikeellä 147200e, Suomen suurimmalla vaihtoautoliikkeellä 152600 euroa ja toisella vaihtoautoliikkeellä 154000 euroa. Autolle.comin asiakkaana säästät siis jopa 3000e per auto!

Jos haluat myydä autosi meille ja saada siitä automarkkinoiden parhaimman hinnan, ota yhteyttä Auto Rahaksi -tiimiimme: autorahaksi(at)autolle.com, 010 2050 913. Tutustu Auto rahaksi -palveluun tästä.