Kirjoitettu

PERSONAL TRAINER!

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M ja vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu!

Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa, sillä nyt haemme joukkoomme lisää aktiivisia ja energisiä tekijöitä!

Yrityksemme hakee nyt:

PERSONAL TRAINERIA

Pitämään henkilökunnan suorituskyvyn huipussaan!

Joukkomme kasvaa huikeaa vauhtia, joten haluamme varmistaa, että henkilökuntamme pysyy kiireen keskellä kunnossa. Tällä hetkellä yrityksestämme työskentelee yli 70 rautaista ja työteliästä tekijää.

Tarjoamme:

Osa-aikaisen (8-20h/vk) työsuhteen huipputiimissä.

Työsuhde on ensisijaisesti määräaikainen. Pääsääntöinen asemapaikka on Oulussa, mutta olet valmis reissaamaan myös muille toimipisteille, joita meillä on eri puolilla Suomea.

Työtehtäviisi kuuluvat:

Mm. kunto- ja ravinto-ohjelmien suunnittelu, kuntotestaukset sekä seuranta.

Huippukoutsilta odotamme:

 • Sinnikkyyttä motivoida ja ohjata joukkiota kohti terveellistä elämäntyyliä
 • Kokemusta nuorten ja nuorten mieleisten työikäisten liikuttamisesta hauskoilla ja monipuolisilla tavoilla
 • Uusia ideoita, jotka haluat saattaa käytäntöön
 • Rautaista otetta niskoittelua vastaan

Oletko valmis lähtöviivalle? Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi sinä juuri sinä olisit oikea henkilö pitämään huolta komeista karjuistamme ja tulisista kaunottaristamme. Hakemukset otsikolla PT/Autolle.com osoitteeseen hakemukset@autolle.com.

Polttaviin kysymyksiin vastaa tiistaisin ja torstaisin klo. 13-15 Riina Similä 010 2050 828.

Autolle.com on Takuullecom Oy:n uudenlainen vaihtoautokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja kasvanut muutamassa vuodessa yli 70 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Takuullecom Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 n. 24,5 miljoonaa euroa. Yritys on palkittu Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Niklas Nukari valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017.

 

Lisätietoa yrityksestämme löydät osoitteesta www.autolle.com.

 

Kirjoitettu

Miten uudet myyntipisteet toimivat?

Olemme avanneet jo lähes jokaisen 26 uudesta myyntipisteestä! Tällä hetkellä (14.6.2018) vain muutama myyntipiste Lapissa ja Länsi-Suomessa on avaamatta. Tässä blogitekstissä kerromme, miten uudet myyntipisteet toimivat ja miten varaat koeajon. Huomaathan että koeajo täytyy aina varata etukäteen myyjältä, jotta varmistamme sekä auton että työntekijöiden paikalla olon myyntipisteellä. 

Mikä on Autolle.comin uusi myyntipiste?

 • Myyntipisteet mahdollistavat nopeat, jopa alle 24h autojen toimitukset koko Suomeen.
 • Voit tilata auton koeajoon myyntipisteelle
 • Voit muuttaa autosi rahaksi kaikilla myyntipisteillä

Miten myyntipisteet toimivat ja miten tilaat auton koeajoon?

 • Valitse haluamasi auto laajasta valikoimastamme ja ota yhteyttä 010 5243 301. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti(a)autolle.com
 • Myyjä käy kanssasi auton tiedot ja kunnon läpi. Varaatte myyjän kanssa koeajon.  Myyjän kanssa voit myös sopia vaihtoautosta.
 • Auto toimitetaan sinulle lähimpään myyntipisteeseen jopa 24 tunnin kuluessa. Koeajat auton ja varmistut siitä, että myyjän antamat tiedot pitävät paikkaansa.
 • Paperit allekirjoitetaan ja olet uuden auton omistaja.

Myyntipisteillä säilytämme kevyen kulurakenteen, jotta voimme jatkossakin tarjota teille Suomen edullisimmat vaihtoautot!

Kirjoitettu

TOIMITUSEDUSTAJIA!

Tervetuloa meille, vahva asiakaspalvelun ammattilainen!

Viihdytkö ratin takana ja nautitko asiakaspalvelusta?

Me etsimme persoonia, jotka sopivat joukkoomme ja koulutamme niistä seuraavia autojen toimitusten ammattilaisia! Nyt etsimme vauhdikkaaseen joukkoomme uusia toimitusedustajia osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen seuraaville alueille: Pohjanmaa/Etelä-Pohjanmaa, Kymenlaakso/Kaakkois-Suomi ja Satakunta.

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu! Nopean kasvun vuoksi meille palkataan jatkuvasti lisää vahvoja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Uusi palvelukonsepti on herättänyt paljon mielenkiintoa ja sitä on käyttänyt jo yli 5000 tyytyväistä asiakasta. Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa!

LIITY VOITTAJATIIMIIN: Autolle.com (Takuullecom Oy) on Euroopan johtavimpia autokaupan digitalisoijia. Toimimme ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä asiakasystävällisyyteen. Ilmaisen kotiintoimituksen vuoksi verkostomme kattaa koko Suomen. Paras asiakaskokemus on meille sydämen asia!

AMMATTIYLPEYS/OSAAMINEN: Etsimämme henkilö omaa positiivisen asenteen, hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä myyntihenkisyyttä. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Hän on innostunut ja toimeentarttuva persoona, joka pystyy tarvittaessa myös joustamaan. Vaadimme vähintään B-luokan ajokorttia. Tavoitteenamme on olla Suomen ykkönen, niin vaihtoautokaupassa kuin työnantajanakin. Meillä saat vastuuta ja opit päivittäin uutta -sinulta tarvitsemme vain intohimoa työtä kohtaan! Autolle.com toimittaa 95% myydyistä autoista ilmaisella kotiinkuljetuksella ympäri Suomen.

TEHTÄVÄNÄSI TOIMITUSEDUSTAJANA ON auton vienti asiakkaan luo, luovutat sen koeajoon ja tarkistat vaihdossa tulevan auton kunnon. Lisäksi käyt läpi kauppapaperit sekä viimeistelet kauppatilanteen asiakkaan kanssa. Aikaisempi kokemus autoalalta tai asiakaspalvelutehtävistä nähdään etuna. Emme odota sinulta vankkaa autotietämystä kunhan et ole peukalo keskellä kämmentä auton käyttöön ja perustoimintoihin liittyen.

KEHITYS: Emme halua keskinkertaisuutta vaan rakastamme ammattitaitoa ja halua kehittää sitä. Tässä tehtävässä sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa oma osaamisesi tähtiin.

VAIKUTUSMAHDOLLISUUDET: Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen ja äänesi on tärkeä osa yrityksen kehityksessä.

PALKKIO: Tarjoamme Suomen hauskimmat ja nuorekkaimmat työkaverit sekä vauhdilla kasvavan yrityksen kehitysmahdollisuudet. Ammatillisten kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kiinteän tuntipalkan sekä muita työsuhde-etuja!

KOHTI MENESTYSTÄ!

Tämä työ vaatii ennen kaikkea vahvoja asiakaspalvelutaitoja ja joustavuutta. Emme odota, että osaat kaikesta kaiken vaan sinulla on asenne kohdallaan ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi.  Oletko se sinä? Älä siis pelkää vaan tartu rohkeasti haasteeseen ja kehitä itsestäsi autojen toimitusten ammattilainen! Asenne ratkaisee!

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi juuri sinä ansaitset tämän mahdollisuuden. Hakemukset otsikolla TOIMITUSEDUSTAJA/(alue mihin haet) osoitteeseen hakemukset@autolle.com.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin heti, sillä työpaikat täytetään välittömästi sopivien työntekijöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja paikasta antaa Tomi Lintunen ti ja to klo. 8-10, puh. 044 737 4780.

 

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

 

Kirjoitettu

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija Espooseen

Olemme nuori, nopeasti kasvava ja palkittu yritys. Yrittäjämme valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017 ja yrityksemme palkittiin Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Liikevaihtomme 2014-2015 oli 8,4M, vuoden 2016-2017 liikevaihto nousi 22,1M eli yli 163 prosentin räjähdysmäinen kasvu!

Tämä on mahdollisuutesi olla osana menestystarinaa, sillä nyt haemme joukkoomme lisää aktiivisia ja energisiä tekijöitä!

Haemme nyt Espoon toimipisteelle

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

avuksemme projekti- ja päivittäisviestintään sekä -markkinointiin. Pääset työssäsi osallistumaan monipuolisesti yrityksen viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen sekä kasvattamaan omaa osaamistasi. Tässä tehtävässä sinulla on rajattomat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa oman osaamisesi tähtiin. Yrityksemme kasvaa nopeasti ja kehitämme uusia palvelukonsepteja paljon, joten harjoittelijana pääset mukaan huikeisiin projekteihin.

Oppimishalu on tässä tehtävässä tärkeää, jotta pysyt markkinoinnin aallon harjalla. Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin suunnittelua, sisältäen mm. kampanja– ja tapahtumasuunnittelua sekä sisällöntuotantoa monipuolisesti eri kanaviin.

Markkinoinnin harjoittelijalta odotamme:

 1. Luovuutta ja innostusta erilaisten markkinointiratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Mitä enemmän ideoita, sen parempi. Meillä hulluimmatkin ideat hyväksytään!
 2. Sujuvaa ja sukkelaa kirjallista suomen kielentaitoa (+ muut kielet luetaan eduksi)
 3. Innokkuutta ja oppimishalua kehittyä kanssamme markkinoinnin ammattilaiseksi sekä kerryttää arvokasta työharjoittelukokemusta
 4. Oma-aloitteisuutta toteuttaa työtehtäviä ja kehittää markkinointia

Olet nopea omaksumaan asioita, etkä säikähdä kiireistäkään työtahtia. Langat pysyvät käsissäsi, vaikka tehtäviä olisi useampi samanaikaisesti. Olet taitava käyttämään tietokonetta ja mahdollinen kokemus WordPressista sekä Adoben ohjelmista katsotaan eduksi.

Toivomme, että voisit aloittaa elokuussa, mutta tarkoista päivistä voidaan hyvän tyypin löytyessä neuvotella. Tämä tehtävä sopii hyvin esimerkiksi ammattikorkeakoulun harjoitteluksi.

Työpisteesi sijaitsee Espoon toimipisteellämme.

Oletko valmis ansaitsemaan paikkasi? Vakuuta meidät taidoistasi, motivaatiostasi ja siitä, miksi sinä ansaitset tämän mahdollisuuden. Hakemukset otsikolla MARKKINOINNINHARJOITTELIJA  osoitteeseen jenni.ahokas@autolle.com. Videohakemuksella erotut joukosta!

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.6.2018 mennessä. Potentiaaliset harjoittelijat haastatellaan heinäkuun puolen välin tienoilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Väinö Seiro 044 772 0453

Lue kokemuksia harjoittelusta Autolle.comilla: https://autolle.com/harjoittelijana-autolle-comilla/

Kirjoitettu

AUTOMYYJÄ ESPOOSEEN!

Haemme myynnin intohimolla varustettua henkilöä Espoon toimipisteelle!

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Nyt haemme joukkoomme kaltaistamme tekijää – aktiiviista ja energistä, myyntihenkistä eteenpäin menijää. Liity joukkoomme!

UUDENLAISEN AUTOKAUPAN MYYNTITEHTÄVIIN

Tehtävänäsi on tehdä autokauppaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen. Markkinoimme tehokkaasti, joten Autolle.com on houkutteleva ja kiinnostava. Meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta. Sinulla on siis todelliset ja aivan erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä asiakkaita on valmiina odottamassa yhteydenottoasi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit siis olla autokaupan keltanokka: vakuuta meidät asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi niin paikka on sinun.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, vakituisen kokopäivätyön ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata kunnon palkkaa. Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme. Hakemukset otetaan vastaan osoitteeseen hakemukset@autolle.com otsikolla AUTOMYYJÄ/ESPOO

Lisätietoja antaa Kristian Salo  puh. 040 703 2567

Autolle.com on Takuullecom Oy:n uudenlainen vaihtoautokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja kasvanut muutamassa vuodessa yli 70 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Takuullecom Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 n. 24,5 miljoonaa euroa. Yritys on palkittu Oulun kaupungin toimesta Vuoden Start Upiksi 2016. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Niklas Nukari valittiin Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2017.

 

Tulevien työntekijöiden luottotiedot tarkistetaan.

Kirjoitettu

Harjoittelijana Autolle.comilla

Työskentelin kolme kuukautta markkinoinnin harjoittelijana Autolle.comin Espoon toimipisteessä. Työnkuvaani kuului avustaminen lukuisissa markkinoinnin liittyvissä tehtävissä kuten tapahtumien järjestely, blogitekstien kirjoittaminen, sisällöntuottaminen, mainoskampanjat sekä mainos esitteiden suunnittelu. Työ oli erittäin mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Useimmiten harjoittelupaikat eivät ole näin  monipuolisia.

Harjoittelijan työnkuvaan kuuluu yleensä kahvin keittäminen ja asiakirjojen arkistointi. Harjoittelu Autolle.comilla oli kaikkea muuta! Pääsin kehittämään itseäni ja osallistumaan projekteihin sekä konkreettisesti näkemään oman työpanokseni. Autolle.com on hyvin nuori yritys mikä helpotti työskentelyä koska yritys ei ole kaavoihin kangistunut. Oli mielenkiintoista ideoida ja suunnitella asioita koska ei ollut mitään valmista muottia. Sihen jopa kannustettiin! Välillä tämä saattoi olla hieman haastavaa mutta loppujen lopuksi  asioilla oli aina tapana järjestyä. Harjoittelu Autolle.comilla tuki erinomaisesti kauppatieteiden opintojani ja antoi erinomaisen kokemuksen mistä on paljon hyötyä tulevaisuudessa.

Henrik Sarjo

Espoo 8.6.2018

Kirjoitettu

Autolle.com jatkaa vahvaa kasvuaan

Kuinka on mahdollista, että perinteisen autokaupan ollessa haastavassa tilanteessa, Autolle.com jatkaa vahvaa kasvuaan?

Digitalisaatio autokaupassa

Olemme ensimmäinen autokauppa, jossa pystyt ostamaan auton täysin verkosta. Kehitämme digitalisia palveluitamme jatkuvasti ja olemme aina askeleen edellä. Toimintatapamme on ainutlaatuinen, joka poikkeaa kilpailijoistamme. Auton etämyynti on yleistymässä ja me olemme konseptin pioneereja.

Ainutlaatuinen palvelukonsepti, joka palvelee niin auton myyjää kuin ostajaa. Ketterä ja poikkeuksellisen kevytrakenteinen toimintamalli.

Palvelukonseptimme vuoksi tarjoamme Suomen edullisimmat  vaihtoautot, tämä palvelee niin auton ostajaa kuin myyjääkin. Varastonkiertomme on yksi Suomen nopeimmista, meillä autosi myydään keskimäärin noin 9 päivässä. Toimintamallimme ei sido suuria määriä pääomaa, joten epäkuranttiusriskiä ei ole.  Tarjoamme auton ostajalle  kaikki autokaupan palvelut. Tarjoamme autoon mm. rahoituksen, ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä ulkopuolisen ammattilaisen suorittaman auton tarkastuksen. Nämä ovat suuria etuja ostavalle asiakkaalle ja selkeitä tekijöitä tehokkaaseen myyntiimme.

Asiakas saa kaikki autokaupan edut ja uuden auton oston voi tehdä täysin ilman kompromisseja, sillä kaikki myymämme autot käyvät yrityksemme nimissä. Näin kannamme myös vastuun jokaisesta autosta.

Valmius nopeaan kehitykseen

Emme suunnittele projekteja vuosikausia vaan toimimme nopeasti ja ketterästi. Istumme alas avaintiimin kanssa ja tuloksia syntyy. Vuosien suunnittelulla ja pohtimisella menettää vain kilpailuetua. Nopea kehitys vaatii oikeanlaiset työntekijät, jotka pystyvät sopeutumaan nopeasti muuttuvaan ympäristöön. Yrityksellämme on myös rajaton skaalattavuus, joten voimme laajentaa toimintaamme hyvin tehokkaasti.

Työntekijöiden lähes käsittämättömän hyvä asenne

Meillä on vain parhaimmat työntekijät töissä.  Emme pystyisi kasvamaan näin nopeasti ilman työntekijöiden loistavaa asennetta. Jos haluat osaksi menestystarinaa, katso avoimet työpaikat https://autolle.com/toihin-meille/

Emme pystyisi kuitenkaan kasvamaan ilman asiakkaitamme, joten SUURI KIITOS kaikille meidän asiakkaille!

Terveisin,
Niklas Nukari

Kirjoitettu

Autolle.comin liiketoiminta kertaheitolla Kamuxin haastajaksi

Vuoden Nuori yrittäjä 2017 Niklas Nukari laajentaa Autolle.comin liiketoimintaa kuusinkertaistamalla toimipisteiden lukumäärän. Autolle.com nousee näin ollen yhdeksi Suomen suurimmista autoalan yrityksistä.     

Autolle.com (Takuullecom Oy) on vuoden 2014 alkupuolella Niklas Nukarin perustama vaihtoautokauppa. Nukari toimi aikaisemmin toisen yrityksen myyntiedustajana ja työnsä puolesta hän joutui matkustamaan paljon sekä vaihtamaan autoa säännöllisesti. Auton vaihto oli todella kallista ja Nukari päätti tehdä tähän ratkaisun, näin syntyi Autolle.comin yritysidea ja yrityksen ensimmäinen palvelu – Auto Rahaksi! Palvelun avulla jokainen voi jättää autonsa veloituksetta myyntiin Autolle.comille ja näin saada autostaan reilun markkinahinnan sekä hoitaa autonsa myynnin nopeasti ja vaivatta. Ostaja saa taas ulkopuolisen ammattilaisen tarkastaman auton ilmaisella kotiinkuljetuksella, aina Suomen edullisimpaan hintaan.

Nykyisin Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com palkittiin Vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi ja Nukari pokasi Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä -palkinnon. Yritys toimii ketterästi ja poikkeuksellisen kevytrakenteisesti.

Autolle.com kuusinkertaistaa toimipisteiden lukumäärän

Autolle.com avaa 26 uutta myyntipistettä. Myyntipisteet sijaitsevat Suomen suurimmissa kaupungeissa, aina Helsingistä Rovaniemelle!

Myyntipisteet mahdollistavat nopeat, jopa alle 24h autojen toimitukset koko Suomeen. Lisäksi myyntipisteet laajentavat toimipisteiden verkostoa, jotta Autolle.com tunnettaisiin maanlaajuisesti paremmin. Madallamme ostokynnystä mahdollistamalla auton tilaamisen myös koeajoon.  Lisäksi auton muuttaminen rahaksi on entistä helpompaa ja palvelu on lähellä kaikkia asiakkaitamme.

Säilytämme menetelmällä kuitenkin todella matalan kulurakenteen, mikä mahdollistaa Suomen edullisimmat kuntotarkastetut vaihtoautot.

Myös henkilöstön määrä tulee nousemaan 100 henkilöön.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja Niklas Nukari
niklas.nukari@autolle.com

Markkinointi – ja viestintäpäällikkö Jenni Ahokas
044 734 7394
jenni.ahokas@autolle.com

Autolle.com on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com palkittiin Vuoden 2016 oululaiseksi Start Upiksi ja Nukari pokasi Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä -palkinnon.

Kirjoitettu

Ready, set, go!

 

Tässä kevään mittaan olen kertonut teille valmistautumisesta kohti hollanninpaimekoirien mm-kisoja Hollannissa. Minä ja Hämeenlinnan toimipisteen toimistokoira Aco ollaan tehty vuosia töitä, lukemattomia tunteja kentällä välillä kaatosateessa, auringon paahteessa tai polvia myöten lumessa. Joskus nauttien menestyksestä ja toisinaan nieleskellen pettymyksen kyyneliä. Välillä tuntui vain helpommalta perua koko juttu ja vetää peitto korville. Sehän ei kuitenkaan sovi meidän kummankaan luonteeseen ei minun saati Acon ja niin me lähdimme kohti tuntematonta häntä pystyssä.

 

Etukäteen ajateltuna semmoinen 3000km mennen tullen neljän maan läpi ajaen tuntui aikamoiselta haasteelta varsinkin kun aikatauluista oli pidettävä huolta. Caddy kuitenkin selvisi ja miksikäs ei kun AD Tuulosen pojat on sen niin hyvänä pitäneet. Iso kiitos heille! Välietapeilla saatiin me Aconkin kanssa lepoa ja matka jatkui jälleen.

 

Vihdoin perillä Hollannissa Rodenissa meitä  odotti aivan ihana maalaishotelli sympaattisine henkilökuntineen ja valmistautuminen itse h-hetkeen sai alkaa. Viimeistelytreenit  sateisessa kelissä sujui erinomaisesti ja itsevarmuus itse kisasuoritukseen nousi entisestään.blogi1

 

Avajaisseremoniassa 18 maan joukkueet, 148 koirakkoa muodostimme kulkueen maittain torvisoittokunnan johdattaessa meidät kisa-areenalle kauniissa ja helteisessä kelissä Rodenin auringon alla. Tuolloin olin niin äärimmäisen ylpeä saadessani edustaa Suomea Aco rinnallani ja Suomenlipun liehuessa edessämme. Upea hetki!

 

Hetki hetkeltä jännitys kasvoi kasvamistaan. Tuli kisa-aamu ja meidän suoritusnumero arvottiin. Olin hieman huolissani kun meidän suoritusvuoro arvottiin päivän kuumimpaan aikaan eikä meidän Suomikoirat ole vielä ihan tuollaiseen keliin tottuneet, lähtiessämme Suomessa oli vielä kylmä!

 

Muutamaa suoritusta ennen meidän koitosta hain Acon autosta ja lähdin pienelle kävelylle. Kävin päässä koko suorituksen läpi. Pohdin mitä voi mennä vikaan ja miten ohjaan koiran ongelmakohtien yli. Keskityin myös meidän vahvuuksiin ja nostatin koiran virettä. Vielä 10 minuuttia ennen meidän vuoroa, sitten viisi.. Lopulta meidät kutsuttiin kentälle.

 

Pysähdyin portilla. Korvissa jyskytti oma syke, kaikki muu oli ihan hiljaista. Katsoin alas ja siellä tapitti ne tutut ruskeat silmät kyselleen joko mennään? Sitten korvat aukesi ja se kaikki hälinä, musiikki ja koirien haukku jysähti tajuntaan. Astuin sen maagisen rajan yli kisa-areenalle. Nyt se on menoa!

 

Liike liikkeeltä sujui todella hyvin, helle ei haitannut ja Aco oli jopa energisempi kuin normaalisti. Keräsimme tosi hyviä pisteitä, muutamista pikkustipluista huolimatta. Toisiksi viimeinen liike oli vuorossa. Jaossa oli 30 pistettä jotka ovat hyvin merkittävät kokonaispisteisiin nähden.

 

Tuo liike koitui meidän kohtaloksi. En voinut uskoa sitä, että koira tekee muuten parasta osaamistaan ja sitten yksi ainoa virhe maksoi meille huippupisteet. Lopullinen sijoitus meille oli 14. Silti olen todella tyytyväinen meidän suoritukseen kokonaisuudessaan.
blogi4

 

Tämä on urheilua. Joskus voitetaan ja joskus hävitään. Tällä kertaa me tehtiin tiiminä huipputyötä mutta pisteet eivät riittäneet kärkisijoihin. En voisi kuitenkaan olla ylpeämpi, on saavutus jo itsessään päästä kilpailemaan tällä tasolla, ottaa mittaa itsestään, puristaa se viimeinenkin sisun pisara ja katsoa kuinka koira tekee elämänsä parasta suoritusta ja nauttii sitä tehdessään.

 

Huikea reissu, paljon uusia ystäviä ja roppakaupalla upeita kokemuksia! Kuitenkin kotiin on aina kiva tulla takaisin, sormet syyhyää jo autokauppoja tekemään!

 

Kiitos Autolle.com sponsoroinnista ja tuesta meidän unelman toteuttamisessa! Caddy aiheutti teippauksineen paljon huomiota ja se pääsi moniin kuviin!

 

Parhain terveisin,
Annette & Aco
Kirjoitettu

Only way to be successful is hard work!

 

Only way to be successful is hard work!

 

Meidän motto! Joku viisas tuon kirjoitti edellisen työpaikkani ilmoitustaululle vuosia sitten ulkomailla työskennellessäni. Itsestäänselvyys toki, mutta välillä hyvä palauttaa mieleen.
Joskus olisi vain helpompi jäädä sohvalle ja jättää treenit välistä eikä ajaa 100 kilometriä suuntaansa useita kertoja viikossa työpäivän päätteeksi. Nukkua, syödä ja toimia niin kuin normaalit, normaalia elämää elävät ihmiset. Puuhastella kotona kotijuttuja verkkarit jalassa ja katsoa leffoja koko päivän. Ja jättää ne treenit välistä, edes joskus, edes kerran.

 

Voisinhan minä olla hieman armollisempi itselleni, sehän on vain inhimillistä joskus todeta että nyt ei jaksa. Kuitenkin minulla on tavoite, enkä anna periksi ennen kuin tavoitteeseen on päästy. Vielä pitää jaksaa tämä kevät ennen kisoja ja sitten voi jo vähän huilia. Lähden siis treeneihin -ihan joka kerta! Uskon vahvasti siihen, että kunhan teen parhaani ja pinnistelen sen viimeisenkin pisaran itsestäni oli sitten kyse matkasta kohti mm- kisoja tai työpaikan kuukausitavoitteesta se kiitos seisoo lopussa!

 

Joskus tavoitteisiin ei päästä ja se kirvelee, varsinkin kun et ole antanut itsellesi lupaa löysäillä. Välillä treenihallilta lähdetään kotia kohti hammasta purren, joskus mieleen hiipii epäusko siitä voidaanko me Acon kanssa ihan oikeasti hoitaa tämä homma kotiin, tehdä ehjä hyvä kokonaisuus meidän tasolla hollanninpaimenkoirien mm- kisoissa?

 

Jokaisella meillä pitäisi olla jokin ihan oma paikka, missä saa ajatukset muualle päivän hulinasta. Oli se sitten oma koti, kuntosali tai metsäpolku. Minä tarvon metsään, ihan sama vaikka olisin reisiä myöten lumessa. Sinne minä painun koirien kanssa, puhaltelen hetken ja analysoin päivän kulun. Hengitän murheet puiden oksille ja siinä se. Pää on tyhjennetty ja pöytä puhdistettu. Erittäin yksinkertaista!

 

Joskus asiat menevät niin kuin elokuvissa ja joskus ei sinne päinkään vaikka olisit rehkinyt ja hammasta purrut! Niin tai näin, minä tein päätöksen tehdä Acon kanssa parhaamme pyrkiä parhaaseen meihin ja tuulettaa villeimmin suorituksen jälkeen meni se sitten miten tahansa! Olen todella etuoikeutettu saadessani kilpailla niin kovassa sakissa maailman parhaita hollanninpaimenkoirakoita vastaan!

 

Työelämässä pätee ihan samat lainalaisuudet. Kauppaa ei tehdä puolivaloilla tai jos se puhelin painaa pöytää vasten. Joskus tulee niitä epäonnistumisia, joista on vain pakko päästä yli ja pyrkiä kohti seuraavaa onnistumista, koska sekin on ihan kulman takana kunhan sille vain antaa mahdollisuuden!

 

Autolle.comilla me tehdään työtä hyvällä fiiliksellä! Kun meillä on töissä hyvä olla se välittyy myös meidän asiakkaille. Helmikuussa me tehtiin kaikkien aikojen myyntiennätys ja se ei olisi onnistunut ilman sitä fiilistä, kovaa työtä ja periksi antamatonta asennetta! Iso kiitos siitä meidän johtoryhmälle, jotka luotte sen fiiliksen meihin työntekijöihin ja ennen kaikkea kiitos meidän asiakkaille jotka kerta toisensa jälkeen luotatte meihin ja meidän palveluihin!

 

Parhain terveisin,
Annette&Aco
Autolle.com, Hämeenlinna