AVAIMET KÄTEEN! -PALVELUNTARJOAJA

Haluatko nopeuttaa autosi myyntiä ilman sitoumuksia ja kuluja? Tämä on siis sinua varten! Kun haluat ottaa palvelun käyttöön, sinusta tulee Autolle.comin Avaimet käteen! -palveluntarjoaja. Palveluntarjoajana voit tehdä yksityisten välistä autokauppa ilman tavanomaisia ongelmia: vaihdossa tulee auto jota et voi ottaa, ostaja tarvitsee rahoitusta tai epäröi ostamista yksityiseltä, koska haluaisi autoonsa kuluttajasuojan tai lisäturvan. Lisäksi temme autostasi kuntoraportin ostajalle ja voit myydä autosi minne päin tahansa Suomessa, sillä tähän palveluun kuuluu myös ilmainen kotiintoimitus! Sinä voit jatkossa tarjota kaikki nämä palvelut tulevalle ostajalle!

Avaimet käteen! -palveluntarjoaksi pääset lisäämällä alla olevan kuvan sekä tekstin, netissä olevaan myynti-ilmoitukseesi. Mikäli olet löytänyt ostajan autollesi, ohjeistat häntä soittamaan kuvassa olevaan numeroon ja me hoidamme asiakkaan kanssa kaikki käytännön asiat. Käytännössä otamme hänen autonsa vaihdossa, tarjoamme joustavan rahoituksen sekä kaikki muut palvelumme! Palvelupaketin hinta ostajalle on 899€, sinulle ei tästä aiheudu lisäkustannuksia. Kun olet liittynyt palveluntarjoaksemme jätä yhteystietosi alle. Lisää sitten vaan alla olevat tiedot myynti-ilmoitukseesi ja myy autosi hetkessä!

Liity Avaimet käteen! -palveluntarjoaksi lisäämällä kuva ja teksti myynti-ilmoitukseesi.

Tämä on takuulla nopein ja helpoin tapa nopeuttaa autosi myyntiä!

 

Myynti-ilmoitukseen lisättävä teksti:

Otsikkoon: *Autolle.com Avaimet käteen! -paketilla (mm. rahoitus, vaihto, takuu).*

Myyntitekstiin: Oletko kiinnostunut tästä autosta, mutta sinulla on jokin seuraavista: vaihdossa tuleva auto / loppuvelka tai rahoituksen tarve / asut liian kaukana tästä autosta / haluat kuluttajasuojan ostamaasi autoon.
Tämä ei haittaa, sillä olen Autolle.comin Avaimet käteen! -palveluntarjoaja! Ostamalla minulta auton, saat halutessasi myös nämä palvelut: entisen autosi vaihto, ulkopuolisen ammattilaisen tekemä kuntoraportti autostani, ilmainen kotiintoimitus koko Suomeen, rahoitus, kuluttajasuojan mukainen ostoturva sekä 6 kk tai 12 kk lisäturva autoosi. Mikäli haluat kuulla palvelusta lisää soita numeroon 010 5243 301.

 

Myynti-ilmoitukseen lisättävän kuvan saat tallennettua tästä suoraan. Puhelimella tallennus onnistuu painamalla kuvaa pitkään ja valitsemalla tallennuksen. Koneella kuvan tallennus onnistuu hiiren oikealla näppäimellä kuvan päällä ja valitsemmalla tallenuksen.

 

Avaimet käteen palvelutarjoaja

 

 

Soita
""
1

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Puhelinnumerosi
Previous
Next
Soita