EE RU EN SW

Kerro millaista autoa etsit ja ammattilaisemme etsii sinulle juuri sopivan! Ota yhteyttä puhelimetse 010 524 3301, tai jätä alla olevalla lomakkeella etsimäsi auton tiedot tai suora linkki autoon jonka haluaisit ostaa kauttamme.

Auto kuntotarkastetaan ja valokuvataan ulkopuolisen ammattilaisen toimesta. Kuntoraportti ja kuvat toimitetaan asiakkaalle, joten saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen. Autolle.com myöntää autoon lisäksi A-Turvan.

Tuomme auton suoraan kotipihaasi. Kotonasi koeajat auton ja varmistut, että auto vastaa kerrottua. Autolle.com hoitaa kaikki kauppaan liittyvät paperiasiat, kuten rekisteröinnin, vakuutuksen, rahoitussopimuksen ja takuusopimuksen.

Tarjoamme A-Turva -palvelut myös Avaimet käteen -palvelun kautta autonsa ostaneille! A-Turva korvaa autoosi tulleet viat kuluttajasuojan mukaisesti. Lisäksi voit hankkia A-Turvan 6kk tai 12kk autoosi ja taata itsellesi huolettomia kilometrejä jopa vuoden ajaksi!

Avaimet käteen -asiakkaamme käytössä ovat myös kaikki muutkin palvelumme! Kauttamme saat autoosi rahoituksen useamman eri rahoitusyhtiön kautta sekä vakuutuksen autoosi. Mikäli toivomaasi palvelua ei löydy valikoimastamme kerro toki siitä myyjilemme 010 524 3301, keksimme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

SUOMEN HELPOIN TAPA OSTAA AUTO – AVAIMET KÄTEEN!

 

Uusi Avaimet käteen! -palvelu tuo saatavillesi tuhansia autoja kautta maan. Avaimet käteen on ennennäkemättömän helppo ja edullinen palvelu auton hankintaan. Sinun tehtäväksesi jää vain kertoa meille mitä haluat, jolloin me tarjoamme sinulle palvelupaketin ja huolehdimme auton luoksesi. Palvelupaketin hinta on 899€, joka lisätään löytämäsi auton hintaan. Tarjoamme löytämääsi autoon kaikki palvelumme mukaan lukien rahoituksen, takuun ja vastaanotamme mahdollisen vaihtoautosi. Palvelun avulla auton hankkiminen on erittäin turvallista ja vaivatonta.

 

""
1
Jätä tähän puhelinnumerosi sekä linkki tai tiedot kiinnostavasta autosta, niin etsimme auton puolestasi!
Puhelinnumero
Linkki ilmoitukseen
Lisätiedot
0 /
Previous
Next