EE RU EN SW

A-Kasko on hyvin suosittu, yleisimmät vahinkotapaukset korvaava autovakuutus. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos haluat autollesi kolarointivakuutuksen, sillä liikennevakuutus ei korvaa autollesi aiheutuneita vaurioita vaan ainoastaan toiselle osapuolelle aiheutuneet vauriot. A-Kasko sisältää arvokkaan lunastusetuvakuutuksen. Mikäli autosi menee lunastukseen, saat jopa 30% lisäkorvauksen käyvän arvon päälle. Autopalveluvakuutus sisältyy aina A-Kaskoon ja sen avulla autosi hinataan maksutta lähimmälle korjaamolle teknisen vian tai kolarin sattuessa. Tämän lisäksi A-Kasko kattaa hirvivahingoista, palosta, varkaudesta, ilkivallasta sekä monesta muusta syystä aiheutuvat vahingot. A-Kaskon hinta on hyvin edullinen, 299€/vuodeksi!

A-Laajakasko sopii sinulle, jos haluat laajan vakuutusturvan, joka sisältää A-Kaskon sisältämien turvien lisäksi lasivakuutuksen. Lasiturva suositellaan otettavaksi jokaiseen ajoneuvoon, sillä 70 euron lisämaksu voi säästää sinulta muutamasta satasesta pariin tuhanteen euroon aiheutuvan tuulilasin vaihtolaskun -varsinkin kun tämä vahinko on hyvin tavanomainen. Mikäli sinulla on A-Laajakasko, voit käydä paikkauttamassa mahdollisen tuulilasiin tulevan kiveniskemän veloituksetta. A-Laajakasko on meidän suosituin vakuutusvaihtoehto sekä erittäin edullinen laajuutensa nähden, vain 369€/vuodeksi!

Voit saada liikennevakuutukseesi nyt markkinoiden korkeimman, 83% bonuksen bonusturvalla. Lisäksi tarjoamme vahingottomille kuljettajille markkinoiden kilpailukykyisimmät lähtöbonukset, vähintään 40 % iästä riippumatta.

 

Siirämme vakuutukseesi kätevästi puolestasi auton vaihdon yhteydessä. Vakuutuksen tarjoaa Suomen vanhin vakuutusyhtiö, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Olemme valinneet Fennian palvelutarjoajaksi, sillä se pystyy tarjoamaan asiakkaillemme järkevän hinnoittelun sekä laadukkaat palvelut. Fennian autoapu 24h-palvelusta saat ympäri vuorokauden apua auton korjaukseen ja matkan jatkumiseen liittyvissä asioissa.

 

Alla näet vakuutuksemme laajudet sekä erot. Lisää tietoa saat myyjiltämme numerosta 010 524 3301!

A-KASKO