EE RU EN SW

A-Turva 6kk turvaa sinulle turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! A-Turva 6kk voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon. A-Turva 6kk korvausvelvollisuus on hyvin laaja ja näin takaa sinulle huolettomat ajat uuden autosi kanssa! A-Turvan 6kk sisällön voit tarkastella alta. Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. A-Turva 6kk on voimassa 6kk tai 10tkm ja hintana erittäin edullinen 3,3€/pv.

A-turvien sopimus- ja toimitusehdot. 

A-Turva 12kk on saatavilla Autolle.comin kuntotarkastettuihin autoihin, joilla on ajettu max. 180tkm ja jotka ovat max. 7 vuoden ikäisiä. Tätä helpommaksi auton ylläpito ei enää tule! Kuluvia osia lukuunottamatta A-Turva 12kk korvaa miltei kaiken autostasi!  Katso alta A-Turva 12kk laajuus ja huomaat, kuinka järkevä vaihtoehto tämä on autollesi! Mikäli jotain tapahtuu, sinun vastuullesi jää vain lomakkeen täyttö ja tästä eteenpäin me hoidamme homman. A-Turva 12kk on voimassa 12kk tai 22tkm ja hintana erittäin edullinen 1,6€/pv.

A-turvien sopimus- ja toimitusehdot. 

A-Tieturvan jäsenenä saat avun nopeasti, olipa kyseessä ulosajo tai auton tekninen vika. Ammattimainen hinaus- ja tiepalvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden, kaikkina vuoden aikoina ympäri Suomen. Käytössäsi on priorisoitu puhelinlinja normaalin puhelun hinnalla ja sijaisauto edullisesti 15€ vuorokausihintaan jopa kolmeksi päiväksi. A-Tieturva on mukanasi koko Euroopassa, myös Norjassa ja Sveitsissä, puhelinsoiton päässä -aina omalla kielelläsi.

Lue lisää A-Tieturvan laajuudesta blogistamme.

A-Turvien laajuus

 

A-TURVA_UUSI_11.4.

 

A-Turvien sopimus- ja toimitusehdot.